God nyhet

De ringde från det personliga assistent jobbet och tyckte det var bättre om jag stannade hemma hela denna veckan och kryar på mig istället. Det tyckte jag var snällt, att de tänkte på mig, väldigt omtänksamma. Nu ska jag bara vänta och träna upp min fot för att kunna bli bra för att kunna börja jobba igen. Detta var en fin mening tycker jag.

Men däremot det andra städ jobbet, hmm det är inte direkt lika fint där, ringer och sjuk anmäler mig och säger som det är. Får nästan en utskällning istället på att de måste hitta andra att ta mina pass. Man kan ju se skillnaden verkligen!


Här är i alla fall en glad bild på mig, tagen för ca. 1 år sen.
=)


God Morgon

Sitter nu och äter frukost, ska sen smörja in mig med "Tiger Balsam", det har gett lite resultat. Jag kan nu gå med foten lite grann, lite så normalt, men det värker i alla fall. Jag har även tagit fotbad och lagt något kallt för att svullnaden ska ner. Vi får vänta och se helt enkelt.
Ringde nyss vårdcentralen och hoppas de kan låna ut mig kryckor.  

Får se hur min arbetsledare på det nya säger as well, han skulle ringa upp mig idag. Undra vad han kommer att säga... Hoppas det inte är något negativt bara!


Stuckad &...

Det har hänt något tråkigt, igår var jag och sötisen inne i stan för att käka middag, när vi väl skulle promenera så trampade jag snett på en liten kant. Och hela foten fick värker som aldrig förr, det är en slags kula i foten som jag har slagit i förut och blivet till värker, likaså nu fast ännu värre. Det nådde även upp till knäet, sicken otur jag har allstå! Så nu har jag tagit ledigt från det nya jobbet och det andra. Jag vet ej hur länge detta kommer att ta att läka foten, men förhoppningsvis kommer det att gå över väldigt snabbt, får ta och hålla tummarna på detta! Jag ska även försöka få tag på en krycka så att jag kan gå till det personliga assistent jobbet i alla fall. Med detta har jag smörjt in mig med "Tiger balsam" och tagit även Alvedon för att slippa värkerna, jag försöker även gå med foten som vanligt så att jag kan använda den snart igen.

Så nu sitter jag och syr på min kjol som jag tänkte ha på mig på lördag den 5e november, den måste ju bli klar någon gång, jag har bara linningen, knapphålen och knapparna kvar att göra. förhoppningsvis kommer den att bli klar innan dess. Eftersom jag inte ska gå med foten så jätte mycket så är det en bra idé att sy + att det är inte världens finaste väder ute heller för den delen. Det regnar. 


Cute

Jag har länge behövt refresha min garderob och har hittat dessa söta kawaii kläder som jag hittat lite här och var. De är ursöta! Får ta och kolla lite mer tror jag, kanske hittar jag något på rea och sen kan sy eller göra om de. Lägga till lite spets, pärlor eller dyligt. 





Måste ta och sova nu, så vi syns i morgon.

Kisses

// FrostyPink


Lite smått

Det blev dessa från Coop, små söta recepter i de små format böckerna. Jag ska ta och packa in de snart, det är ju ändå nästa helg som vi ska dit.
Jimmy hittade sitt tangentbord och mus, vi gick runt lite för och kolla, han hittade det till slut på Clas Olsson. Riktigt fint sett dessutom för en ganska så billig peng. Han gav ju bort sitt gamla sett till sin syrra, så det var dags att köpa ett nytt tyckte han.

             

Hittade mina skor som jag ska ha för tillfälliga kalla dagar som kommer nu. De hade min storlek just i Bäckebol! =)


Fikelus

Elgiganten var vi idag på efter att Jimmy hade slutat jobbet, hämtade upp honom och for direkt efter. På reklamen sa de att de hade grymt låga priser på allt i butiken, men när vi väl kom dit så hade de knappt någonting på REA alls. Sicket lureri! 

Efteråt åkte vi till Siba, de har grymt mycket grejer där och schyssta datorer dessutom. Men det var ju inte så himla billigt där heller. När vi ändå var där kollade vi på skor i Skopunkten, jag hittade skor men de passade ju inte ens! Så frustrerande det är när det ens storlek men att foten/fotleden inte ens går i.
I allafall så åkte vi senare in till stan för att ta en fika och även kolla skor där, och de hade ju betydligt mycket mer att välja på där.





Kramizar

//FROSTYPINK


Tjockis = gulligt

Ni har säkert sett filmen "Up", den 78 åriga gubben vill upptäcka världen men tycker att han själv är för gammal, en 8 årig liten tjock pojke följer med... Både unga och äldre kan se den
Den är helt enastående, bra grafik, bra historia och väldigt rolig, från mig får den en 5a. Den är för söt för att vara sant.
Jag såg den första gången på bio i 3D. 3D versionen var inte så mycket olik den vanliga skärmen, men bortsett från det var filmen jätte bra i alla fall. Jag älskar den lilla tjocka killen, han är för sööööt!!!

Kolla in denna bilden nedanför, de är så himla lika va, för gulliga!



Saknad

Älsklingen och jag åkte till torget för att köpe en liten grej till Saga, vi gick in till de 2 blomster affärer som finns här. Vi hittade massa fina saker, men till slut hittade vi små hjärtan som man kunde dekorera själv, egen design kan man säga. De hade inte mycket att välja på och vi ville att det skulle vara så ljust som möjligt. Så det blev vitt inslaget med lite rosa.

Vi köpte även denna glas kulan som man kan skaka för att flingorna ska falla. Den kändes verkligen jätte bra att ha den där. "En fallande Ängel". Det är riktigt sorgligt att Saga inte fick uppleva en spänande resa i livet och vara med oss, det tar väldigt hårt på oss alla framför allt hennes föräldrar och syskon. <3







Nytt jobb

En glad nyhet har jag att berätta!! En kvinna från Svesk Assistans ringde mig igår och frågade fall jag fortfarande var intresserad av att jobba som personlig assistent. Visst sa jag. Brukarens pappa ringde upp mig lite senare och vi bestämde för en intervju, blev igår kväll. De ville att jag skulle börja jobba redan nästa vecka, lite problem med det extra jobbet jag har på städet. Uppsägningstiden är på en månad. För tillfället jobbar jag som personlig assistent efter städet för att komma in i det hela och lära mig allt.

Jag sa upp mig i morse och har även skrivit arbets kontraktet. Det känns hur skönt som helst att ha ett annat jobb där jag kan jobba fler timmar dessutom, det känns jätte kul och jag är hur glad som helst över detta! :D :D


Läxa

Sitter nu och ska göra svenska läxan, som jag ska vara färdig med på torsdag. Det handlar om ordklasser den här gången, vi ska använda ordklasser i den sagan vi gjorde. Det kommer nog bli lite svårt för mig eftersom ordklasser är inte "my thing" liksom. Vi får se hur det går, förhoppningsvis blir det bra!


En liten bild jag tog igår kväll, blev faktisgt riktigt bra faktiskt, måste jag säga.





Ny leksak

Nu har jag äntligen fått in bilderna på datorn, var lite krångligt med detta under dagen, men nu är det gjort i alla fall. Jo jag berättade om att jag hade köpt en grej, det var en systemis, systemkameran Canon EOS 600D, med en vikbar skärm. Jag är super nöjd!!
Vi åkte in nu i helgen och köpte denna roliga sak, som har blivet en favorit i min samling av roliga saker. Jag kan inte slita mig ifrån den, dock är jag tvungen att göra det när jag ska jobba. Vill hem direkt till den för att lära mig allt, jag fick nämligen en lite användarhandbok till den, lite beskrivningar om vissa saker. 


                  


Men här kommer lite test bilder. (by the way det är så roligt!) :D 

                  

                  

                  

Köpte kameran paketvis med väska, 8 GB minne och putsduk till helt underbart!

                  

Tack vara syrra Jackie som hjälpte mig på traven med kameran, skulle jag annars inte ha fått den redan nu..
Tack så mycket syrran, du e BÄST!!!




Super glada och gossiga kramar

//FROSTYPINK


Hello!

Hello out there!

Jag ber så mycket om förlåtelse att jag inte uppdaterat den närmaste få dagarna. jag har varit lite busy och helt enkelt inte haft tid att komma hit och skriva, men nu är jag igång igen. Jag sitter nu och väntar på lite samtal från vissa jobb som jag sökt och som har kontaktat mig.
Kanske ska man skriva in sig på "A-kassa el. Alfa-kassan" för att kunna få pengar om man mister sitt jobb, även om det bara är extra. Får ta och kolla upp detta!

Jag har även glömt att berätta att jag fick tillbaka min saga fr. svenska A lektionen i torsdags och gissa vad jag fick i betyg? ... Jag fick "MVG-" WOW säger jag bara!!!! Att ens få något nära MVG hade jag verkligen inte ens tänkt mig. Läraren sa att vi är väldigt duktiga på att skriva men att vissa ord/meningar kanske inte passar osv. Men hallå eller? Jag har aldrig någonsin fått MVG i någon svenska uppgift i hela mitt liv alls. Så det var faktiskt något roligt att få se, även den första uppgiften med att skriva ett "referat" var något chockande aswell, jag fick nämligen då VG+! Otroligt! :D

Nu måste jag förbereda mig på en annan svensk uppgift som ska vara klar inför torsdagen denna veckan.
Här kommer en liten kladd bild, satt och ritade för mig själv en kväll, så här blev resultatet:


Dagens restaurang

Idag har jag och älsklingen varit hos "MR Johnssons" en restaurang som serveras kina, svensk och japanskt mat. En buffé som ingår även dessert, grymt gott! De har sattit upp lite nyare saker som dessa båtar för sushin att ligga på. Massa växter lite här och där runt om i matsalen riktigt mysigt faktiskt, ser lite ut som en djungel. :P De serverar goa grejer att njuta över, det är något jag rekomenderar att gå dit och testa om du gillar sådan mat. Of coars! ;)


             

              

              


Jag har något roligt att berätta som jag knappt kan sluta tänka på, men jag får hålla mig tills i morgon, jag kommer att lägga upp bilder på detta. Men först kan jag säga att jag har köpt en grej i alla fall. :#

Sov gott, gott folk!

//FROSTYPINIK <3

Firar

Det är min och älsklingens dag idag, vi firar att vi varit tillsammans i 2 år och 7 månader. Vi åkte in till stan för att beställa på Super Sushi, 15 bitars som vi skulle dela på och en annan rätt som vi beställde på Yammy.
Våran mys dag för varandra, tända ljus och bara vara vi. MYYYS!

                

                


Nu ska vi även kolla på True justice som börjar om ca. 10 minuter. Det ska bli spännande det 5e avsnitet tror jag det är nu.


Ett betalsett som ej funkar

Tog Payson som betalning eftersom de begärde detta på Okaeri för att så många kan få en liknande Kigurumi. Visst jag tog denna betalningsett, men som alltid så verkar det inte funka. Jag har ej fått någon orderbekräftelse från Okaeri, men jag har fått ett kvitto från Payson att köpet är genomfört. Men om beställningen inte lagts till i Okaeris lager då kan jag inte få denna Kigurumi. Vilket är väldigt tråkigt! Det e banneme inte schysst, detta har hänt innan, jag tror det är pga. att jag har SEB, när jag prövade med en annan bank funkade detta heölt utmärkt. Super weird!

Nu får jag ringa till Payson och förklara problemet, för de kan ju inte ta mina pengar och sen att jag inte får min grej jag har beställt, det är ju inte alls rättvisst!



Julia Roberts varje vecka

Sitte just nu och kollar på Duplicity, en serie verkar det vara eftersom jag har sett den ett par gånger gå på reklam på tv. En schysst och en stilren skådespelerska är med där "Julia Roberts", min största idol skådis, tycker om henne starkt, jag kan rekomendera att kolla på filmen hon gjorde nyligen "Eat, Pray and Love" om ni inte sett den än. Den är grymt bra! 

Efter denna serien går jag och lägger mig, ska upp tidigt i morgon. Ska ju faktisgt jobba och sen Gymma, gymma, gymma, träna hårt pga. allt söt ätande. Man kan ju inte bara sitta där och äta och sen inte göra någonting åt detta, man blir ju faktiskt tjock till slut annars. 

Jag säger god natt nu, så syns vi imon igen. 


            


Massa Kramar

// FrostyPink



Kladdis

Killen är borta hos sin syrra och äter middag, jag är helt ensam hemma. Vad ska jag göra då? Tänkte jag. Helt plötsligt blev jag sugen på något sött och gott, därför kollade jag upp en enkel och snabb recept på någon choklad ingrediens. Det blev kladdkaksmuffins, jag hade kvar lite grädde så jag använde det som topping.
Istället för att köpa muffins eller bullar, kan man göra egna och dessutom får man fler + att det blir mycket billigare för plånkan!
Vad tycker ni om detta? Om att baka själv, är det bra eller dåligt? 
 

           

           

Yumm right?


Välkommen till ...

Ni har väl inte missat Maria Monanzami, Hollywoodfrun? Med  hennes sega utalandet/dialekt på svenska gör henne som hon själv är, vilket är för roligt och outstanding! Hon är helt enkelt underbar och hennes bok som hon har släppt ut "Välkommen till Maria Montazami", vill jag ha.


          



Jag har valt ut ett par klipp som jag tycker är för sköna med henne.





Äter du en extra tårt bit och inte går till gymmet ... ni förstår vad jag menar ... (tjockis) 


Kigurumi är beställd

Det har gått hur lång tid som helst nu, det har tagit tid för att den ska komma in på lager och NU kan jag äntligen beställa denna fina söta Kigurumi som ska anlända hos mig om ca 2 - 4 veckor. Jag längtar så in i nordent till denna gulliga söta dräkten att dimpa ner i min brevlåda.

            


Kramizar

// FROSTYPINK


Inspelad

Inspelade mig själv med kamera på att förbereda mig på det "informerande talet" som jag ska göra nu på torsdag. När jag kollade på detta efteråt, ser det verkligen inte ut som mig och det låter inte alls som mig själv, visst är det konstigt att höra sig själv? Det tycker i alla fall jag. Och att se sig själv var längesen, sist var ju på gymnasiet ändå och det var väldigt längesen!

Jag idag med min pyamas som jag fick av Jackie när hon va i London för ett par månader sedan. Har glömt helt och hållet av att visa detta mysiga plagg, vilket märke vet jag inte, eftersom jag inte kan se detta just nu. Men visst e den söt?, rosa precis som jag är! ;)


2 and a half men

2 1/2 män på 6an, den nya serien med Ashton Kutcher. OMG den är verkligen hilarious!!! Ni bara måste se den! En bra serie att följa tycker jag, ni som tycker om komedi, go for it!


            




Nu måste jag gå och lägga mig. Sov så gott






Kramar
// FrostyPink


Scrapbooking Paris

Jag har totallt glömt av att visa er min och Mariams scrapbooking dag vi hade, en sida vi gjorde tillsammans till en av hennes scrapbooking albumar. Vi tog inspiration fr. en av de bilderna som Mariam hade tagit fram på datan. Jag ser dock att där det står "Paris" med glitter lim att någon nuddat och smetat ut det. Att vänta 20 minuter innan det torkar ... jag kan säga att det funkar inte! Därför ska man inte göra någonting annat med arket, vänta tills det är helt tort och gör någonting annat istället så länge.  

Jag kan rekomendera er till en bra scrapbooking sida som jag brukar köpa grejer ifrån.
De har albumar som ni själva kan fixa i ordning för en billig peng, bra med design ark som ni kan klippa och klistra i era albumar, stämplar för att göra tryck på pappret tex. en fjäril. ;)
Eller varför inte dekomaterial såsom blommor, ramar, brads el. knappar.
Det finns även tyger, smycke tillverkning, konstnärsmaterial och mycket mer. Kolla in vettja! :)


Designer glasögon

Nu är mina glasögon för dåliga att använda, de glider av bara jag börjer mig ner, sjukt irriterande! Så nu ska jag kolla runt lite efter nya glasögon för de här kan jag bara inte ha längre. Önska att jag kunde ha linser men kan ej stoppa in de, pga. att det e lite sådär för mig att göra det, känns skumt + att det är lite läskigt tycker jag. Pilla i ögonen är inte min grej asså.

Det lutar sig mot dessa designer glasögon: Miu Miu, Chloe, Burberry och Gucci. En av de ska jag ha, jag ska först kolla om de sitter bra på mig, sen kan vi snacka om jag ska ha någon av de eller inte.


        


8 timmars sömn

Nu ska jag gå och lägga mig, ska upp tidigt i morgon för att jobba. Ska bli skönt att få jobba faktisgt även om det inte är många timmar ändå. Jag har sökt ett annat jobb som personlig assistent, men vi får se hur det går när jag fått test jobba i någon dag först. Förhoppningsvis tycker brukaren om mig och trivs med mig, så jag kan få jobbet med fler timmar än vad jag jobbar nu. astt få fler timmar är något jag faktiskt längtar efter så jag hålller tummarna för att detta test jobbet kommer att lyckas nu.

Nä nu måste jag hoppa i säng å få mina 8 timmars sömn som en tjej måste ha. God Natt everybody!




XOXO
//FrostyPink

Åkte runt

Idag var jag och älsklingen en sväng till Vårgårda för att kolla hur det såg ut och för att komma till en helt ny plats, det är alltid kul. Dock var ingenting öppet förutom alla restauranger och Ica då. Men det var fint väder så vi brydde oss inte om det så mycket, innan vi gick vidare tog jag en bild på mig idag. 

                                                            Jag idag:

              


Vi åkte vidare till Alingsås för att äta lunch men det blev till slut en lunch/middag istället, pga. att jag tog en 4 rätters, jag blev sjukt mätt, det såg väldigt lite ut men det var mer än jag trodde.


              

                


När vi var färdiga såg vi en massa skyltar och en stor vit scen med den gubben fr. Postkod miljonärens tv-program. Weird det kunde väl ändå inte stämma tyckte jag, i denna lilla staden här och filma, men visst var det ändå sant, de övade in publikens apploder och talandet. Det var sant de skulle ha vinstutdelning och TV-inspelning av Postkodlotteriet, det började bli knökat med folk även utanför stängslen.
Men vi åkte vidare till Partille istället för att kolla efter par vinter stövlar till mig, jag hittade 2-3 par men de va lite out of my pocket. Kanske hittar jag något på nätet istället.

Efter en lång stunds väntan och kolla i affärer så gick vi och tog en glass, jag tog självklart den största nästan, men det var inte så mycket iaf. glass kulorna de tar är väldigt små. Min första glass på länge! Glassen bestod av; apelsin, böåbär, jordgubb och melon med grädde, jordgubbssylt, maränger och ett strå kex. Ett sånt glas skål vill jag ha, undra vart man köper de bah? 


               


Ofattbart NÄRA

Jo jag måste visa er en sak, det var en större bil som stod sjukt nära min bil på parkering vid Media Markt när vi var där förra veckan. Det var ofattbart hur nära han verkligen stod. När jag väl körde ifrån bilen, kollade sötisen åt mig ifall det var några repor som lämnades. Men som tur var så fanns det inte en enda skråma alls på min bil. Sicken tur den människan hade säger jag bah, annars skulle jag banumen ha gjort en anmälan asså. För han stod till och med utanför sin ruta av parkeringen!



Hälsosam burgare?

Testade den nya Max restaurangen i Alingsås som öppnat nyligen. Det var ganska stort där jämfört med alla andra Max restauranger som jag varit på. Jag tog en nyckelhåls märkt burgare med kyckling och en liten sallad bredvid istället för pommes eftersom jag går på en liten diet, men med en Fanta i handen gör det kanske inte så stor skillnad ändå. Men jag unnar mig lite då och då för att klara av dieten och kunna leva livet lite roligare dessutom. Min egna diet kan man kalla det.

Ett tag sen åt jag bara grönsaker i ca. mer än 2 månader och jag tröttnade ganska fort på detta. Därför la jag in lite andra mål som jag tycker om att äta så som sushi, thai mat, kina mat, köttfärssås och spaghetti osv. När jag väl tar dessa vanliga målen, tar jag en mindre portion än vad jag brukade göra förr, det har faktisgt gett resultat ändå, även om det gått lite långsammare. Det viktigaste är ändå att jag går ner i vikt över huvudtaget, tycker jag.


Manga filur

Min första Magna figur som jag gjorde igår kväll. Fick inspiration av några bilder och skapade denna lilla söta figuren, den blev faktiskt riktigt bra, blev till och med stolt över hur fin den blev! Vad tycker ni? (kommentera gärna)

 

           


Jag gjorde även en paj av hallon och blåbär som jag just nu sitter och mumsar på. För att alla de bären vi hade i frysen har legat där ett tag nu, jag har inte kunnat använda dem då det skedde en olycka för ett tag sen... Så det fick bli paj iställlet. ;)

           


Inte vilka Chokladkakor som helst

Titta vad jag hittade igår! Det nya paketet av Hello kitty från "McVitie's" med innehållande av choklad kakor, super gulliga kakor som smaker delisious! Mcvitie's kakor och kex har alltid varit min favorit sen liten. Nu har den kommit till affärerna med min favo figur på som är Hello Kitty!!
5 st urgulliga påsar medföljer, i både röd och rosa. På baksidan av lådan kan du se att du även får med en dörr hängare/skylt som du hänger på dörr handtaget.







Tips - naglar

Nu när naglarna har vuxit och blivit rätt långa har jag kunnat göra fransk manikyr av de. Vilket är väldigt härligt för jag älskar när de ser lyxiga ut. Ni vet säkert hur man gör detta själva, men ni som inte vet kan jag förklara att det är väldigt enkelt, man får bara ha lite tålamod!

Så här gör du när du ska lägga på fransk manikyr: 
 
* Lägg bas lacket (rosa liknande färg)
* Lägg på den vita färgen på nagel tippen (borsten är formad)
* Lägg till sist på täckfärgen (genomskinlig), för att ge långvarig glans.


Man kan köpa ett start paket på Åhlens, Kicks el. även på varuhus ex: Ica. Inget dyrt så, under 100 lappen brukar de ligga på, beroende på vilket paket du vill ha.





Stressad/Nervös

Känner mig hur stressad som helst och nervös, tyckte att min text inte var så lång i alla fall. Jag funderar på att ta ledigt idag för att kunna öva in det lite mer tills nästa vecka. Det är ju bättre om man är förberedd som läraren ville att man skulle vara. Men jag vill helst göra det idag i alla fall eftersom alla andra gör ju det idag också och dessutom känns det inte lika ensamt då.

      

Men jag har bestämt mig att jag ska vara hemma och kolla efter mer fakta för att få den till en längre text och att den fyller 5 minuters tiden. Det blir bättre så, för då blir jag ju inte lika nervös när jag vet vad jag ska säga liksom.


Ny tidning ute

Ja dagen har vairt ganska nice idag, den har varit fylld med sol, inget regn alls, blå himmel och ja inte sådär jätte kallt helt enkelt. Men framåt kvällen blir det mycket kallare, det tyder på att den kyliga hösten har kommit. Det känns inte som att det är höst ändå på något sett, det är nog pga. att det inte direkt har kommit någon frost tror jag.

Därför myser jag nu med min nya tidning jag fick hem idag från Veckorevyn med en liten bit av choklad med maräng och nöt. En ny jag inte har testat. Tog en bit, den smakade inte särskillt mycket nöt dock, men mycket maräng, känns mer krispigt än maräng aktig.
Jag har nu även fått i mig lite mat från Servett, bilden syns inte så väl. Det bestodd av Kyckling sallad.




 

Snart ska jag kolla på Grey's Anatomy som börjar kl. 21.00, vilket är väldigt snart. Ännu ett spännande avsnitt!


Visitkort =

Jag håller nu på med min svenska uppgift, det "informerande talet" som ska läsas upp för hela klassen imorgon redan. Läraren sa att för att göra det lätttare för oss själva: skriva ner stödord på små pappskivor, istället för långa texter på ett A4 papper. Nu har jag äntligen gjort stödord som jag själv ska kunna komma ihåg + med tjocka pappren.

Först tog jag ett
* Bankkort/gymkort och ritade av det
* Sen tog jag och skrev ner alla stöd orden
* Klippte ut de
* Klistrade på, det extra tjocka pappret
* Klippte ut allt sedan

Nu har jag en bunt med ungefär lika stora kort som visitkort. Nu ska jag också bara läsa in allt i huvudet och högt så att jag vet hur jag ska säga detta och utala det rätt.




Blueberry lunch

Hej till dagens lunch åt jag pannkakor med sylt och grädde. Jag var så sugen på det hela dagen igår, så jag åkte och köpte mig ett paket visp grädde att ha till. Det var värt den åkturen för det var det godaste jag har ätit på länge, ett tag sen nu jag åt pannkakor överhuvudtaget. MUMS!

                   


När jag cyklar till jobbet får jag såna där bra ideér som bara poppar upp i skallen på mig, det är ju jätte bra så, men problemet är att jag har ingenting att skriva ner det på, jag har varken någon penna el. något block till hands. Och just då är det som jobbigast, det är då det sprudlar av ideér och just därför måste jag skriva ner allt jag tänkt på som är bra grejer och anvädbara.
Det roliga är att jag tänkter på detta under ca. 4 timmar konstant och åker inte hem direkt efter jobbet alls, istället går jag till gymmet också medans jag ändå är i centrum. Och efter det åker jag direkt hem och skriver ner allt jag har tänkt på hela morgonen. Ganska frustrerande faktiskt! Men så är det när man är envis som jag, måste göra alla saker jag ska göra innan jag kan åka hem och göra det jag ska göra.

Jag tror nog att hädanefter får jag nog ta med mig block och penna. Hahaha, jag blir faktisgt väldigt galen när jag inte får skriva ner det jag tänkter på.


KRAMAR!!

// FROSTYPINK


Palett på papper



Bland alla mina ritningar/skisser, ser jag mitt roliga kladd papper som jag har för att kolla och kombinera färgerna med mina Promarker pennor. Lite roligt så som en liten palett fast på papper istället.
När jag ser mina gamla skisser blir jag så inspirerad och vill sätta igång på direkten med allt syandet och modellerna, dock är problemet "tyg", har inte de tygerna jag tänkt mig. Får ta och spara ihop lite pengar innan, annars skulle jag ha börjat på direkten. Det blir så kul när allt är färdigt!




Invited...

Just nu sitter jag och kollar runt på nätet efter en förlovnings present till ett par och även en present eller en upplevelse till morsan, då förlovningsfesten är på samma dag morsan fyller år på. Så tänkte jag att man kunde fira morsan på dagen om hon inte jobbar då.

Kompisen Clary har bjudit in mig och älsklingen, så det är rätt bra att kolla runt på det redan nu om man ska gå såklart. Det vet vi inte än, men det tror jag att vi ska med tanke på att det är på en lördag dessutom, så det passar ju dagligtvis.


Jag har en liten lista so far till "förlovningsparet":

* Gravera deras namn och förlovningsdatum i två mindre dyra champangeglas och ge glasen tillsammans med en flaska bubblande.
* Presentkort på middag.
* Korg med badskum, duschtvål, bodylotion, massage olja, vin, frukt, ost och kex. (alternativ choklad) 
* Svävande Hjärtan
* En korg fylld av roliga grejer i ex. Quick Milk, To do tattueringar, Pop Tarts (Toaster Tarts), Chimpsticks, Mix Stix, m.m.

Och till mamsen:

* Graverad häng smycke av guld i barnens namn (Jessie, Jackie & Bebbi). 
* En filt - made by me i plych
* SPA / må bra
* Presentkort på restaurang
* Upplevelser


Dagens morgon

Kom nyss hem från jobbet och tränings passet jag går på varje måndagar, Zumba dansar jag då. Det roliga med detta passet är att jag är yngst i hela gruppen, resten är tanter. Men de är roliga och trevliga de också, sen är tränaren rolig med, hon är näst yngst i gruppen.  
Nu ska jag bara hoppa in i duschen för och bli fräsch!

Sen ska jag fortsätta med min svenska läxa "informerande talet" som ska vara färdig nu på torsdag. Vi ska stå inför klassen i ca. 5 minuter för att hålla ett tal (nervöst) om något intressant. Jag valde Gossip Girl som mitt intresse/hobby. Är det någon mer än jag som hatar eller ogillar att stå inför klassen och prata?



See ya later
// FrostyPink

En efterlängtad dröm

Åkte till Partille för och hämta upp lill syrran Jackie, men där stod även lill brorsan Alex, så han fick också hänga på dit vi skulle. När vi åkte till Media Markt idag, hittade jag en underbar vikbar skärm som man kunde fota med och även se sig själv när man väl filmar eller fotar samtidigt. Riktig förälskad blev jag i själva objektivet också, en Canon 600D ska jag ha med objektivet "55-250 mm, 1:4 - 5.6" eller "18-135 mm, 1:3.5 - 5.6". De är väldigt lika men den ena är större än den andra, men funkar på lika sett. Man kan zooma in och göra de sådär suddiga i backgrunden precis som vilket objektiv som helst, men de här visar att du kan zooma in från ett längre håll. Vilket är jätte bra om du är på konsert eller om du ska zooma in någon blomma eller liknande.
Jag ska kolla upp lite mer om kameran och dessa objektiv innan jag köper en och om jag kan få den billigare dessutom begagnad.

Efter det gick vi i någon sko butik jag trodde att jag inte hade varit på, men att jag tydligen hade det iaf. För att kolla efter Vinter stövlar/skor, men dock hittade jag icke några.
När klockan hade passerat 16.00 då åkte vi till Backaplan för att fika, medans vi ändå var där lämnade vi av syrran Jackie där också.






TJ varje fredag

True Justice är en ny serie som går på kanal 6, den är producerad av Steven Seagal. En bra skådespelare som kan defenceoch även kinesiska. En av Jimmys favorit skådisar. Action kan man verkligen säga att serien handlar om, mord typ som CSI.





Nu ska jag ta och lägga mig, ska upp tidigt i morgon för att jobba. Ett nytt ställe på det nya apoteket som öppnats här i lilla Lerum.

Kyäni

Hej där nu har jag och älsklingen varit inne i stan, där vi träffade vår gamla klass kompis som skulle visa en grej som hon jobbade med, hon sålde tydligen någon slags dryck som innehöll ca. 10 olika frukter i. De frukterna och bären är både bra för hyn, förkylning, immunförsvaret och en massa andra grejer. Vissa frukter kommer i från Asien så som Goji bär som man har hört talas om i vissa undersökningar man gjort på nätet då och då. Vi fick smaka på denna dryken, jag tyckte dock särskillt inte om den, den va sur för min del och lite besk dessutom vilket inte alls passar mig. Vissa hade tydligen tyckt helt tvärtom att den var väldigt söt i smaken. Visst är vi olika från person till person!?


                  


Efter det långa samtalet blev vi riktigt hungriga då föreslog älsklingen "Sushi" och då gick vi direkt till Super Sushi innan vi skulle till parkeringens utgångs tid, det blev våran sena middag idag. Det var super gott!! Det var riktigt längesen jag åt sushi. Borde äta oftare tycker jag, hihi.



Gräddig lunch

Min lunch för idag består av skivade bananer och vindruvor med socker söt grädde, gjord själv. Gotti gott gott!
Nu kör jag på med kjolen som jag berättade för er tidigare, håller på med linningen just nu, det ser bra ut hittills. Men att bli klar idag det hinner jag inte innan jag ska iväg, får ta den outfitten någon annan dag. Idag får det bli något enkelt istället.
  


Hösten är äntligen här

Hösten är här, det syns ju uppenbart väl om det. Löven faller ner på marken till en hög, träden ser så nakna ut, men färgerna på löven blir så vackra i tre olika färger, orange, röd och gul, det är tre fina färger som är finast på hösten, det är det bästa + höst mörkret. Då man tänder ljusen och lycktona ute på altanen eller balkongen för att lysa upp det mörka där ute och därinne med stearin ljus.



En fin dag när jag var på väg hem. Blå himmel utan moln.


Premiär för GA

Premiär på Greys Anatomy idag kl. 21.00 på 5:an. Det e många nya skådisar där som jag inte alls har sett innan, har tydligen missat en hel del ser det ut som. Jag får ta å köpa dvd boxarna tror jag.
Någon som följer de?




Mönsterkontruktion

Öppnat min gamla mönsterkonsturktion bok som legat och väntat att få användas. Nu hade jag den äntligen till någon användning faktisgt, jag kom på en ny design igår och ritade upp skissen direkt på papper. Ni får se hur jag lagt upp det på tyget, men mer får ni inte se dock, förhoppningsvis är den färdig i morgon redan, eftersom jag tänkte ha på den på fredag...



Jag måste berätta en annan sak också, jag fick ett erbjudande från Veckorevyn om att prenumerera på de och få 5 nr + Locktång + Solpuder. Äntligen har grejerna kommit! Fick hem 2 tidningar först, undrade vart grejerna hade tagit vägen, frågade de och nu har jag fått hem de i brevlådan. Och så här ser de ut!


Premiär för DH

Snart kommer Desperate Housewives kl. 21.00, får bara inte missa, det är ju premiär idag för sista säsongen!!! Det ska bli så spänt och roligt att få se den igen, efterlängtad som alltid. Tråkigt dock att det är den allra sista dock...

 


Hjärtformade - check

Nu har jag gjort i ordning mina nålar både i hjärtformade hattar och runda, i varsin cupcake. Visst är de söta?

Alla fick dock inte plats i en enda cupcake, därför fick det bli såhär. Som ni ser så älskar jag cupcakes formar och alla andra cupcakes även de som man kan äta och stoppa in i munnen så det smakar gott. Fluffiga, mjuka och söta bakelser som bara smälter i munnen! ;)

Feber vecka

Har legat i sängen nu i tre dagar, orkar inte mer så nu är jag uppe ur sängen, försöker ta det lungt så mycket som möjligt. Har tvättat kläderna oc diskat, så duktig har jag varit idag. Tagit en alvedon och drukit jätte mycket vatten, gått på toa ett flertal gånger. Ja, jag har tagit ledigt t.o.m imorgon dessutom.

Följ min blogg med Bloglovin

Sick

Jag blev riktigt dålig igår, mådde illa och hade världens huvudvärk. Liksom som nu, den har ej gått över ännu, Tog ledigt från jobbet också, för att försöka vila ut. När jag anstränger mig så får jag ondare.
Nu ska jag ta och äta lunch förhoppningsvis ger det mig bättre energi.

Bye for now,

Kisses and Hugs

/ FrostyPink


FrostyPink Design

Just nu sitter jag och syr på min klänning som jag har lagt åt sidan på ett tag. Den blir dock ej i min storlek så någon annan får ta den, får ta och ge bort den. Den kommer att se ett sneppet lik ut denna här klänningen nedanför.



Jag tycker det är så roligt att skapa, designa kläder, man kan göra så mycket av det.

HUGS AND KISSES
// FROSTYPINK !