Åkte runt

Idag var jag och älsklingen en sväng till Vårgårda för att kolla hur det såg ut och för att komma till en helt ny plats, det är alltid kul. Dock var ingenting öppet förutom alla restauranger och Ica då. Men det var fint väder så vi brydde oss inte om det så mycket, innan vi gick vidare tog jag en bild på mig idag. 

                                                            Jag idag:

              


Vi åkte vidare till Alingsås för att äta lunch men det blev till slut en lunch/middag istället, pga. att jag tog en 4 rätters, jag blev sjukt mätt, det såg väldigt lite ut men det var mer än jag trodde.


              

                


När vi var färdiga såg vi en massa skyltar och en stor vit scen med den gubben fr. Postkod miljonärens tv-program. Weird det kunde väl ändå inte stämma tyckte jag, i denna lilla staden här och filma, men visst var det ändå sant, de övade in publikens apploder och talandet. Det var sant de skulle ha vinstutdelning och TV-inspelning av Postkodlotteriet, det började bli knökat med folk även utanför stängslen.
Men vi åkte vidare till Partille istället för att kolla efter par vinter stövlar till mig, jag hittade 2-3 par men de va lite out of my pocket. Kanske hittar jag något på nätet istället.

Efter en lång stunds väntan och kolla i affärer så gick vi och tog en glass, jag tog självklart den största nästan, men det var inte så mycket iaf. glass kulorna de tar är väldigt små. Min första glass på länge! Glassen bestod av; apelsin, böåbär, jordgubb och melon med grädde, jordgubbssylt, maränger och ett strå kex. Ett sånt glas skål vill jag ha, undra vart man köper de bah? 


               


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback