Sponsrat inlägg: Telia HBO

Hellu 
 
En serie jag har följt sen många år tillbaka är Carrie som är huvudpersonen i serien och är väldigt känd i staden New York, hon ses oftast på klubbar, barer och restauranger. Eftersom hon skriver sin spalt vid namn "Sex and the City" som publiceras varje vecka i dagstidningen The New York Star.
Den personen som jag mest gillar är Samantha, hon har en så kallad personlighet som utstrålar sig och hon skiter i vad andra tycker och tänker om henne vilket är starkt för en sådan person att agera
De andra två är Miranda som är utpräglad karriärs kvinna som arbetar som advokat. Hon är även Carries närmsta vän, och ger henne ofta viktiga avgörande råd. Miranda är den första av de fyra som köper sig en lägenhet, vilket ger stor framgång i hennes liv.
Charlotte söker hela tiden efter den rätte, och har ofta helt andra åsikter och ideal än de andra, mer sexuellt frigjorda, kvinnorna i serien. Detta blir speciellt tydligt i kontrast med Samantha. 
 
Som ni säkert vet så har den blivit mycket populär för sina autentiska bilder från gator, klubbar, butiker och restauranger i New York, samtidigt som den tänjt på gränserna för mode och sexuell tabu. 
 
 
 
 
Nu kan ni få HBO gratis i sex månader, därav kan ni även se hela tv-serien Sex and the City på HBO i Telia Digital-tv där den sänds.
 
Läs mer och beställ HBO!

Kommentarer
Sandra säger:

Sv: Det är bara att göra det! Ansiktet blir nästan som nytt igen och sen tar det inte heller lång tid :)
Kram

2013-01-18 | 14:08:28
Bloggadress: http://SaHjortborg.myshowroom.se
Sanna ;D säger:

har aldrig sett det!:'3

2013-01-18 | 14:56:29
Bloggadress: http://handlingar.blogg.se
Inspire me, Darlin' säger:

Sv: Åh tack! Den är så himla bedårande, men det är ju alla tre! Haha, men har egentligen inte riktigt råd att köpa alla ^^

2013-01-18 | 15:04:20
Bloggadress: http://inspiremedarlin.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback