I love pizza

Åkte till Ö&B i Alingsås för att kolla efter en snö skyffel, vi hittade en för bara 79 kr. Sjukt billig i plast och trä, ska ju bara skotta med den. De kostar ju annars ganska mycket och ser exakt likadana.

Åkte sedan in till Göteborg för att ta ett käk där, vi gick along the way with Odinplatsen och hittade ett ganska nyöppnad ställe som heter I Love Pizza. Det såg så amerikanskt ut. Pizzorna var väldigt tjocka och väldigt goda, priserna var faktisgt ganska schyssta, jag tog en "smal" pizza och en liten sallad. Det var faktisgt riktigt gott och värt pengarna tyckte jag och fräscht var det ju också. Det funkar att äta där någon gång ibland, inte mer än det. De stora pizzorna kostade dock lite mer, det fanns "S, M och L" alltså "M" var precis som en vanlig pizza i storleken som du beställer i en vanlig pizza restaurang.



Efter det gick vi till den nya Coop som öppnat på samma gata. Ganska stor var den, lite väl avlång tyckte jag. Såg lite ut som på Willys, samma snabbkasse system, det är riktigt nice.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback