Förkyld eller?

Jag har försökt värma upp mig så gott det går med jätte många tjock tröjor, täcke och även ett varmt bad. Inget hjälper inte ens en varm kopp med honungs te. Det är seriöst någonting fel på mig, Alvedon har tagits också, ingen lindring. Kanske borde uppsöka en läkare att kolla på mig nu på måndag.
Jag kom och tänka på att detta problemet kan faktiskt ha och göra med vaccinet jag tog, jag är nämligen väldigt känslig för sprutor.


Skor letande

Har nu tittat efter skor, men varje gång man går in i en sko butik eller skor på nätet speciellt på den svenska marknaden blir man nästan deprimerad på grund av att det är så mörka designer. Detta händer vanligtvis på hösten/vintern. Samma sak gäller kläder i all design, man blir helt enkelt inte glad alls!
När jag åker till Thailand hoppas jag på att hitta mer färg glada skor och höst/vinter kläder vilket jag är mer säker på att jag kommer att göra också. :)
 

Allt på en gång

Att vakna upp med att ha ont i halsen och inte kan svälja riktigt, dessutom ont i hela kroppen så att man knappt kan röra på sig är inte kul för fem öre. Efter att ha varit och tagit vaccinationen fick jag en plötslig huvudvärk som inte alls vill ploppa ut ur skallen. Inte nog med detta har jag även fått ont i armen där sprutan skulle tas, jag och sprutor går verkligen inte ihop. Det skiftar i mellan åt att jag fryser och svettas ihjäl ibland, känns som jag håller på att bli sjuk. Allt detta kom faktisgt idag, tur att det inte var igår för då skulle jag fått flipp. Detta kan bero på att jag inte haft på mig riktigt med varma höst kläder, eftersom hösten kommit med storm steg tänkte jag att värmen ändå skulle hålla i sig. Men icke sa nicke!
 
 
Varje gång jag tar sprutor får jag panik, det är nästan som att jag svimmar. 
Vissa förstår en precis som min kära vän Trixie, hon kom förbi idag och skulle säga hej. Hon skulle ändå vidare in mot Götet så hon passade på att hälsa på mig även om jag mådde dåligt. Sicken sann vän! <3

NOTP, Gothenburg 2012

Åhhh jag har haft en hur underbar kväll som helst med god live musik och världens bästa artist på scen. Jag har varit så exalterad hela dagen och även till och med vart nervös när jag väl satte mig framför scenen där min plats var. Jag har ju trots allt längtat till denna dagen även om det inte framstått det så mycket på bloggen. 
När favoriten kom på scen blev jag helt överlycklig över hur glad jag var av att se henne stå så himla nära som jag var ikväll. Det var riktigt magiskt nästan lika magiskt som när jag fick träffa henne år 09. Hoppa, dansa, klappa händerna så att det sved till slut och gapa! Det är det bästa med att vara på konsert tycker jag! :)
 
 
Night Of The Proms heter ju hela showen, klassisk musik möter pop.
 
Awww denna tjejen är för go asså, älskar henne asså!
 
Den här killen var hur rolig som helst, kommer inte riktigt ihåg namnet men Tom i förnamn i alla fall.
Ville bara titta in en sväng för att även säga god natt till alla mina söta läsare därute! 
Puss <3

#NOTP show tonight

Hellu! 
Nu är jag fett redo för festen som börjar om ca. 3 timmar. Lite go musik i högtalarna och jag är redo att gå. Vi kommer få det hur kul som helst ikväll för idag träffar jag dessutom en hel del fans som sitter på samma rad som mig! Jag längtar så att jag spricker, jag darrar av nervositet just nu. Glömde nästan konsert biljetterna och kameran, det är ju trots allt de som man måste ha. 
 
Min outfit för ikväll. Signerad topp från 2009.
 
Anastacia, i love you, Live to the fullest. Står det på baksidan.
 
Åker lite tidigare för att få parkering.
Synes om ett tag. 

Vilka skulle du välja?

Då var det dags att titta på glasögon och linser. Mina förra råkade ut för något onödigt och det var en ren olycka. Nu har jag inte haft någon styrka i ögonen i snart 5 månader och har försökt att kolla på något nytt.Att gå utan styrka är ingen bra idé och det rekomenderar jag inte heller då du anstränger dina ögon i onödan.

 

Att skaffa linser har jag alltid vart sådär med, eftersom jag vet inte riktigt hur man sätter in de. Men det är väl en grej som man lär sig när man väl börjar använda de.
Det finns ju faktisgt en del gratis linser som man får testa och det är ju ett jätte bra sett för att vilja använda de. Dessa färgade linser har jag alltid tyckt om, även om jag tycker om mina orginala ögonfärg. Tänk att kunna byta ögonfärg helt utan att vara medfödd med det!?

 

Impuls

Det blev en väldans impuls grej att hänga med till Ullared idag med Jackies kollegor. Jag hitta mer än vad jag skulle köpt, vilket oftast händer när man åker dit. Min plan var att köpa underkläder och strumpor ONLY! Men de har tydligen byggt ut och hämtat in en hel del andra varor så som lösgodis, frukt och färska blommor.

Ja på vägen dit såg vi en stor flock med fåglar som förflyttar sig till varmare klimat. Undra hur de hittar dit egentligen, har de någon slags gps på sig tro!?


Bygga hemsida

Hello!
Det där med att bygga en egen hemsida har jag alltid varit intresserad av att göra, dessa HTML koder som ska in lite här och var. Även detta har jag lärt mig i mina dagar för länge sedan, men har änna glömt bort lite av det.

 

Därför hitta jag en sida där man kan börja från scratch och bygga sig uppåt med denna hemsida. Det är en bra start om du till exepmel ska ha en webshop eller bara en hemsida där du kan lägga in dina portfolios. Ni bestämmer själva hur ni vill ha det, ni kan även anlita en webbdesigner som gör jobbet åt er om ni inte orkar göra allt själv.

 

Inte nog med detta kan ni även ta del av egna personliga domäner som man oftast vill skapa till sig. Dessutom en egen epost kan fås, till exempel om mitt namn är www.frostypink.com blir eposten kontakt@frostypink.com 

 

Dessert served

Det blev kladdkaks muffins med en kula vaniljglass och en tjock skum med mjölk ovanpå chai latten. Mumma som man brukar säga!


Lite käk i magen

Dags för lite kvälls mat, känner för någon efterrätt också, men vet inte riktigt vad det ska bli. Någon som har något förslag?
Ikväll blir det att titta på en film, den första Hamilton (stavning) killen ska titta på andra filmen, bäst att se den första innan då. Får se om jag ens tycker om den, lite sådär på såna filmer.


+ i kassan

Har ni inte mycket i kassan? köpa den tröjan ni velat ha länge, en resa för att komma bort från kylan eller varför inte lite fickpengar till att göra något kul. Det finns äntligen nu en lösning till detta! Ni har säkert hört att man kan skicka in sina guld smycken till ett företag som räknar ihop allt ni skickat in, inom 24h har ni fått svar om hur mycket det är värt. Denna tjänsten är väl ganska vanlig nu och jag tycker det är en jätte bra idé! 
Om jag själv hade lite guld smycken skulle jag självklart skicka in de direkt om jag hade ont om pengar. 
 
Såhär kan det gå till.

Have to think

Våran mat köp blev inte lika mycket som det brukar varje månad, vi måste ju trots allt tänka på att vi snart ska överge våran kyl i nästan en hel månad. Ikväll blev det lite tacos till middag, det är ju aldrig fel att få det serverat någon gång i veckan.

Just nu sitter jag och tittar på Hart Of Dixie med en kopp te i handen, Mys!


Ett möte

Jag kom nyss hem efter ett besök på handelsakademin, det var ett infomöte de hade om en utbildning som arbetsförmedlingen hade tipsat om. Tyckte det lät som en bra utbildning, 3 dagars praktik och 2 dagar på skolan. Tillslut får man ett jobb om det går bra på praktiken, men jag skulle vilja gå på fler praktik i såna fall. Intresserad av massa grejer! ;)
 
 

Tid nog

 
Håller på att söka lite skolor utomlands och klickade mig in hit. För något år sen var jag mycket inne på att studera i Italien speciellt i Milano, modestadens allra största stad. Men efter att ha kolla runt lite mer är jag nu mer intresserad av att gå utanför Europa. De länderna eller städer jag mest har fått upp ögonen på är Los Angeles, New York, Tokyo, Bangkok och Singapore för att nämna några av de. Har även tängt i London, vilket jag förbi sett innan.
Ni vet säkert vad jag pratar om för utbildningar eftersom jag nämnt det innan, men jag nämner det igen för de som inte vet. Mode design är det största ämnet jag är intresserad av även en del andra utbildningar som marknadsföring.   Ska ta och söka utbildningar i dessa städer som jag vill plugga i, om det finns utbildingar just i de städerna of coarse! :) Dessutom är det tid att söka just nu, de stänger ju portarna så småningom om ansökningarna. 

Today

Ja, idag har jag vart och spelat lite frisbee med en kille jag träffa på scout. Första gången på flera år att jag spelar frisbee, jag hade dock inte de perfekta kläderna för detta spelet heller. Sedan åkte vi till Tullis Thai i stenkullen och åt lite thai mat. 
 

Fynda är roligt

Lisebergs besöket var roligt med syrran. Det var inte så många där men vi fick lite användning för de kupongerna man fick, betala 1 och få två nummer att spela på, eller halva priset på lös godis. Sen var det en hel del halva priset på vissa grejer i de små butikerna, hem inrednings butiken hade en del som jag blev intresserad av. Jag kom hem med ganska mycket för den lilla pengen, här är två styckna som jag visar upp så länge, de andra kommer att visas upp då jag använder de. ;)
 

Speciellt

Är på väg ut genom dörren, jag ska träffa Jackie, vi ska till Liseberg denna dag. De har några speciella grejer på gång, vi ska ta vara på det nöjet. Synes om ett tag! :)

Jag idag.


Sett fram emot något annat while waiting

Det känns inte att det kommer att hända men det är faktigt bara 6 dagar kvar innan det smäller inne i arenan Scandinavum. Visserligen är det inte bara Anastacia som kommer att uppträda, det är ju även 3 andra killar Art Garfunkel, John Miles och Måns Zelmerlöv. En hel drös med orkester kommer att synas i bakgrunden av alla artsiter som kommer att uppträda dessutom. 
Där kommer jag att se och träffa en hel del andra fans som älskar henne lika mycket som mig själv. Det är ju underbart att träffa människor som är lika dedicated as me i en artist som är så stor i just Europa.
 
Detta har nog inte kommit in i mitt huvud än, känns som att jag kommer glömma denna dagen att gå på. Det enda jag faktisgt har tänkt på är Thailand resan, jag har nog sett fram emot det mer än konserten själv konstigt nog. 
 

Chockerande stund

Denna dagen blev helt perfekt, allt jag lagade till och fixade blev suveränt eftersom det var till och med första gången jag prövade dessa recepten. Dock så var förätten min lilla idé, det är ju så vanligt att ha bröd som botten täkte jag, varför inte testa något nytt. Det blev lika lyckat det också!
Kortet jag visade upp här blev Jimmy jätte röd av, det stod lite smått och gott, han blev riktigt lycklig över detta. Han blev till och med helt målös av allt jag hade fixat ihop. I chokerande stund blev jag också lika lycklig och glad eftersom jag ändå hade planerat in detta för några dagar sedan. 
 
 
Pannacottan var min favorit! <3

Perfekt

Har just ätit färdigt vår tre rätters middag som jag kokat ihop. Allt blev jätte perfekt, mer om vad det blev för rätter berättar jag i morgon. För nu ska jag och älsklingen njuta av kvällen som är kvar.


Handmålat av moi

Hellu.
Idag är det min och Jimmys 3,5 år tillsammans så det tänkte jag överraska honom med ett kort jag gjort så fint. Jag har sattit dit lite öglor för att kunna ta ut meddelanden lite lättare då det är lite trångt i kuverten som ni kan se på bild två. Allt är handgjort av mig, inga stämplar eller dyligt, bara handmålning. Det jag har använt är promarker pennor och en Faber Castell penna 0.5. i storlek.
 

Scrapbooking

Tvättat kläderna och sitter nu med min kigurumi och pysslar. Mer än att ha tvättat har jag även pysslat med scrapbooking vilket jag inte gjort på ett bra tag.


Cool konst

Jag har alltid faccinerads av att vika papper, jag kommer ihåg när jag var mindre brukade pappa alltid vika båt eller vatten bomb. Det tog tid innan jag lärde mig att vika också, men nu har man ju fått se hur avancerade andra origami kan se ut.
Jag hittade dessa när jag sökte mig förbi några. 
 
 
 
 
 
 
 

Film rulle

Vi har gjort ordning lite kvälls fika och ska strax sätta på en film rulle på tv. Det blir en komedi ikväll, Kvarterets Skatan - resan till Laholm.
Den ska vara riktigt bra har jag hört! :)


The Dictator

Ville bara informera er om att The Dictator nu finns tillgänglig på DVD och Blu-ray! Själv har jag inte inte sett den än men kanske tittar på den om någon vill titta med mig. Hittar säkert någon som vill glo den med mig.
 
För att se vad den handlar om playa denna videon så får ni se. :)
 

Här kan filmen köpas: The Dictator 

A bunch of series

När det gäller sitcom tisdagar då kollar jag endast på The Big Bang Theory och Subergetory. Tråkigt nog är det en väldigt liten serie som varar only i 30min knappt det då det kommer en massa pauser i mellan. Innan de kommer tittar jag även på Hart Of Dixie som är en timme lång. Den serien kan jag rekommendera, då den är har humor hit och dit, spännande och lite dramatisk. Man vet heller inte hur den slutar i varje avsnitt, förutsägbar kan jag dock inte påstå att den är även om man kan tänka sig det.

Till frukost blev det sparris soppa och en macka till frukost det är mums.


Gjorde om igen

Gjorde lite god chai latte idag eftersom den var så god igår kväll.


Album släpp - ÄNTLIGEN

Jag fick nyligen veta att Anastacia släpper sitt nya album som hon har jobbat hårt med den 9/11, 2012. Den kommer att finnas ute i Europa när jag ej är hemma i sverige, för då är jag ute på äventyr i Thailand. Men då har jag någonting att se fram emot när jag kommer hem. :)


Ett försök

Jag har nyss kommit hem efter att ha nästan stor handlat mat med Jimmy. Står nu och kokar upp lite latte art för att kunna göra lite chai latte, hitta ett recept på nätet, så jag var tvungen att testa.
Vi får se hur det kommer att smaka sen.


Tired

Känner mig inte direkt så pigg, vaknade upp vid 8 tiden och kände mig fortfarande trött. Fick ju inte sova så mycket igår, så jag gick och la mig igen i 2 timmar. Tänkte ta och köra en ansiktsmask för att pigga upp mig själv, förhoppningsvis kommer det att kännas bättre. Dessutom tänkte jag köra ett fotbad och mjukna upp mina hälar, de blev också lika trötta som min kropp.


Gameing day

Framåt eftermiddagen satt vi en bra stund och spela kort, det var riktigt roligt eftersom jag fick lära mig spela både Bubblan och någon Poker liknande spel. Tills det var dags att åka hem.
Det har varit en mys och en fartfylld dag igår och idag. :)


Ute kväll/natt

När vi kom in till Jackies lägenhet luktade det nybakta bullar, hon hade bakat de bullarna bara för oss för att vi skulle parta och ha kul mys.

Gick ju ut på kvällen där och kom hem ganska sent, vid 2 tiden. Vi har både spelat biljard och dansat. Kom till ett nytt ställe jag tyckte om, vet dock inte riktigt vad det hette. En lördags kväll vid 11 tiden då kryllar det med folk i stan, speciellt uppe vid avenyn. 


Out and paarty

Om en stund kommer Trixie och hämtar upp mig. Vi ska nämligen partaja ikväll både hon, jag och Jackie. Det ska bli riktigt skjoigt tror jag på. Det var ju inte igår jag var ute och dansade direkt.
Så om ni märker att jag inte uppdaterar kan det bero på att jag är upptagen med att ha kul, bara så att ni vet. ;)
 
Idag ser jag ut så här.

Start på dagen

Stoppa i sig lite frukost på dagen är viktigt även om man inte känner för det som jag känner idag. Men nu när jag fixat ihop lite grejer ser det gott ut och då e man lite sugen. Dessutom kurar det lite i magen också. :)


Avkopplings mys

Ska strax gå in i duschen och värma mig lite, det är inte så mysigt att frysa. Ta en varm kopp te med en go filt runt om mig och sitta på soffan och kolla på någon film som går på tv snart om några timmar. Det blir min fredags mys idag. Hur ska ni fira in eran fredag?

Lite käk som jag gjorde innan, det kurrade så otroligt mycket i magen så jag var tvungen.


Fredags fint

Idag har jag städat och gjort i ordning för fredags fint i lilla lägenheten, det vill man alltid ha tills denna dagen. Lyssnat på musik medans disken ha vart på och städat undan.
 
Jag har lite ideer på små saker som jag har för mig i mitt lilla huvud ibland, som denna lilla duknings exempel. Kanske använder denna gulliga set snart.
 Cristal clear

Nu när iphone 5 har kommit till den svenska marknaden har min bror öppnat upp sig för den. Därför säljer han sin gamla iphone 4 till mig, med lite sparade pengar skulle jag lägga tassarna på den direkt. Utifall om jag hade fått den i handen har jag alltid kollat in skal till den, personligen tycker jag att man hittar de flesta på nätet vilket gör en unik.
 Kvälls fika/kvälls mat

Har hjälpt Jimmy klippa hans hår till lite kortare, nu känns det jätte skönt för honom. Dessutom skulle han bli fin inför hans VA mässa som kommer om någon dag.
Efter detta blev jag rejält hungrig då blev det lite smörgåsar och jordgubbs te till.


A mission

Dags att sätta igång och sy klar klänningen som jag nästan är färdig med. Den ska lämnas på lördag så jag får inte glömma att ta med mig den när den väl har blivit färdig. Får ta och köra en påminelse på det på mobilen tror jag för att vara på den säkra sidan.
Ni går säkert i skolan flera av er vid den här tiden, men jag frågar ändå vad har ni för er just nu?
 

Musiktävling - Sony

Hello alla fina därute!
Denna morgonen startar jag med en spännande tävling som nyligen har kommit upp.
 
Det är nämligen en  musiktävlingen som Sony presenterar för Vaio E-14 laptop serien. Det ni kan vinna är en Xperia S eller andra schyssta hörlurar, titta in i denna musik videon med Mike Snow så får ni se vilka ni vinner.
För att ta del av denna tävlingen behöver ni endast:
 
* Gilla de på Facebook.
 
 
 
 
Lycka till!
 

Koft köp

Köpte mig en kofta och ett par strumpor.
Denna är inte den jag köpt, men jag tyckte om denna också.


Nails done

Klar med mina dekorerade naglar som blev hur fina som helst för att vara första gången för nail art. Det har blivit rätt bra med tanken på att det regnar ute, känns som att man inte har gått miste om någonting då. :)
 
 

Nu ska jag ta och göra mig i ordning innan Jimmy kommer hem, vi tänkte åka in till stan och kolla efter mer shopping och även göra ett annant ärende som vi tänkte kolla upp.
 
Synes på ett tag.

Nail art

Börjar dagen med lite konst på naglarna, piffar upp de med lite glitter och sådant fint. Ni kommer få se resultaterna när det är färdigt. :)


Shopping this time

Kom nyss hem efter att ha shoppat lite, det blev 2 par fina jeans. Det var inte igår jag köpte jeans kan jag säga... det va ett bra tag sedan.
Jimmy fick tag på lite kläder han också, alla är glada.
Efter den rundan blev vi lite hungriga då gick vi och köpte lite kvällsmat som vi nu sitter och mumsar på.


Some things i like to share

Jag är behov av kläder så det skriker om det i min garderob! Tänkte åka ut idag för att kolla på dessa som jag hittat på nätet och se om dessa passar mig i verkligeheten också. Lite nya accessoarer behövs i min cupcake förvarare  Vad tycks om mina val?
 
 


In a few weeks

Snart är det dags för Nights Of The Proms konserten, det är bara 2 veckor och 4 dagar kvar tills det smäller inne i Scandinavium. Jag längtar så att jag spricker av glädje! :)


Plötslig förfrågan

Har vart hos Jimmys syrra Cicillia och fikat. De har skaffat sig en ny soffa, precis vad vi måste göra också och den var stor och jätte fin divan.
Trevligt var det men vi blev så hungriga under den tiden vi var där så det blev hämtmat ikväll.


Nice day

Vi blev inte kvar länge på djurparken idag, kändes som en helt fel dag att åka in eftersom det var så grymt kallt. Solen var varm när den väl var framme, men vinden stannade ju aldrig så till slut åkte vi därifrån. Då gick vi runt i värmen av affärerna och fönster shoppade. Innan vi mötte upp Inka och hennes lilla gäng tog jag och älsklingen en varsin kopp chai latte på Wayne's Coffee House. 
 


 
Det var jätte trevligt att träffa Inka även hennes lilla son Vidar som nu är 5 år, har aldrig träffat honom bara sätt honom på bild, en super gullig unge. Satt och åt middag på restaurang och pratade lite och hade trevligt. 

Hälsa på djuren

Idag blir det att åka till Borås djurpark och hälsa på djuren som bor där.
Därefter ska vi åka och träffa en gammal kompis som vi inte sett på ett helt år. 
 
Här är lilla jag idag.

Art by hands

Som ni säkert vet så tycker jag om allt som har att göra med konst i alla fall det flesta och här är ett fräckt exempel på detta! 
 


När jag såg denna bilden, tänkte jag först vad är det för konst människan har fått för sig. Jag kollade närmare och vips vad det "händer", denna slags konst måste vara populär. 
 
Är det någon av mina läsare som vet vem konstnären är? :)

Have a great weekend!

Denna start på helgen har varit helt fab! Vi hade super trevligt jag och Carla, gick till ett cafe där det var nere i en källare. Pratade, skrattade och sjung Anastacia låter högt och tydligt! :)

Just nu sitter jag och äter mys mat med älsklingen. Vi ska strax åka till Ica och köpa andra nödvändiga varor som vi glömde köpa förut.


Nya jag

Moshi Moshi!
 
Just nu är jag på väg ut och ska träffa en kär vän, vi ska fira att jag gått ner massa i vikt! :) hihi.
 
Nya jag!


 
Vi synes om ett tag! 

Hemligt paradis

En del bilder är till för att spridas...
 
Fick syn på denna underjodiska paradis för ett par dagar sedan.
Den här platsen ligger i Marieta Islands, vilket ligger strax utanför Puerto Vallarta-kusten i Mexico.

Tänk att hoppa i och bara njuta, får lust att åka dit nu, kanske blir min resa dit efter Thailand. ;)

Hemligt paradis

En del bilder är till för att spridas...
 
Fick syn på denna underjodiska paradis för ett par dagar sedan.
Den här platsen ligger i Marieta Islands, vilket ligger strax utanför Puerto Vallarta-kusten i Mexico.

Tänk att hoppa i och bara njuta, får lust att åka dit nu, kanske blir min resa dit efter Thailand. ;)

En snabbis

 Hello. 
Ska strax ut genom dörren på en promenad ner till ica för att köpa lite kylvaror som är nödvändiga.
Ville bara titta in en snabbis och berätta att jag tänkt beställa lite nytt smink. Min lilla smink väska behöver fräshas upp sig lite har jag märkt.
 
 
 

Någon som är intresserad

Hello!
Någon som är intresserad av en gammal fin Husqvarna 2000 SL symaskin? Funkar bra till att sy raksöm och sicksack, fungerar även till all söm stickning alltifrån linne - jeans, även lite trikå kan man sy med. 
Om ni är intresserade kan ni maila mig på jessiepeach@live.com om förfrågning. :)
 


Jag har nämligen länge funderat över att uppgradera mig eftersom jag vill ha en nyare modell och dessutom en som är lite mindre i storlek, då jag har ont om plats. Men har inte hittat någon för tillfälligt ännu.

En kopp av varmt

Att sitta på cafe och ta en kopp te eller äta en lunch är något jag tycker mycket om. Sitta på en uteservering där de erbjuder detta är härligt då man kan njuta av vädret när det tillåter. Titta på folk när de går förbi, då alla har så olika stilar av klädsel ger mig inspiration. Mina tre favorit caféer är Espresso House för de servar den bästa Chai Latten jag drukit ever, Junggrens Café är avenyns billigaste cafe med smörgåsar att luncha eller bara ta en fika med och till sist Le Pain Francais där de har goa macarons.
Min absoluta favorit drycken är självklart chai latté men även att dricka en stor kopp te att ha i handen är mys. Hur man tillagar den perfekta chai latten det har jag faktisgt ingen aning om, om ni har ett recept dela gärna med er av den till mig. ;)

 

 


Hotell sökning

Nu i denna stund sitter jag med älsklingen och kollar på resten av hotellen som ej är bokad ännu. Men vi kommer att hitta de så småningom. :)


Spegel konst

Denna fina konst fick jag uppleva, blev dock förvirrad när man gick i mellan det. De har sattit ihop runda mjuk/hård plast i olika storlekar och häftat ihop detta och hängt upp detta från taket. Man kan ha det som att fördela rummen med.
Jätte smart ide tycker jag och sen är det snyggt också! ;)


Come home from a fab day of fun

Hello. 
Kom hem för någon timme sedan och har haft so much fun med min bästa polare. Vi har spelat lite mini golf, gissa vem som vann? olyckliktvis var det inte jag. ;) Därefter åkta vi in till Borås och hämtade ut en bok som Trixie skulle ha och på hemvägen åkte vi förbi ett mat ställe där de gav en hel del portion av mat för ett bra pris där det även ingick dricka. 
 
En helt ny smak av Hello Kitty drycken, den var god och smakade päron.
Göra en glad

Hela förmiddagen har jag ägnat åt att göra cupcakes. Jag ska nämligen hälsa på min kära vän Trixie, hon har förlorat en vän så jag tänkte överraska henne med dessa små söt saker. Uppmuntra henne lite så att hon kommer på andra tankar. :)
 
 Innan jag kilar iväg ska jag göra mig i ordning, sen sticker jag iväg. 
Ni får ha en underbar måndag! <3

Biopremiär 14 september

Jag såg en film snutt på tv (tror jag) som är baserad på en sann historia om brödratrion Bondurant som försörjer sig på att langa hembränt i sina trakter. Vita, svarta, unga och gamla - alla har glädje av deras varor och till och med stadens sheriff ser mellan fingrarna på lagbrottet, så länge han också får en låda av finaste äppelbrandyn med jämna mellanrum. Dessa bröder blir allt mer kända brottslingar tills större aktörer vill in i leken. När korrumperade specialagenten Rakes knackar på dörren är det bara en tidsfråga innan skiten träffar fläkten och den annars lugna staden förvandlas till rena vilda västern.
Att säga att våldsscenerna i "Lawless" är oväntat brutala, är ingen överdrift.
 
 
 
Läs mer om Lawless!
 
Denna film har biopremiär den 14 september 2012.
Vad tycker ni, är den värd att se på?

New style

Just nu sitter jag på sängen och diggar till "Gangnam Style" skriven av Park Jae Sang mer kändare som PSY, han är en koreansk hip hop sångare och är mer känd i asien för hans musik stil. Tyckte den lät riktigt konstigt i början när jag hörde den, lite irriterande kan man säga. Men nu har jag hört den ett antal gånger och jag börja tycka om den faktisgt. Själva sångaren har hittat på allting själv i sin video speciellt dansen han gör.
 
 

Dippa nyttigt

God kväll!
Jag har kommit på vad som är ett sneppet nyttigare än att dippa med chips det är ju grönsaker. Men min favorit är självklart med morötter, till detta har jag dipp smaken vitlök, tänkte testa något nytt brukar ta vanligtvis paprika smak tror jag. 
Alltid bättre med morötter än chips dessutom mycket nyttigare, för morötter gör ju ens hud bli fint också. ;)
 
Ska ta och sätta på en film och kolla medans jag äter denna goa snacksen. 
 
 Me today

Hello.
Nu är jag på väg ut genom dörren, ska ta och åka in till stan och se vad jag kan hitta för kul. Kanske går jag förbi något kafé och sätter mig ute och tittar på folk. ;)