On repeat

Träffen med min vän var rolig och vi hade mycket att prata om eftersom vi inte träffats på ett tag. 
 
Den här ständiga låten har man hört på radion och även från min ipod ett fler tal gånger de senaste månaderna. Tro det eller ej men jag har fortfarande inte tröttnat på låten. Jag är själv väldigt chockad över detta! :)
 
  

Wishlist

Tvättar kläder just nu och hoppar in i duschen så småningom. Jag ska nämligen in till Partille och träffa en vän där. 
 
 
 En bra låt av A-Pink som jag ville dela med mig av.

Rabattkod

Åh jag har fått äran att samarbete med ett företag som heter The Jewellery Bakery, det här är mitt första samarbete och det firar vi med att alla mina läsare får en rabbatt kod som ni kan använda i webbshoppen, den gäller fram till 20 november
 
 
 

Hart of Dixie & Sitcom tuesdays

Snart ska jag bänka mig framför tv:n och titta på mina favvo serier som kommer att sändas från och med klockan 20.00 ikväll.

Åt nyss klart tacos som blev kvälls mat idag också.


Magazine

Läser en massa foto tidningar just nu, det finns så mycket att lära sig!


Värdiga ord

Här kommer en text som jag känner mig mycket väl igen mig i. Så jag vill bara dela med mig av den till er för jag tycker den är så värd att läsa. Den är skriven av Linda Hallberg
 

" Vi människor, framförallt tjejer är väldigt självkritiska, ser alla fel på oss själva och jämför oss med andra.
Jag var likadan, tills jag insåg att det bara var otroligt mycket slöseri på negativ energi. Vill jag tappa de där extrakilona, få bättre hy osv, då är det bara JAG som kan ändra på det. Och det är JAG som ser till att det sker förändringar. När jag började tänka så, det var då all oro över mina kroppkomplex bara försvann.

Jag slår vad om att det är hundratals tjejer som tittar på just dig och DINA vackra ögon, DINA fina ben, DITT ansikte..  och avundas.
Får man en finne så känns det ibland som världens grej och vissa mår skitdåligt över det.. Men andra SER inte den där lilla finnen, den känns mer än den syns. jag lovar. I mitt jobb stöter jag dagligen på tjejer och killar som mår dåligt över diverse saker bara de själva ser. Folk vill liksom täcka saker som inte ens finns. Då blir jag så ledsen! Försök se det vackra istället för EN enda liten finne, come on! Den försvinner.
Jag kan ärligt talat bli arg på folk som står i timmar och fixar redan ett felfritt ansikte och bara klagar och klagar..

Ställ dig framför spegeln och se hur unik just du är. Ingen ser ut exakt som du. Var glad för det!
Och är det så att din hy är knas, du kanske har lagt på dig några extra kilon över semestern/julen osv. som de flesta faktiskt gör, skippa då skräpmat och godis ett tag, träna och ät bra kost! Då kommer det gratis! Gå inte och må dåligt över det, det är bara DU som kan se till att det sker förändring. Och vill du så kan du!

Jag tillexempel har slutat dricka alkohol helt för att kroppen känns renare och man känner sig snyggare och fräschare. Jag känner mig helt enkelt snyggare utan alkohol. Även om jag kanske ser likadan ut för alla andra.
Mår vi bra på insidan ser vi också bättre ut på utsidan. Den inre skönheten speglar den yttre.
Det är ingen som slutar älska dig för att du fått en finne mitt på näsan, eller för att du råkat lägga på dig, folk älskar dig för den DU är. Och gör de inte det är det nog dags att byta vänner.

Vi lägger ner alldeles för mycket negativ energi i onödan på saker som egentligen inte spelar någon roll.

Jag var likadan förut, men jag har kommit fram till att jag mår så mycket bättre när jag helt enkelt gillar läget, trots att jag har eksem på kroppen, har celluliter, snea tänder och finnar. So what? Jag är unik och vacker på mitt eget sätt. Precis som var och en utav er!

Tänk vad otroligt tråkig världen vore om alla vore perfekta! 

Var glad för att du är just den du är.

Du är du, och du är fin!

<3 "


Unseen material,

En ny video har kommit ut med Anastacia, all material som inte setts innan, inklusive studio bilder och intervjuer.
Klicka på den första länken här nedanför videot om inte själva videon fungerar.
 
 

Anastacia EPK Trailer from Regina Reis on Vimeo.


Sprinkles ball & Cupcake

Nog blir det en bakning eller två för att kompensera för förra veckans skull. Jag har nog inte haft så mycket ork till det eller någon inspiration, men med hjälp av alla mat bloggarna därute så får man jätte mycket inspiration. :)
 
Det blev Maräng Cupcake ala Jessie.
 
 
Och Chokladbollar/koksbollar/strösselbollar.

Ni som kan

Det är nu exakt 2 dagar kvar till Halloween, detta året blir inget för mig. Dålig dag och alla jobbar. Men jag får ta och göra någon egen liten halloween paty för mig själv kanske. Men för er som kommer att fira kan beställa era dräkter här på partykungen.se. De har bra utbud till maskerader även partyprylar och presenter, kanske vill ni ha med er någon present upp till halloween hosten som tacken att ni fick komma. ;) 
 
Några detaljer jag skulle tänka mig.

Anteckningar

Just nu skriver jag ner lite foto grunder som jag tänkte lära mig under flygtiden och väntan tills flygen går. 
Hittade jätte bra tips från en söt bloggare, om man typ är nybörjare är dessa tips himla bra. :)
 
 

Chai latté recept

Ni vet ju hur mycket jag förälskat mig i drycken Chai Latté och jag dricker ju den varje gång jag är på ett fik. För det är ju så att det faktiskt smakar olika på olika caféer runt om i landet. Nu har jag kommit på två nya caféer jag tycker om, jag kommer inte ihåg om jag nämnde detta cafét men Waynes Coffee House och även Triumf's Cafe är mina nya favoriter. Som har jätte goda Chai Lattén. Men nu ska ni få se att jag lärt mig någonting efter allt sökandet efter den perfekta hemmagjorda Chai lattén. 

 

Det ni behöver är: Chai te - enklast om du tar en tepåse med chai te i, lite socker beroende på hur mycket sött du vill ha i den, sen måste du ha vispad mjölk använd er av Latté Art - den är enklast att få upp skummet på. 

 

* Chai te
* 2-3 tsk socker
* 1 dl mjölk

 

Det är bara att njuta! <3


Väntan

Sitter nu och väntar på Jimmy och pratar nu med Jackie, hon kom över och stör mig nu. Hihi. Ska snart ner och lämna henne på Allum.


Data problem

Frukost bestod av jordgubbs marmelad och fralla, juice och te.

Nu ska vi iväg och hjälpa brollan med datorn och sen får vi se bad som händer. :)

Vad ska ni hitta på denna söndag?


Ny serie

Det har varit jätte trevligt idag, alla var typ där Cecillia, Niklas, farmor och farfar var där med. Det bjöds på matig paj som var jätte god, gjord av Cicci och en massa annat också. Jo men fika fick vi ju också som efterätt, smakade en tårta som var super god den var gjord i maräng, köpt på ica. Måste köpa den nästa gång när man är där... 
 
Nu är vi hemma och ska sätta på en rulle av Walking Dead serien, jag tänkte först att det stod ju faktiskt att den var skräck. Men jag gav det en chans och kände inte alls den var så skräckig som den påstod att vara. Första avsnittet blev jag fast vid och ville bara se mer av. Så nu har jag börjat se en ny serie inte alls i min genre faktiskt men alltid kul att man kanske har växt ifrån det dödliga skraja biten som barn. :)
 
 
 

Party

Nu ska vi iväg, för vi har blivit bjudna på att komma på kalas idag. Vi ska bara ta och fixa en present först innan vi åker till kalaset. 
 
Dagens jessie. 
 

Sicket pirr

Åh idag vaknade jag upp och tänkte på att det inte alls var långt kvar innan vi ska iväg. Det är nu 167 h kvar tills vi åker. Jag är så himla glad och har längtat till detta hur länge som helst nu och snart sitter vi på ett plan. :) 
Det jag mest kommer göra är att planera i minsta detalj, jag måste även ta upp resväskan och packa ner grejer jag ska ha med mig. I'm so excited! :D
 
Visste ni att Bangkok kallas för Änglarnas stad? 
 

 

Best Of U

Moshi Moshi! 
Jag måste bara ta och nämna att min favvo artist har nu lanserat sin första musik video efter 4 år i tystnad. Det är en cover låt, orginalet sjunger The Foo Fighters, hörde orginalet på radion men tyckte Anastacias version var mycket bättre. 
Vad tycker ni om versionen?
 
 
 
Ni kan beställa den här om ni inte har gjort det ännu. ;)

Triumf time

Hello. 
Kom nyss hem efter att ha haft en jätte mysig dag med Tinus. Vi har både fönster shoppat och fikat t.o.m två gånger i rad, himla mysigt. Åh vi har alltid så mycket att prata om, det tycker jag jätte mycket om. Då blir det inte så trist... 
 
Vid kassan på Triumf mötte vi en tjej som jag verkligen känner igen men kan inte riktigt sätta mig in i vad jag känner henne någonstans alls. Eller så kan hon ha varit lik någon väldigt mycket, det finns ju faktikt sådana människor som gör det, magiskt nog. Jag kommer la på det snart. ;)
 
Jag tog en rökt lax macka.
 
Tinus tog en matig crepes.
 
Efter en kall runda på stan gick vi in och värmde oss med en varm choklad.

Tinus träff

En sista träff med min bästa kompis Tinus inna jag åker iväg till Thailand, så vi ska mötas halvägs till Alingsås. Det lär bli en fika om inte fönster shoppa. :)
 
Jag idag up close.
 

Återvinna - Konst

Det finns alltmer folk som återvinner burkar och dyligt på ett smart sett, med att skapa konst utav det. 
Vad skulle ni ha använt er av för att recycling?
 
Makaon är en av de som är en japansk artist som använder sig av gamla burkar att bygga science fiction figurer. Så som Super Mario, Luigi, Hello Kitty, Pikachu, Batman, Darth Vader, och Buzz Lightyear där han har använt Super Mario's t-shirt och hatt - bitar av Coca Cola burkar, medans hans skor är av Coke Zero och hans overall formad av en japansk öl burk Suntory.
 
Det är så detaljrikt att jag älskar konsten! <3
 
 
 
 
 
 
 

Första snö flingan

Hello.
Vi kom nyss hem efter shoppingen i Kungsbacka och vi hittade lite grejer. Ett par uggisar som jag igentligen skulle köpt förra veckan. De får ni se i morgon. Har nu kokat lite te att värma upp mej med, det blåste något fruktansvärt ute så det behövs värme! :)
Ja just det ja, det börja precis snöa när jag gick utför dörren typ snö regna det var inte populärt hos mig. Glömde ju paraflaxen för det.


Me today

Då var det dags att åka och hämta snuttan för att shoppa in lite prylar innan avresa.

Dagens jessie.


Pumpa stereon med musik <3

Nu ska jag ta och diska lite och dammsuga, medans jag lyssnar på lite k-pop i stereon. 
 
Just nu är det Shy Boy som kommer ut i högtalarna.
 
 
Hoppar sedan in i duschen för att tvätta mitt hår. sen är det dags att göra sig i ordning. 
Krams

Hard to find

Idag ska jag och gullan åka ut och shoppa in lite grejer till resan, men även lite personliga grejer så som kläder. När jag brukar gå med honom i kill affärer vilket det inte finns så mycket av blir det sällan något köpt eftersom det inte finns så mycket att välja mellan.
 
Därför har jag alltid föreslagit att titta på nätet, för där finns... ja mycket mer faktiskt att välja mellan som den här sidan: www.dandyville.se. Shorts finns att köpa även nu, om man skulle åka utomlands som vi ska göra. 
Ett tips till era killar / killar därute om de har svårt att hitta kill kläder ute i marknaden så finns denna sidan att titta sig in i. ;)
 
 

Seasons Change

Som ni säkert ser så har jag ändrat både min header och profil bild, jag tyckte det kändes att det behövdes en uppfriskning. Om ni inte ser så kan ni trycka på F5 några gånger, om inte en gång räcker förstås! ;)
 
 
Före.
 
Efter.
 
Jag måste säga att jag blev riktigt nöjd med detta "efter" resultatet faktiskt. Dock vill jag få själva namnet att vara tryckbart precis som den som är över profil bilden. Någon som vet hur man gör detta?
Denna ändringen känns mer ljusare än den som var innan, nu när det börjar bli mörkt ute får man ta och lysa upp vardagen någon annanstans om det är möjligt. Vilket det är! <3

Hej hopp

Det ordnade sig med JImmys tand, tur det. Efter det gick vi och köpte lite kyl varor och jag hittade denna söta glassen, en slags calippo glass fast i mjukglass variant. Den var faktiskt god, vanilj med choklad, smakade precis som milka eller vad den heter.
 
 

Strax iväg

Just nu gör jag mig i ordning för att sedan hämta upp Jimmy. Han har ont i en tand så han ska ta och fixa den, det är bäst det innan vi åker...
 
Vad ska ni hitta på idag? :)
 
 

Inköpning

Moshi Moshi!
Det är ju så att jag är behov av lite nytt smink som jag har berättat om innan tror jag om jag kommer ihåg rätt. Men i alla fall så hitta jag en jätte bra nätbutik som jag tänkte faktiskt beställa ifrån. Nämligen från: mineralsmink.se.
De har mineral smink som har blivit väldigt populärt på de senaste åren, ekologiska smink vertyg har de också för den som vill vara lite ekologisk. ;) Det bästa med denna sidan är att de har fri frakt på allt du köper hos de!
 
 

Tv serierna är tillbaka

Dags för tv time, nu börjar Hart Of Dixie, The Big Band Theory, Suburgetory och Cogurtown de har äntligen kommit tillbaka till tv rutan igen. Dessa uppehåll för att fotboll ska visas på tv, nä inte rättvist tycker jag. 
Med detta kommer lite grönsaks dipp för att fylla tv tiden. 
 
 

Avancerad cupcake verk

Det finns en hel del cupcakes som ser hur söta ut som helst och ser rätt så avancerade ut eller hur? Men då har ni inte kollat in denna bruttan som gjorde denna cupcaken för ca. 1 år sedan. Allt är ätbart och gjord i marsipan. 
 
 
 
 
Ser precis ut som ett slott med hängandes flätad hår. Undra vad denna bakelsen påminer en om...
 
 
Källa.

Tappa bort tiden

En sen frukost kan leda till förseningar då man sitter så intensivt med något som är mycket  Detta hände precis och min goa frukost bestod av blåbärs smoothie med lite jordgubbe i och lite skivade ägg. 
 
 

Fler besökare - Tack <3

God morgon alla söta! <3 
Den senaste tiden har jag fått mycket mer besökare och det är jag verkligen jätte tacksam för. Så nu vill jag dela med mig av min besöks statestik till er alla. Ni klickar in er till Blogtraction och skriver självklart in lösenord och mail för att kunna logga in. Sen är det bara att vänta tills de lägger upp er på deras bloggflöden. Enklare kan det inte bli. ;)
 
 
 

How frickin cute

Åh har ni sett denna super söta grisen med stövlar på?

Grisen vill inte blöta ner sina tassar, jag smälter! Man vill bara ta upp han/henne och gossa med. <3


Baking some stuff

Lite bakning pågår just nu, med små söta figurer blir det perfekt. Någon som har någon fyndig idé på någon annan söt figur som man kan hitta på?


FrostyPink's Tips

Vill bara ta och tipsa er om att ni nu som jag också kan få fina surprise cupcakes, med denna fiffiga formen kan du lägga i vilken överraskning som helst för att få era gäster att bli nyfikna. För att inte avslöja hemligheten bakom överraskningen så får de gissa sig fram, det blir en rolig min att få se på era gäster eller avsmakarna. 
 
Ni kan hitta formen på Bistroroom.se, Här finns bland annat fler bak saker som kan vara av intresse, även roliga isglassfigurer som ni kan se här nedanför. Super söta! <3
 
 

Hello Ben & Jerry

Titta förbi innan jag går och lägger mig, åt förut en Ben & Jerry glass med äpple paj. Den var dock inte den godaste, men jag rekommenderar att ta Caramel chew chew nästa gång om ni vill testa något mumsigt någon kväll eller så. ;)


Söndags dag

Hello. 
Idag har jag varit ute och ingenstans än ute och roat mig. Först blev det en frukost buffe på ett cafe där jag vart på innan nämligen på... 
 
Fröken Olssons Kafé
 
Exakt samma kedja som Condeco, men luftigare utrymmen och mycket mysigare. Gillar deras frukost buffer riktigt mycket, visst är det inte kanske det bästa att välja mellan, men bra för priset i alla fall. Dock är toaletterna inte de fräschaste direkt, det behövs göra om där inne tyvärr.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
 
Sen var det dags att åka och passa barnen, den här gången var det Engla och Emil, det var riktigt kul att få träffa Emil faktiskt, han har man nämligen inte fått träffa på ett tag.. 
Jag lekte lite Barbie docka med Engla och fick ha på mig lite fe vingar också. Super gulligt, passade bra till min vita kjol idag som jag hade på mig. 
 
Jessie idag.
 
Åkte in till stan för att promenera lite för det blev så fint väder, sen blev vi riktigt hungriga så vi gick omkring och kollade på lite restauranger. Till slut hittade vi ett ställe, men precis när jag skulle rycka i dörren ringde det i Jimmys telefon, det var Jackie som fråga om vi ville komma käka lasange hos henne. Hon hade ringt mig men jag har ju tyvärr inte hört min telefon, för låg ringsignal antagligen. Tur så hade hon Jimmys nr så hon kunde få tag på oss. Vi kände att det kunde vara mysigare med hemlagat mat och lasangen var jätte god. :)
 
 

Sallads käk fr. Ica

Hungrig och ska äta lite sallad till en film som ska visas på tv nu. Ska bli mumsigt! :)


Fredag

Att jag inte blogga igår det beror på att jag var ute hela dagen igår. Först åkte jag och Jackie till Kungsbacka och fönstershoppade lite. Jag hittade ett par uggisar men jag köpte dock inte de... Jag såg helt plötsligt ett nytt café som hade öppnats och det va Waynes coffee house där satt vi en stund och fikade. 
 
 
Fick ett samtal av sötnosen och han fråga mig om jag ville gå på teater där Cicci var med i och spelade. Jag sa genast ja till detta, men det visade sig att hon inte alls var med på scenen. Hon hade bjudit med oss att gå tillsammans med henne och det var jätte trevligt och roligt. 
 
Teatern hette Utopia och handlar om droger och missbruk, sorgligt så. Kända svenska skådisar var med i pjäsen  som jag även kände igen, men namnen på de det vet jag inte dock. 
 
 
 
Efter teaterns slut va vi alla så hungriga att vi gick och åt lite sen kvälls mat/fika på någon cafe inne i stan CT24 eller något hette cafet. Känner igen placet och så men kan inte komma ihåg om jag varit där innan.

Finished

Framsidan är nu klar att visa, kändes att det saknade något så jag tog fram gamla knappar jag en gång fick av en klasskompis. Nu kom de dessutom till användning efter så länge.
Åh den blev så fin, tycker verkligen om framsidan! <3
 
 

Projekt klar

Jag måste bara visa upp min laptop väska som nu är helt klar i alla fall invändigt. Ja, som ni ser har jag sattit dit en del tryck knappar det beror faktiskt på att jag var lite väl våldsam när jag drog i dragkedjan eftersom den fastnade lite då och då. Så jag fick ta och komma på ett annat sett att kunna stänga väskan på, då kom lösningen fram och det visade sig att jag hade tillräckligt med tryck knappar att sätta dit dessutom. ;) 
 
Om ni undrar så har jag använt mig av jeans tyg, jag tog ett par stuprörs jeans och satte ihop lite bitar. 
 
 
 
På framsidan är det ganska tomt för tillfället men jag ska sätta dit lite dekorationer om ett litet tag. 

Coloured dots

Har ju glömt av att visa mina finslipade naglar, lackade och prickiga med nya nyanser på. Super nöjd! :) Piffade ju upp mina tår också, men det är samma nyans som sist. Jag tror jag visat de, men i alla fall så är de självklart i rosa färg. <3
 
 

10 saker ni inte visste om mig

 

1. Jag har mycket tålamod när det gäller att skapa, blir förvånad ibland själv.
2. Jag är urdålig i köket.
3. Jag har vart i 3 världsdelar i hela mitt liv.
4. Jag älskar inredning.
5. Jag är 167 cm lång.
6. Jag äger inget klädesplagg över 500kr.
7. Jag hatar kaffe, dock älskar jag det i chokladboll.
8. Jag hatar öl! Stanken bara, usch!
9. Om någon vaknar mig jätte tidigt på morgonen medans jag sover, blir jag jätte sur resten av dagen.
10. Jag har aldrig rökt i hela mitt liv. Tänker verkligen INTE börja heller!!


Tjingeling

Haft en underbar morgon/eftermiddag, tagit det verkligen jätte lugnt och bara slappnat av med alla slags behandlingar. Dock är jag ej färdig, jag ska fortsätta min ta-hand-om-mig-själv-dag om en liten stund, tänkte bara titta förbi och säga hur det går. 
 
Bild på mig för en stund sen.
 
Det här är någonting jag verkligen rekomenderar till alla som vill vara för sig själv en stund och bara njuta av att vara. Ta det lugnt med stilla musik, tända ljus lite här och var och även avmjuta en färsk drink eller något liknande. Stress är väldigt påtagligt och det händer vem som helst, folk glömmer bort ibland att man måste ta det lugnt. Dessutom sinnes ro gör att du mår bättre och även kan koppla av. ;)

Ta-hand-om-sig-själv-dag

 
Idag tänkte jag göra en Ta-hand-om-mig-själv-dag, eftersom detta nästan aldrig händer tänkte jag verkligen ta tag i detta nu! Dessutom behöver jag verkligen koppla av med lugn och rogivande musik. Att ta hand om sig själv är viktigt både för kropp och själ däför tänkte jag ta och göra detta idag. 
 
Jag börjar med ett varmt och väldoftande bad som mjuknar upp kroppen. <3

Mumsigt

När vi ändå var i stan och uträtte ett ärende som var så kort att vi bestämde oss för att stanna en liten stund till. Då tog vi en liten mumsig fika jag och sötnosen. :)

Chocolate crossiant.


Ärenden

Gjort mig just i ordning mig nu för att sedan hämta upp sötnosen, vi ska ta och göra lite ärenden. Sen kanske det blir lite mysig tisdag med sitcom kväll. 
Vad ska ni hitta på ikväll?
 
Jag idag.

Almost done

Här kan ni se att jag nästan är färdig med laptop väskan. Ska ta och förstärka handtagen så att de verkligen sitter och inte går i sönder. Den blev riktigt fodrad också, känns som en liten kudde faktiskt. Gjorde dock den lite för snabbt så den blev inte riktigt som jag hade tängt mig, men nöjd är jag ändå.
 
Den kommer att få vara en reserv tills jag hittat en finare, den är dessutom bra tills jag åker iväg. Visste ju inte hur jag skulle ta mig till när jag inte hittade någon fin på nätet eller i affärerna. Så jag bestämde mig för att göra en egen! ;) 
 
 

Dröm till verklighet

Snart är det dags att åka iväg, innan dess ska man ju växla pengar också, alltid bra att ha lösa cash med sig. Oftast brukar jag kolla in Forex.se för att kolla valutakursen hur den står. I mitten av sidan kan man säga, så kan du knappa in det landet och belopp som du skulle vilja växla till, räknaren på hemsidan räknar ut detta åt dig automatiskt.


Du kan även räkna ut hur mycket du ska ha med dig på resan, hur mycket det kan bli på en vecka inklusive mat, äventyr, taxi, solstol, fika och mycket mer. Även här kan du knappa in om du vill spara till ett resesparkonto där du kan se över hur mycket du bör spara till resan är fulländad.


Att spara är inte svårt eller varför inte låna en liten summa för att få resan i uppfyllelse!? 
Med vänner kan ni spara tillsammans också. <3

 
 
.

Sewing

Hela förmiddagen har jag sutit och gjort detta projektet som jag hoppas att bli klar med om någon dag eller så. Vadd och ytter tyget är på, snart är det dags att sy dit fodret, sen dragkedjan, lite trycknappar och själva handtaget. 
 
 
Har glömt helt och hållet på att äta frukost så jag får ta och göra lite frukost nu så jag orkar med att hålla på med väskan. När man sitter så intensivt som jag brukar göra glömmer man oftast andra grejer runt omrking en. Både positivt och negativt när det gäller det. ^^

Film dags

Ska titta på film nu och ätit liten go paj, orka inte göra en egen så köpte en mexikansk taco paj.


Inköpt

Jag hade inte en dragkedja i rätt storlek så jag fick köpa mig en ny, den här gången tog jag en blå variant, så vanligt att ta svart annars. Köpte även lite vadd på 1m x 1m, för stötar och lite mer skydd på. Vi får se hur väskan kommer att se ut, jag tänkte köra med handtag också, kom dock på att jag inte riktigt har något handtag till. Får ta och knåpa ihop det med lite tyg. 
 
 
 

Ögonbörjare eller är det ögonfransböjare? :)

Kände det var så tråkigt att bara fixa ipoden och lämna grejer till Jackie, så både jag och Jackie åkte in till stan. Jag hade ändå ärenden att göra, så det var lika bra det med. Jag var tvungen att skaffa mig en ny ögonböjare eftersom jag har minnesluckor av vad jag hade lagt den. Den här gången blev den köpt på H&M, betydligt bättre än den jag köpte på Lindex. 
 
 
 
Taco till middag blev serverad av sötnosen också när man kom hem. <3

Fix it

Ska ta och åka upp till lill brorsan så att han kan fixa min ipod, den behöver knåpas lite innan jag åker iväg nämligen. När jag ändå är där kan jag lika gärna lämna lite grejer till Jackie också. 
 
 
 Jag idag.
Jag saknar mitt långa hår! <3
 

Nyttigare kan det inte bli

Det finns vissa saker som är bättre än andra och det är fetthalten och nyttigheten på många produkter som finns ute i marknaden. Sojabönor är något nyttigare än andra råvaror och är en stjärna i att kunna förvandla maten eller desserten till en riktig god maträtt och efterätt. 


Därför är det att rekomendera Alpro soya vaniljsås, Alpro soya airy and creamy och även Alpro soya - alternativ till matlagningsgrädde. Dessa är fyllda med en krämig konsistens och är ca. 45% mindre fett i. Alpro kan användas för tillagning av mustiga soppor och såser men även efterrätter eller smoothies. Alpro = Fett bra! 

 

Alpro alternativ till grädde.
 

Strawberry Pocky

Nu har jag varit så duktig med att vika all tvätt som hängdes upp igår, det ska jag unna mig med lite go saker till fredagskvällen.Jag har laddat upp med bra filmer som jag och sötnosen ska kolla på. 
 
Mina favo snacks Pocky! <3
 

Vilken lättnad

Det är inte långt kvar tills vi åker till det underbara landet! <3 Redan den 1e oktober var jag jätte nervös över att glömma någonting som jag kommer få panik över. Jag tog fram allt det viktiga som jag skulle ha med mig och det var inte alls mycket grejer faktiskt måste jag säga, vilket gjorde mig lättad. Men jag är fortfarande lite nervös, det är lite grejer som behövs fixas innan vi reser nämligen. :)
 
 

Torsdags mys

Revange har ju börjat att sända på tv3 igen, det är ju för härligt då allt spännande kommer nu i hösten. Med detta kommer jag att mysa med en skål med popcorn och lite go hello kitty dricka till. Kan en mysig torsdags kväll bli bättre än så här!? <3
 

Förbeställt

Åh jag är så glad just nu för jag har förbeställt Anastacias nya skiva som kommer ut nu den 9e november. Ett paket kommer att vänta på mig när jag kommer hem från Thailand. Kan knappt bärga mig! :)
 
 
 
 
Ni kan också beställa den on ni vill. Klicka in er hit. <3

Lite frågor om mig

Det var ett tag sedan jag sa att jag skulle ha 2 frågor per dag om jag minns rätt. Frågor om mig som skulle kanske vara intressanta att veta och lära känne mig mer. Vad jag kommer ihåg gick inte det så bra, kom till ca. 4 frågor kanske per inlägg men nu tänkte jag att bli bättre på det.
Så jag tänkte köra en del frågor med en gång istället. :)
 
 

KÄRLEK:
Är du kär just nu?- jepp.
Har du någon kille just nu? - 0.o
Har du dumpat någon? - nej.
Har någon dumpat dej? - typ.
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - hmm.. nä tror inte det.
Vem kysste du senast? - Gullan såklart. ;)
Vem kramade du senast? - Gullan. <3
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? - NEJ.

SKOLA:
Är/var du duktig i skolan? - nja, det beror på när och vilken årskurs.
Har du bra betyg? - Ja, när det gäller allt kreativt! <3
Har du fått göra om ett prov nångång? - ja
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - yes.
Sköter/skötte du dej i skolan? - sådär, det beror på när..
Har du tuggat tuggummi under skoltid? - ja, vem har inte gjort det?
Haft mobilen på lektionstid? - always.
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? - nej inte vad jag kan komma ihåg.

FAMILJ:
Hur många är ni i din familj? - Mammis, pappis, lill bror, lill syrra och jag förstås.
Du bor tillsammans med dina biologiska föräldrar? Nej, hos killen.
Trivs hemma? - Om jag bodde där kunde jag ha svarat på det.
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - många gånger.
Har skrikit och slagit din mamma? - Skrikit yes.
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? - nja.
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? - jaa!
Du älskar din familj oavsett vad som händer? - jag vet inte.

VÄNNER:
Du har vänner? - japp.
Du brukar vara med? - Trixie, Carla, Jackie. <3
Vem/vilka var du med sist? - Trixie.
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - Japp.
Är det okej att ha kill-kompisar? - ja, varför skulle det vara ett problem!?
Har du pussat någon av dina kompisar? - nej, inte vad jag kan komma ihåg
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - ALDRIG!
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - Ja, man kan nästan tro det.

FJORTIS:
Du sminkar dej varje dag? - nja.
Putar med läpparna på kort? - ibland.
Tar kort på dina bröst? - nej.
Använder foundation på läpparna? - nä, visste inte ens att man kunde göra det.
Super dej packad varje helg? - nopes.
Du har kysst en tjej? - nopes.
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? - nä, det tycker jag inte.
Ditt hår e knallblont? - nej.

ALKOHOL:
Har druckit alkohol? - ja.
När drack du alkohol senast? - Förra månaden.
Vem bjöd dej på alkohol? - nämner inga namn.
Vad var det för sorts alkohol? - Alkoläsk.
Brukar du dricka alkohol? - nej.
Har du druckit öl? - EW, va äckligt!
Tycker du om öl? - nej.
Har du varit full? nej.

KRIMINELLT:
Ange tre saker du snott? - hmm, jag har inte direkt snott nått, man kan säga att jag lånade en grej bara.
Är det okej att vara kriminell? - NEJ.
Vill du bli kriminell? - neeej!
Varför gör du sånt här? - ingen kommentar.
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? - hmm.. nä.
Har du suttit i fängelset? - nopes.
Vill du hamna i fängelset? - nej.

DÅLIGA TIDER:
Vart på dåligt humör den senaste tiden? - ja.
När grät du senast? - För någon månad sen kanske.
Du har gråtit över en kille du inte kunnat få? - ja, tror det.
Du har slagit ner någon? - nej.
Du har skadat någon med flit? - ja..
Har du någonsin velatt döda någon? - många gånger.
Vem bråkade du senast med? - I don't remember.

Har ni några frågor? Ställ de gärna i kommentarsfälltet här nedanför. :)


The fall is here

Igår hann jag inte skriva så mycket på grund av att jag hjälpt gullan med att bygga en grej på hans jobb, sen var jag lite upptagen med att även läsa lite foto tidningar som jag fått. 
Vädret var så himla skönt så jag stack ut och bara njöt av höst solen som stekte gött, kunde gå i bara linne och shorts ju.
Här kommer lite bilder på dagen.
 
 

Skänka bort

Att rensa sina grejer kan vara både roligt och sorgligt, som till exempel att behöva ha bort sina grejer som man växt upp med eller varför inte samlat på sig. 
Jag har nu vart i källaren och rensat lite, en stor grej som jag haft uppe på väggen ska nu skänkas bort till någon lycklig som kommer att ha mer användning för detta än mig. Dessa planscher/posters som man alltid satte upp på sin vägg i tonåren är nu förbi.
Det är nämligen en tavla som jag sattit ihop själv och hängt upp på min första lägenhets vägg. 
 
 
Det är mer grejer som kommer att skänkas bort, men för nu är det detta som kommer att försvinna först. 
Någon som är intresserad här, som vill ha den? Annars har jag nog fler fans som nog vill ha de. ;)

Sy en laptop väska?

Har funderat hela dagen på hur jag ska göra en laptop väska med foder och ett handtag som sitter. Fick lite oanvända kläder som jag tänkte klippa i och sy med till detta lilla projekt. Spets, trådnålar, pärlor och knappar har jag redan.


Lite käk och bakning

Hello. 
Just nu står ugnen på 175 grader eftersom browniesarna är där inne och blir stora. Lite väl stora kanske de blir... men de sjunker ju när de kommer ut i kylan dock. Vi får se hur de ser ut om de ens kommer smaka något, upp till bevis när Jimmy får smaka! :)
 
 
Åt lite fish and chips med remoladsås och lite grönsaker till middag. MUMS!

Brownie försök

Fick ett samtal av gullan och han efterfrågade om jag kunde göra lite borwnies till honom för att han var så sugen på det. Jag hade faktiskt tängt göra detta för någon dag sedan men inte blitt av. Men nu har jag i alla fall ett uppdrag om att någon vill smaka så det går ju lika bra idag. Just nu klurar jag ut vad för recept jag ska använda till detta.
Själva kakan påminer om den svenska kladdkakan som är ungefär likadan, kladdig, chokladig och fyrkantig. Men jag tänkte testa i muffinsformar eftersom fyrkantiga är så tråkiga. 
 
  • 250 g smält smör
  • 5 dl socker
  • 4 ägg
  • 1 och 3/4 dl kakaoblandning (hälften ren kakao och hälften “oboy”)
  • 2,5 dl mjöl
  • 1/2 tsk bakpulver
  • 1/4 tsk salt
Eller: 
  • 125 gram  smör
  • 125 gram mörk choklad
  • 2 st ägg
  • 2,5 dl socker
  • 2,5 dl vetemjöl
  • 0,5 tsk bakpulver
  • 1,75 dl pekannötter

Tillagning:

  1. Lägg smör och choklad i en kastrull på mycket svag värme och rör om tills blandningen är mjuk. Lägg ägg och socker i en skål och vispa tills smeten är tjock och ljusgul.
  2. Blanda ner chokladsmet, mjöl blandat med bakpulver och hackade nötter (macadmianötter är ett alternativ) och häll smeten i en smord 20 cm fyrkantig kakform.
  3. Grädda i 175 grader ca 30 minuter eller tills kakorna är klara. Låt kakan svalna och skär sedan upp den i ca. 12 stycken bitar. Servera gärna med starkt espressokaffe.

Solsidan har premiär

Tyckte det var dags med lite middag, precis tid för att kolla på Solsidan också som börjar om ca. 10 minuter.
Det blev sparris soppa, på sidan av blev det en rull macka med lax, gurka och lite ost.

Vad ska mina läsare göra denna söndagskväll?


Scrapy scrapy

Idag har jag hållt på med en liten skylt som jag tänkte ha i badrummet, eftersom det kommer gäster hem till oss ibland, så är det en aning liten förvirring att de inte vet vart gäst handukarna är. 
Resultaten får ni se sen, när det är klart. :)
 
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen kanske ut och fota lite höst bilder. 

Hitta på idag då?

Sitter nu och äter min goa frukost med skivade apelsiner som gullan har skärt till mig.
Funderar på vad jag ska hitta på idag, kanske ta en promenad eller göra lite scrapbooking. Har ni några idéer?


Mys pys i soffan

Myser i soffan med min älskade älskling och ser ett litet maraton av Fantastic Four på tv. Det är en av de hjältarna som jag tycker bäst om, hoppas det kommer en tredje snart! Den senaste var ju år 2007, det var ju ett tag sen. ;)

Om jag fick välja vilken kraft jag ville, skulle jag valt den osynliga, Jessica Alba kraften. Super coolt att kunna försvinna och ingen ser dig, bra användning ifall du är känd i alla fall. För då syns du inte om du ska ut och köpa grejer, du slipper även alla tablåer och paparazzis.



Mys och sko shopping

Nu har jag kommit hem med ett par skor som var väldigt nödvändiga att ha, eftersom ena gula skon har fått ett hål i sig under och i skon. Det läckte in vatten, även när det knappt var blött ute på marken. 
Tog en lunch time med en fransk hot dog och lite fika från Kahls Cafe och mös. Trevliga dagar är alltid uppskattade! ;)
 

Stuff to do

Frukost time, nu ska jag ta och göra mig i ordning. Vi ska nämligen till Forex och fråga de en grej, kanske ev. växla lite pengar också. Köpa in lite grejer som behövs med på resan dessutom.


Lösögonfrans konst

Att sminka sig är väldigt roligt tycker de flesta, det tycker jag med då man kan se lite extra fin ut. Dessutom är att sminka sig som en konst för man kan sminka sig hur som helst, det är det bästa. 
Det finns vissa saker som kan göra ens ögon se riktigt coola ut med lite extra hjälp på traven sätter man dit lite ögonfransar på. 
 
Det finns en person som skär ut dessa för hand av något slags special papper och gör lösögonfransar till de. Hur coola som helst! 
Den med spindelnät skulle passa bra till halloween. ;)
 
Vilka skulle ni ha valt?
 
 
 
 
 

Lärt oss en grej

Det hände något speciellt idag, Jimmy tappa något i toaletten. Det va en deodoranten, den hade glidit långt in, så det var svårt att få tag på den. Till slut fick jag rycka in för vi kom på att jag har mindre händer än vad Jimmy har. Gissa om jag fick ut den?
Lyckligtvis fick jag faktiskt till slut ut den. :) Men den slängdes i sjön. Om vi skulle ringt Förbo eller nödalarmet (som det heter tror jag) så skulle de ta bort hela toasitsen och det skulle ha svidit riktigt illa i plånkan då.


Barn är för söta <3

Igår kväll fick jag rycka in med att passa ungarna, jag har inte sett de på ett bra tag nu så det passade utmärkt. De blir super glada när de får veta att vi kommer. Lilla Ängla hade pratat mycket om mig innan jag kom, om att vi skulle leka. Så sött! <3 
Fick även höra att man är som en stjärna för de, som de beundrar.
 
Den här gången var det Ängla och Nova som skulle passas. Nova är en söt liten knubbig unge, jag bara älskar ungar som är sådana. Gick ner till deras rum och läste flera böcker och lekte någon lek som hette Blom också.
 
Någon bild har jag inte för tillfället. 

Oktober <3

Hello!

Nu har oktober månad börjat och denna månaden är faktiskt ganska speciell tycker jag. Det är mycket som händer och väntas att göra.
Halloween är det snart, då man klär ut sig till ett monster eller till en gullig figur. Jag trodde först jag skulle missa denna halloween dag eftersom jag trodde det var i November, men tur att jag fick vara med detta året i alla fall. <3 
 
Det andra är att det är cancer månaden som är varje år, det är då vi åker ut för att samla in så mycket pengar som möjligt för att hitta ett botemedel för denna stora sjukdom. Jag brukar bidra med att köpa det rosa bandet och sätta den på mina ytterplagg. Därefter sätter jag på tv:n och tittar på bröst cancer fondens show som sänds någon gång i mitten av oktober har jag för mig. 
Hur brukar ni bidra till cancer fonden? 
 
Denna bussen skulle man vilja cruisa med om dagarna. 

Ni måste se det avsnittet

Ung och bortskämd fick jag titta på istället för Hart of Dixie den kom inte idag. Den serien/dokumentären var faktiskt bra, den va mest rolig, med ungdomarna där.
Ni måste se det avsnittet jag såg idag: - vadå om det finns vandrande pinnar måste det finnas fiskpinnar! XD


Ändring på maten

Lunch dags, koka ihop något som jag aldrig heller har gjort. Tog ut det vi hade och det smakar något mycket faktiskt. Borde stå i köket lite oftare har jag märkt inte bara framför köksbordet eller ugnen då jag bakar. Jag tycker nämligen inte om att laga mat men det känns som att det vänder sig nu. Ibland blir jag så inspirerad så det går inte att stoppa mig! :)


Inköpt lite smått och gott

Hello.
Jag har nyss ätit min sunda frukost som jag gör varje morgon.
Kom på att jag har ju inte visat er vad jag köpte när jag var i Ullared häromdagen i förra veckan. Sprits påse paketet har jag länge velat ha och jag hittade en perfekt när jag var där, så nu ska det bakas och göra goa cupcakes med fin topping på. Ett rosa USB hittade jag i en korg med högt minne, det behövs när jag ska överföra extra bilder om data disken blir överföll med hela 16 GB. Lite ansiktsmaskar behövdes fylla på i min Göra-sig-fin-väska också.
 
 

Nu vet vi

Hepatit A vaccinet innehåller ett slags virus som sprutas in i armen. Denna viruset gör så att de flesta får ont i kroppen och feber. Vilket jag har råkat ut för, dock har Jimmy inte drabbats av detta.
Alltså är detta väldigt vanligt, Jimmys kollega råka ut för samma sak som mig. Det ska tydligen gå över om några dagar. Då är det bara att pusta ut att det inte var allvarligare än så! :)


Läkar tid

God eftermiddag! ;)
Jag har just fått ett samtal tillbaka efter att ha ringt läkarna och har fått en tid redan idag kl. 14.00. Jag hoppas verkligen de hittar vad felet är på mig. 
 
 
Här är några söta kompisar som jag hälsade på för någon vecka sedan.