Om jag hade åkt skulle jag inte fått hem dessa

Idag va det planerat att åka ut på en liten ö för att njuta av solen och bara ta det lungt, men det blev att åka in till Freeport med syrran. Det var så molnigt och vi trodde det skulle regna, vilket vi ångrade att vi inte åkte för det blev hur fint väder som helst. Men men vi fick hem lite grejer var och jag fick hem 4 olika färgade hjärtformade formar. Hur söta som helst! <3
 

De är från:
 
Hemma Presenter och Inredning på Freeport
 
Stor och söt inredningsbutik som har det mesta. Inredningen i lokalen går man inte vilse i vilket är sjukt bra också. Personalen kunde ha vart mer trevligare med att säga hej när man kliver in i butiken, då även kassan ligger vi ingången.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
 
Jag önskar er en fortsatt trevlig kväll! Nu ska jag krypa ner i soffan och kolla på film. Kramiz <3

Okuperad skrivbord

Nu är mitt skrivbord okuperad, den används nu av två hjärnor. Jag har nämligen fått hem en jättte söt dator som jag kommer att börja blogga ifrån, varför Jimmy sitter här är för att han sitter med sin dator här. Lite umgänge eller närhet kanske man ska säga. ;)
 

Fräsha fötter

Denna morgonen började jag med ett fotbad och frächade upp fötterna med fot creme och lack på. De ser hur frächa som helst och jag gick i mina nya sandaler till, de passade mig oerhört bra. Blev jätte nöjd så hädanefter kommer det att upprepas, de är som nya fötter nu! :)
 
 

Min första LCHF frukost

Igår berättade jag för er mina planer att följa LCHF och jag letade upp lite recept, men kom sedan på 2 egna. Till frukost blev det en äggröra med skinka, ost och gräslök, vid sidan om blev det mellan fil med skivade bananer i. Mums!

Jag undrar hur det kommer att gå när man väl är ute och blir hungrig, det är ju inte direkt några ställen som kör LCHF varianter direkt. Det enda jag kommer på är ju sallad som man kan köra med dock. Vi får se när det väl händer, vad jag gör då. :)

Uppskattar er

Alla fina kommentarer jag får är guld värda och jag uppskattar varenda en av de, det gör mig väldigt glad. Så mycket credits till er alla läsare som gör mina dagar söta, det är ni som gör att man vill fortsätta att skriva.
Mera fina och söta kommentarer från er uppskattas ännu mer, bombadera så mycket ni vill. ;)
 
Click here for more graphics and gifs!
Click here for more graphics and gifs!
 
Massa söta och goa kramar till er!

Fint på fötterna

 
Klev upp ur sängen väldigt fort idag och tog ett kort på dessa nyinköpta sandaler, tänkte faktisgt kanske ta och piffa upp de lite. De är ju trots allt väldigt svarta!
 
 
 
På tal om ingenting så hade jag tänkt börja med LCHF kost i 2 veckor och se om detta leder mig någon vart. Eftersom jag har försökt med det mesta så tänkte jag äntligen prova på något nytt. Vi får se hur det går och jag meddelar självklart hur det går för mig. :)

Sushi är alltid gott

Det blev skor att inhandla idag, jag hittade ett par men lyckligtvis hittade Jimmy 2 par, han berhöver det mer än jag kanske... Efter allt letande på skor blev vi hungriga och testade det shushi stället som ligger mitt i Partille Centrum, de har ändrat menyn en aning sist jag var där.
Partille Sushi
 
Trevlig personal, vissa kan inte så bra svenska men det gör mig ingenting. Sushin har blitt ett bredare utbud av, mycket bra! Dock är sushin kanske lite väl små för min smak och ganska dyr. Men annars är det väldigt gott här. Lokalen är stor och luftig med bra platser även en liten uteservering, skönt att sitta när solen skiner.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
 
 
Skorna får ni se i morgon när jag tar fram min fina system. ;)

Saknar skolan

Jag har ju funderat lite, en ganska lång tid faktisgt på om jag ska jobba eller börja plugga igen. Jag trodde jag aldrig skulle säga detta men jag saknar faktisgt att gå i skolan. Det jag mest är intresserad av är att gå på en utbildning som ger mig mer kunskap i att kunna ta hand om ett företag, lära mig mer om marknadsföring och entreprenörskap. Att kunna starta ett eget företag i framtiden har stått mig varmt om hjärtat innan också, så det känns ju som ett enkelt val. Vart jag vill gå utbildningen har jag inte funderat klart över, men är säker på att det blir någonstans i Sverige förmodligen.
Klickade mig in till denna sidan och här fanns ju precis allt möjligt skojigt, från gymnasie - yrkesutbildningar. Här kan man verkligen välja och vraka vilken linje man vill gå. Det bästa är att de även har utlandsstudier som en av deras huvudämnen. Ska ta och kolla närmare och se vad jag hittar, det är ju så stort här!
 

Helgen som va

Har inte haft någon tid att blogga alls de senaste dagarna. Jag och killen, har nämligen möblerat om hela lägenheten typ, i alla fall vardagsrummet. Det behövdes verkligen en förändring! Och jag är så nöjd verkligen, såklart var det jag som kom på idéen. Kanske ska ta och bli inredningsarsitekt, det skulle vart ett roligt jobb tror jag då man får ta och utveckla sig i sin kreativitet sinne.
 
Vi firade midsommaren med grillad mat, det var mums och mättande, tror jag rullade till sängen den kvällen.
 
Ja så har min helg varit. Hur firade ni denna helgen? Alltid kul och veta vad andra gjort.

Shoppa

Moshi Moshi!
Nu har jag vaknat till liv och vill nu härmed visar er mina önske favoriter som jag letat runt, ni vet ju hur galen jag är i klänningar och kläder, jag brukar ju alltid nämna detta ämne just. För att jag tycker att det är ett sådant enkelt plagg att ha på sig, det finns så mycket varianter som man kan älska sig in i. Igår kväll letade jag mig förbi bland jätte söta kläder, klänningar och underkläder. Och jag måste säga det att det finns så mycket att välja mellan just på den söta sidan bubbleroom. 99 Det finns bla. från kjolar till parfym på denna sidan som jag älskar och inte nog med detta har de ju även skor och presentkort om man skulle vilja ge någon något söt från denna sidan.
 
 
 
 

Bio besök + middag

 Nu får ni höra vilken film vi kollade på, Rock of Ages, det var en riktigt bra film, rolig bra kända skådisar och låtar man kände igen som man dessutom sjöng med till. Det var som en musikal för mig då de sjöng mycket på gatorna och mycket där de var när de jobbade.
 
Biopalatset Palladium SF Bio
 
Mysiga små salar, lite utrymme för benen om man inte kommer högst upp på toppen. Toaletterna ligger för långt bort från biosalongerna.
Hit brukar jag aldrig gå mer sen Bergakungen bygdes upp. Man får dock inte gå på toa om man inte har köpt en biljett för att kolla på film där.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
 
 
 
Vi hann tyvärr inte käka middag innan filmen började så vi åt efteråt. Det blev Mongolien från Yummy Yummy.
 
 

Det var ett tag sen

Hej alla glada!
Väntar in Jimmy som slutar nu snart från jobbet. Vi tänkte nämligen göra ett besök på biopalatset ikväll. Först ska vi äta middag någonstans innan vi hoppar in och dyker oss in i en av deras bio soffor. Mer om detta lite senare.
 
Här är lilla jag idag.
 

Hjälp på vägen

Söker jobb igen efter att inte fått några resultat alls som jag skrev i förra inlägget. Nu satsar jag hårt och tänker få ett vare sig de vill ge mig ett eller inte. Medans jag gör detta får jag hjälp av en artist som jag ser upp till. Nämligen Anastacia, hon har gjort en ny låt tillsammans med Tony Moran.
 
 

News from bloppis

Äntligen verkar sidan ha återställt sig ordentligt nu. Jag är väldigt glad att presentera er dessa som finns på min bloppis nu.

Ha en härlig shopping stund!
Länk.

Länk.

Länk.

Länk.

Länk.

Länk.

SÅ kan det gå

Jag tänkte ladda upp med nya godsaker från bloppisen igår men det gick tyvärr inte. Det blev krångel med publiceringen, vi får ta och försöka igen idag. 
En bild på mig idag bjuds så länge.
Jag idag.

Sista potatisen

Efter att ha vart på Marstrand igår åkte vi direkt till Potatis festivalen i Alingsås.

Potatisfestivalen HB
 
Denna festivalen är trevlig med massa marknader och lotteri hjul där de stängt av vägen för att ställa ut dessa stånd. Ännu roligare är när artister kommer till föreställningen och uppträder. Men jag förstår inte vad det har med potatis att göra eftersom det inte alls syns potatis någonstans överhuvudtaget!
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 


Timotej uppträdde igår och gav oss lite låtar att njuta över, en av deras hit låtar som gjorde de ännu kändare var ju "Kom".
Här är lite bilder på dessa tjejer.






Sommarfest innan midsommar

Nu har jag äntligen kommit hem för att visa er och berätta vad jag har varit med om igår eftermiddag.
Det första började med att samlas allihopa vid färjan, fick massa kramizar från alla håll och kanter. Det var ju ändå ett år sedan man träffadde typ alla förutom de som redan är på företaget varje dag.
Gick upp till Grand Hotel Marstrand för att lägga av oss lite väskor och dyligt i ett konferans rum, sen gick vi ner en trappa där lite fika serverades i matsalen. Därefter gick vi ner till hamnen där folk skulle bli indelade i lag för att tävla med varandfa på segling. Jag skulle gärna vart med men jag är verkligen sååå känslig till att bli yr och till illamående, ja ni förstår poängen!
Men det var faktisgt ganska kul att se de andra segla och klura ut vissa grejer innan det var det andra lagens tur.


Detta höll på i ca. 3 timmar tills vi skulle åka Ribb båt, som ni kan se har den flera säten som att sätta sig på en häst fast nästan stående fick du sitta. Den gungade inte särskillt mycket alls, precis som sjöchaffören sa! Man skulle sätta sig längst bak för där gungade det inte alls mycket. Men det var riktigt läskigt att åka den här första gången, då det guppade något fruktansvärt, jag blev livrädd med andra ord!


Denna dräkten var man tvungen att ha på sig, visst är jag stilig i denna stora dräkt?

Vi alla höll tummarna på att vädret skulle ändra prognos, det hade ju trots allt regnat hela veckan, det höll sig riktigt bra.tills sent till ca. 17.00 tiden. För att komma till en annan ö åkte vi över med ribb båten som tog 10 minuter där väntade en söt picknick som det bjöds på.




Här är hotelet vi bodde på.


GH Grand Hotel i Marstrand AB
 
Fint hotell, rummen var mysig fick dock nästan en chock när man kom in, då det var så himla varmt. Men det var väldigt kallt då det drog något kallt när de hade öppet ytterdörren.
3 rätters middagen var ju ganska god, min oxfilé fick jag genomstekt tur, hummersoppan var däremot inte något för mig och till sist desserten den var ju något gudomligt god - Creme brulé var den första och godaste jag ätit ever! För övrigt var personalen trevliga och sa alltid hej eller hej då. =)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

Flytta in

Moshi Moshi!
Nu är man vaken och ska ta och göra i ordning sig. Ska nämligen hjälpa Jackie att hämta ett köks set som hon köpt in. Innan dess ska vi mötas upp i allum och fönster shoppa möjligtvis.
Här är jag idag.

Rest in Piece little fellow


Visst brukar jag inte skriva om något tråkigt för att tråka ut mina läsare. Men jag vill verkligen berätta vad som har hänt. En larvig, oemotståndlig liten hund gick bort onsdag klockan 5.30. Hans namn var Freak och hade precis uppfyllt att bli 10 år detta året. Det kom som en chock till mig när när jag fick veta detta även om jag visste att han inte skulle leva länge till. Vi alla visste om detta eftersom han led mot cancer, men jag trodde verkligen inte det var så himla snart även om våran ängel sa att han inte mådde så bra.

Nu vill jag bara ta och visa er hunden som gjort oss bli förälskad i honom.

 

Här är Freak med sin kompis Edgar som är en jätte stor sköldpadda


Vila ifred nu, vi kommer att sakna dig! <3




Mylovebasket.com

I min gaderob finns det inte tillräckligt med Kjolar har jag märkt, Det känns lite tomt då jag älskar att ha på mig just det plagget. Tänkte ta och skaffa nytt till mitt lager här hemma. Så var är det bästa stället att hitta det på? På nätet tycker jag!
 
Jessie

I'm hearing earings

Nu har det fyllts på med nya varor i lagret och jag är gladligen lycklig att få presentera dessa fina smycken. Här är några som vill kliva fram denna måndagen i rampljuset denna veckan. Klicka på bilden och ni kommer till bloppisen där alla nyheter kommer in!
 
Länk
 
Länk
 
Länk
 
 

Förstärkning

En liten app jag har laddat ner är TKR den bygger upp knä musklerna och ger olika övningar hur du kan förstärka den. Den är riktigt bra och har hjälpt till så att jag kan böja mitt onda knä mycket mer än jag hade förväntat mig. Nu är det inte lång tid kvar tills jag kan böja den så mycket som att sitta på huk. Jag längtar för då kan jag äntligen ta och börja cykla och även dansa som är mina övriga övningar till att få bättre kondition och bli smidigare.
 

Regning dag men mysig

Efter att ha gått runt i stan med ett paraply i handen, så stack vi in och tog oss en liten stund in i ett mysigt cafe där de serverar Sweet Chai Latte. Till killen blev det choklad dryck med en kanelsnäcka vid sidan om.
 
 

Nymobil.se

Tråkig nyhet! Min mobil gick sönder förut så jag letade efter företag som lagar mobiler och hittade till Nymobil.se. Blev bemött av riktigt trevlig personal när jag ringde så jag skickade mobilen och väntar nu på att den ska bli lagad. Jag hoppas att få tillbaka den så snabbt som möjligt för jag har stor användning av denna mobilen. Kan knappt vara utan den. Finns så otroligt mycket appar också som jag använder mig av.
 

Nog är det dags

God morgon!
Inget bloggande igår, jag har funderat på att byta blogg nämligen. Att kunna blogga från mobilen är otroligt lättande, så jag har gått och spånat på en ny host. För den delen blir det roligare också, då kan jag blogga vart jag än är. Ska ta och kolla hur man gör bara, sen har jag en ny adress. Va på er vakt!
 

Tankar

Kom hem nyss från stan, har hämtat ut lite bio biljetter som kommer visas den 20/6. Vilken film kan jag inte avslöja ännu men ni kan kanske själva lista ut vad det kan vara.
I några dagar nu har jag spånat efter en utbildning som jag tänkte kanske gå på. Men har inte riktigt bestämt mig om vilken utbildning bara. Jag har nämligen ideer som sprudlar upp i min hjärna som jag hoppas på att sätta fart inom kort.


Jag idag.



Ge mig ett bud

Jag har alltid vart faccinerad av dessa siter där man kan vinna/köpa prylar för en max peng. Eller om det är en sajt där du ska lägga lägsta budet på den varan du vill "vinna". Men det enklaste är nog ändå ett max bud, högsta budet precis som på tradera. Och det roliga med dessa prylar är att de är helt oanvända, splitter nya varor som de har på lager.
Det fanns ett antal av dessa sidor för något år sedan men med tiden har de försvunnit tror jag, för att jag hittar nämligen inte de som var först på marknaden. Här är dock några som jag hitta just nu: Ziinga, LBBidson är några av de. 



Ledighets dag

Idag är en dag där folk är lediga, har aldrig förstått mig på eller brytt mig om denna dagen överhuvudtaget innan. Inte gör jag nu heller, men varje år på just denna dag ska det firas att Gastav Vasa blev kung. Då ska en hisande flagga upp till toppen. Det är det enda jag vet om.
Undrar hur mina läsare firar denna dagen?


När ett slut kommer

Efter att ha följt denna serien i 8 år är det nu dags att säga adjö till de desperata fruarna. Det är en väldigt ledsam grej för mig eftersom jag verkligen har följt de i varje avsnitt i alla dessa år. Men någon gång kommer ju den dagen då en serie tar slut, tråkigt nog.
Nu får vi ta och njuta av det sista avsnittet av Desperate Housewives som visar ikväll!


Pride festivalen

Åh jag måste ju berätta den lilla erfarenheten av hbtq festivalen som var i söndags. Jag och älsklingen åkte in till stan för att njuta av det fina vädret + kanske möjligtvis se paraden som hölls. Vi fick en glimt av paraden, lyckligtvis fick jag tag på lite bilder på hela festen. Det var inte lite folk som gick denna, den börjar från Operan och slutade vid Liseberg. Vi gick tyvärr inte in i paraden, så vi avnjöt en chai latte som vi köpte på vägen upp till:
Junggrens Café Eftr.
Riktig mysig cafe, inte för dyrt och inte för billigt heller. Ligger på avenyn mitt i Göteborg.
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta







Det var folk som stod i fönstret på den mittersta bilden och dansade och hade skojigt. Det var en väldigt glad dag.


Restaurang och Ikea

Åkte en sväng till Mr Johanssons med syrran och åt en god lunch där innan vi åkte vidare till Ikea för att inhandla lite prylar.

MR Johanssons
Den här restaurangen är nog den godaste och som har det bästa utbudet av mat som alla gillar. Kinesisk, Japanskt och även svenskt. Inte nog med detta får du även med dricka, sallad och fika på köpet. Kan det bli bättre än så här?! Tror inte detta! =)
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta



 Detta fick jag med mig hem!


Toast Arts

Det finns ju inget som är coolare än att göra konst utav något man kan äta. Tycker i alla fall inte jag. Nathan Wyburn Art kan ni hitta på twitter, där han även berättade till mig att han kom till semi finalen på Britains Got Talent. Det coola med den här grabben är att han gör inte bara toast arts, han gör även konst med socker och kan måla med fötterna.
Sicken talang folk kan ha och det är så otroligt roligt att se dessutom!


Examen fest

Låg uppdatering jag vet, har varit lite väl trött idag, fick sova ut för att ha skjutsat hem Mariam lite väl sent igår. Men annars har det vart väldigt trevligt, först fick vi mingla med folk som kom, sen fick vi god mat som Clary bjöd på. En liten quiz fick vi med som vi fick smmarbeta med en partner bredvid medans vi åt.
Presentöppningen var stor, jag satt lite väl långt pak så jag fick inte direkt bra bilder på prylarna jag gav henne, men jag berätta att det var 2 små krukor kan man säga som var två bokstäver på. Ett C och ett A, då tänkte jag på henne och André, en fondu fick hon med, hjärtformad. Super sött!

Medans alla gamlingar åkte hem vid 19-20-00 spelade vi monopol och åt massa gott, det var bara vi ungdomar kvar. Det var riktigt roligt. Och en kille som hette Robin som joinade oss i spelet. Mysig kille.

Här är dock bara vi tre, men en bild på oss alla 4 eller 5 kommer strax.






På höjden där vi bor

Vaknade upp och öppnade fönstret och hörde fågel kvitter utanför. Vi har nämligen en jätte stor buske där små fåglar brukar typ bo eller gömma sig i. En gång när jag gick förbi där satt det hur många fåglar som helst och var knäppt tysta, men när jag väl hade gått en bit ifrån hörde man hur de pratade med varandra, jätte högt. Det var som att de pratade om mig. hihi






Lockar i hälsningen

En sista fredags hälsning innan jag myser med älsklingen. Jag hoppas ni får en fortsatt god fredagskväll! För det ska vi ha.
Gjorde lite lockar och det är ju självklart en hel del förändring sen sist med andra ord förbättring. Jag tycker de blev sjukt fina, tänkte ha samma frilla i morgon också. Vad tycker ni om lockarna?

Jag idag


Så kan det gå

När jag väl hade paketerat in alla presenter i lådan kom jag på att jag skulle ju visa er presenterna ju! Men men ni få kanske se de imorgon istället när de öppnas av vännen. Så länge får i ser hur kortet blev och själva kartong lådan jag pyntat så fint. Vad tycks?




Vilken ska jag välja?

Att välja och vraka mellan dessa sommarklänningar, vore ju så fantastiskt. De är för söta allihopa, det är verkligen inte lätt att hitta söta långklänningar i Sverige har jag märkt och dessutom inte bikinis heller. Men på nätet kryllar det ju av massor av fina plagg som går att köpa ifrån. Det är det roligaste med nätet att man kan hitta vad som helst som man letar efter.



Dessa ligger på min önskelista right now! ;)


Snowwhite and the Huntsman, klassisk saga i ny mörkare tappning

Läge för ett bio besök kanske? NU är det inte långt kvar tills Snowwhite and the Huntsman att poppa upp på bioduken, det är nämligen den 8e juni den har premiär här i Sverige. Jag har länge velat se den då Twilight skådisen Kristen Stewart är med som huvudrollen i filmen, detta ska också bokas in om jag har bra med cash tills dess.

För er som gärna vill se den kan: Förhandsboka / köp biljett till Snowwhite and the Huntsman nu! Genom att klicka på länken kommer ni direkt in på biosalongens hemsida där ni kan boka den direkt!
Det ska jag göra!