Ready for bitrhday

Innan kalaset började piffade jag upp både fötter och naglarna på händerna. Tyckte det var dags, dessutom var det väldigt skönt att ta ett fotbad efter att ha promenerat i över en timme. Det händer sällan, men borde göra oftare.
 
 
Sen var det dags att åka och hämta upp Jimmy för att sedan åka upp till kalaset, söta Engla fyller ju år idag. Vi gav denna vatten spridaren och de älskade den, inte bara Engla utan alla barnen.
 
 

Promenix

Ska ta en ganska lång promenad, sedan ska jag göra ett ärende som jag måste fixa idag. Efter det ska jag slå in Englas paket som vi ännu inte hunnit göra än. Det e bäst att jag gör det eftersom Jimmy har alltid glömt att ta bort prislappen de andra gångerna. Från och med nu är det jag som gör det, det har jag ingenting emot eftersom jag älskar att slå in paket. :)
 
Jag i promenad mode.

Allt ska bort!

Hello.
Jag är nästan klar med allting på bloppisen, bara lite grejs kvar, det jag har gjort är rensat och gjort i ordning allt. Nu läcker jag ut överraskningen! Sommarens största BORTSKÄNKES händer just nu på Frosty Pink Shop. Jag skänker nu bort allt på min bloppis. Klicka in er här. Kanske hittar du något du alltid velat ha! ;)
 
 

Film dags

Just nu sitter jag och kollar på en film It's complicated med Meryl Streep i huvudrollen. Ganska bra och spännande, men ganska förutsägbar ändå. Eller vad tycker ni som har sett den redna? :)
 
 

Annorlunda

Tog en promenad ner till centrum och fixade en present till lilla Engla. Hon fyller nämligen år nu på tisdag och ska även ha ett kalas då. Tror faktiskt hon kommer tycka om den, det är en utomhus aktivitets present nämligen. :)
 
 
På tal om någonting annat så har jag funderat på hur man får tag på dessa söta Cawaii tidningar och andra asiatiska tidningar, de har alltid faccinerat mig mer än de svenska och engelska magaziner eftersom de ser mer tilltallande ut + att de har en mycet sötare stil på allting i tidningarna. Ibland önskar man att man bodde i asien bara för att. Då skulle Japan passa mig bäst tror jag, eftersom allt där är så gulligt och sött, dessutom älskar jag sushi och allt vad Japan har att erbjuda. Vilket land skulle mina fina läsare vilja bo i om ni fick välja? :)
 
 
 
 
 

Obsessed

Har blivit frälst vid asiatiska filmer, såg redan 2 st igår det var därför jag var så upptagen.
Där finns två styckna japanska serier som jag har fått låna utav en vän, har kommit halvägs på en av de som heter Hanazakari No Kimitachie, kallas även som HanaKimi. Vet inte riktigt vad jag tycker om den än så länge faktiskt. Det medföljer engelsk text på den, vilket i serien där texten kommer in ändras väldigt snabbt, så jag hinner inte läsa. Vi får se vad jag tycker om den andra serien.
 
 

Keep up with the language

Jag satt nyss och kollade på en asiaisk film som heter "Don't Go Breaking My Heart". Den är gjord i Hong Kong. Det var ett bra tag sen sedan jag kollade på dessa asiatiska filmer, det var mest när man var mindre, satt man framför tv:n varje kväll med föräldrarna och kollade. När man började bli äldre tappade man änna bort detta intresset. Jag har tydligen glömt hur roligt och spännande det verkligen är. Detta kommer att bli min nya hobby framöver skulle jag tro, man lär sig så mycket. Eftersom jag har tappat ganska mycket av mitt hemspråk så är detta jätte bra för mig att hålla igång det. Men jag förstår ju fortfarande när mina föräldrar pratar och det är ju ett plus! :)
 
 

Snap shot

Har varit ute och fotat lite runt omkring området här jag bor, hitta dock inte alls mycket intressant. Men lite fina bilder fick jag till i alla fall. Det var riktigt varmt även vid 16-18.00 tiden, jag svetta nästan ihjäl mig när jag kom hem, tog en go och kall dusch. Det behövdes verkligen en liten promenad fick jag på köpet också.
 
 

Listan kan bli lång

Jag har kommit på lite grejer som jag måste göra. Just nu är det olika saker som snurrar i huudet på mig, känns som om det är hundra saker.
Nämligen att:
 
* Klippa håret, alldeles för långt nu.
* Köpa ett Uv filter 55mm till min system för att skydda objektivet från damm och dyligt.
* Göra olika mönster på färdig sydda kläder.
* Ska ta och scrapbooka lite, längesedan nu.
* Skaffa moppe.
* Fixa ett nytt bättre zoom objektiv.
* Slänga lite onödiga prylar som jag samlat på mig.
* Lägga upp lite tävlingar.
* Skaffa mig en ipod touch istället för en iphone. För att lagra massa musik.
* Köpa mig en fotobok.
* Köpa mig en A5 häfte/skrivblock.
* En lista på vad vi ska göra i Thailand.
* Skänka bort lite fan prylar som jag samlat på mig.
* Sy ihop Jimmys alla jeans som gått sönder i grenen.
* Skaffa mig en laptop väska.
* Måla en tavla.
* Måla naglarna i en helt annan färg
* Bleka håret för vidare färgning i framtiden.
 
Det är nog mycket mer än detta som jag nämnt ovan som jag verkligen tänker på. Känns som hela skallen kommer att explodera, hihi.
 
 

That's life

Min låga uppdatering beror på att internet här hos oss har krånglat ett litet tag, men det verkar som att det har löst sig nu.
Jag har inte mycket att säga mer än att pappa har fått komma hem från sjukhus nu efter att ha legat inne i ca 3-4 veckor. Det är riktigt skönt att ha honom tillbaka som han är. Såg lite lykliga bilder på honom och hans vänner häromdagen och blev själv väldigt glad över att han kommer att få uppleva mer av det snart.
Mer än så här har jag nog inte mer att berätta i alla fall inte nu för stunden. Jag har dock ingen bild att erbjuda idag eftersom det går väldigt segt med att ladda upp bilder.
 
Jag hoppas på att ni håller er friska och krya så att ni kan få uppleva allt skoj i livet, för det är ju en del av det! ;)
 
 
 
 

I Love My Friends

OJ, vad klockan är mycket! Jag har vart borta väldigt länge idag. I eftermiddags vid 12 åkte jag iväg, ja det nämnde jag ju med ett par vänner. Vi åkte upp till härrskogen för att picknicka där och visst var det inte som vi hade tänkt oss, i alla fall inte jag. Jätte stora flugor, myror och gud vet vad mer det var där, jag och skogen går bara inte ihop. Jag tänkte mest att det kunde vara mysigt att åka till ett annat ställe än till Aspen. Men det blev ju mysigt trots allt för vännerna var ju där. ;)
Vi log och solade och hade det gött i solen i ett par timmar innan vi bestämde oss för att åka hem till Linda och göra egen glass, men då kunde inte jag äta. Då kom jag på att vi kan göra smoothie och det var ju en super bra idé. :)
Innan solen gick ner spelade vi trädgårds Yatzy och Sjö land och hav. ( har jag för mig att det hette)
Jösus vad kul man har det med dessa vänner varje gång, jag är såå himla glad att jag har de! <3
 

Sol + picknick

Om en liten stund ska jag iväg med ett par vänner för att picknicka i skogen. Jag har förberett lite käk som jag ska äta, så jag inte svälter ihjäl där borta. Eftersom det ändå är lunch dags snart.
Just nu för stunden har jag ingen bild, men det kommer självklart.
 
Puss på er <3

Kunskaper

Just nu gör jag typ ingenting mer än att ladda ner lite spel till mobilen, bra att ha när man väntar på någon. Någon som vet några bra och roliga spel? Berätta gärna. :)
Annars läser jag på i min lilla foto tidning på hur man kör inställningar för att få en bättre bild. Jag har ju inte riktigt hajat allting ännu, det är ju så mycket att lära sig. Kunna fota och göra drömlikna bilder av det genom fotandet är ju hur bra som helst. Det skulle underlätta väldigt mycket, jag försöker så gott jag kan.
 
 

2 dagen i rad

Jag blev ju förfrågad att umgås med dessa två sötisar igår och det blev mycket att göra när jag väl kom. Fotade naturen och på oss själva. Hade sällskap ner med Mariam till stationen för hon skulle hem, det gick hand i hand med att Linda ändå skulle köpa käk.
Inne på Tempo mötte jag av en bakant som jag inte sett på år och dagar, vi gick på samma skola uppe i Norrland. Det var riktigt roligt att få tjöta med henne om vad man gör nu och så.
 
Eftersom jag hjälpte Linda att köpa mat så bjöd hon mig och Jimmy att äta middag med de. Detta blev självklart en tradition som man brukar göra på fredagar, nämligen äta tacos. Det var mys! 2 dagar i rad har detta blivit av och jag njuter av varje gång jag får träffa och umgås med Linda och hennes kille Anders.:)
 

Kila iväg

2 sötisar frågade om jag ville umgås med de, men då var jag på sjukhuset och kunde då inte vara det. Men nu är jag hemma och har även ätit lunch. Så jag ska ta och kila ner och ha lite kul. Jimmy är inte hemma heller, han är borta på ett annat håll.
 
Jag och Mariam
.
 
 
 
 

Mys pys och grillning

Igår kväll var riktigt trevligt med mys med vännerna. Vi spelade trädgårds yatzy, då är det med ännu större tärningar än vanlig yatzy, spelet går ut på samma sätt. Det var dunder kul, för jag var den första som fick yatzy! :)
Spela lite kort på kvällen och grillning till middag. Mums och mys pys!
 
 

Grillning

Grillkväll hos Linda idag blir det, vi blir sammanlagt fem styckna tror jag. Nä nu måste jag kila. Ha en fortsatt trevlig lördags kväll.
Kram <3
 
Här är jag idag.
 
 
 
 

Wops a surprise

Jag fick ju en annan sak av Trixie när jag träffade henne sist som jag ej visade er. Här är denna muffins/cupcake plåten med en sticka i mitten som jag fick. Nu visar jag er hur jag brukar göra, sätter dit en choklad tryffel, maräng eller något annat ggott i mitten för att sedan fylla formen med smet. Den som får denna muffinsen/cupcake blir övrraskad och undrar säkert vad det är i den! :)
 
 
 
Dessa blev förvånadsvärt bra gjort så alla som nu fått smaka på godingarna har tyckt att de varit jätte goda. :)
 
 

Picknick is done

Idag blev det ett litet kort besök hos pappsen och sen hämtade jag upp Mariam och Maria på stationen. Dagen var inne för att kunna picknicka i slottskogen. Det var mys och jätte trevligt, såna här dagar är ju guld värda att ta vara på. Kunna umgås med sina goa vänner och kunna dessutom njuta av solen när den väl är framme. <3 I sällskap fick lill syrran också vara med.
 
 
 
 
På tal om igår kväll blev det en film att se, vi kollade på "My Sassy Girl", jag har inte för mig att jag hade sett den, när jag väl kollade kände jag dessutom inte igen den alls. Så det var ju jätte bra! Därför blev det ingen mer uppdatering. :) Jag vet faktisgt inte vad jag tyckte om filmen, den var så rörande så att man tappa lätt bort sig i handlingen, men i slutet fattar man för då förklarar de allt.

Ny vana

Start på dagen kör jag lite frukost på morgonen. Inte mycket jag vet, som ni ser har jag börjat äta som vanligt igen fast i mindre portioner och inget godis, småkakor, bullar, tårtor eller glass. 
Detta är vad jag ska hålla mig vid i min planering till ätandet i fortsättningen:
 
* Frukost
* Lunch
* Middag 
 
Någon fika då och då (inte varje dag), då det kan ingå en kopp te, chai latte eller något annat som faller mig in att testa. 
 
 

Farit runt

Idag har jag farit runt som en höna, vart och besökt pappsen - han mår mycket bättre nu. Lunchat med mammisen när Jackie tittat på. Ätit middag med nästan hela familjen. Vart i stan och kollat lite. 
Och nu är jag hemma hos morsan, men ska över till jackies place för att färga sitt hår. 
 
 
Dessa är presenterna till Maria i morgon. Ja muffinsarna är i en påse bakom sugrören. Tror hon kommer faktisgt bli glad av detta. :)

Not broken

Jag ska snart åka iväg och hämta ungarna för att sedan besöka pappa. Ikväll blir det mys med familjen, därför har jag nästan tömt hela spargrisen på mynt för att kunna ha råd till parkering. Inte lätt att ha mynt i plånkan nu för tiden då man oftast betalar med kort. Detta är en spargris som är gjord av glas och måste igentligen ta och göra sönder den innan man kan få sina mynt i handen. Men jag kom faktisgt på ett litet smart knep för att få ut de på. :X
 

It's like a whole in one

Eftersom det blev så vackert väder, tänkte vi vad kan man hitta på, på en sån härlig dag som idag? Mini golf blev det och det var jätte kul när jag missade en massa hål, alltså var det inte jag som vann. ;)
 
 
 
På tal om någonting annat så håller jag nu på att baka lite, som jag ska ha med mig på fredag. Enligt Jimmy är de jätte goa, han är test smakaren då jag fortfarande inte kan käka sånt gott. Jag hoppas bara på att de som smakar på det kommer tycka likadant.
Nä nu ska jag ta och återgå till min smarriga bakning, det enda jag får smaka på är lukten. Känn på den ni! Jobbigt läge i know men så är det när man har bestämt något som man ska hålla.
 
Ni får har det super gott ikväll, syns vi mer i morgon.
Kramiz <3

Äventyrlig film

Såg nyss på en film som hette Treasure Island som vi hyrde för någon dag sedan. Den var hela 3 timmar¨lång! För min del var det inte den bästa filmen jag sett, men äventyrlig och spännande är den allt. Det kanske blir en andra film att se ikväll efter att vi sträckt på oss lite. Nu ska jag ta en dusch sen får vi se vad det blir.
 
Jag år 2010.

Bas till högtalarna

Hello.
Nu är jag tillbaka. Denna veckan kommer att bli kul, då jag har plannerat in grejer i mitt schema som jag tänkte utföra. Det första är att ha filmkväll med familjen, sen ska jag picknicka med ett par kompisar. Detta hänger förstås på vädret annars blir någonting annat av. 
Det tråkiga måste dock göras först och det vet ni nog vad det innebär att städa och vika kläder. Men för att piffa upp stämmningen sätter jag på bra musik till detta i högtalarna.
 
 
 
 

A little it of action

När jag vaknade i morse vid 8.00 och åt min frukost kände jag mig helt yr och fick en plötslig huvudvärk, så jag gick och la mig igen. Sov i ca. 1 1/2 timme och mådde jätte bra sen. Därefter åkte vi ut och åt lunch och kollade även på lite inredningsprylar. Inget blev hemköpt denna gång. Det jag kan bjuda på är mer av dessa söta djur jag tog på i lördags.
 
 
Ja så detta har det blivet av idag. Trevlig dag med syskonen som följde med också. ;)

15 juli

Vi åkte iväg för att åka med Jenny och hennes familj på en runda till Grefnäs för att grilla och bada. Detta blev dock inte av då det inte fanns någon parkering där, helt fullsatt av någon slags speciell dag där idag. Det blev att åka ner till Nääs för att göra det vi hade tänkt göra på det andra stället. 
Det blev skojigt, alla barnen var ju där förstås också även lilla Tessie hunden fick hänga på. 
 
 

Djurpark

Som jag nämnde på twitter spalten igår kväll, somnade jag som sagt efter att ha kommit hem. Då sov jag bort hela kvällen och hann då inte blogga om dagen. Alla djurens bo är väldigt stora där de kan röra sig på, men som jag har hört är det mycket att gå, vilket jag inte märkte själv. Antagligen för att jag var så uppspelt av alla söta djur som man hälsade på. Vi gick runt hela djurparken på ca. 3- 4 timmar eller något sådant.
Men här kommer en lite bilder på det jag tagit. Mer kommer sen.  
 
 
Kolla gärna in twitter spalten dåjag uppdaterar där också. Nu ska jag iväg, kommer hem om några timmar.
Kramiz <3

On the way

Moshi Moshi.
Nu är vi på väg ut till bilen och ska börja köra till Borås djurpark. Bilder och på utflykten kommer senare när jag kommer hem. Det ska bli så roligt att äntligen komma iväg och titta på de underbara djuren.
 
Här är lilla jag idag.

Film mys

När jag och Jimmy kom hem från stan, kände jag mig riktigt trött. Då ville jag bara hem och se på en film, det blev "Jag saknar dig". Jag har länge velat se denna sen jag såg trailern men har inte riktigt blivit av, men nu så. Det jag kan säga är se den! Om ni tycker om drama och sorgliga filmer, så är det värt det.
 
 
I morgon bitti åker vi förmodligen iväg tidigt för att kunna åka upp till Borås djurpark som jag längtat att få göra, om vädret tillåter.
Nu borde jag lägga mig, så vi synes i morgon bitti.
 
Go natt! <3

Up and go

Hello.
Idag har jag faktisgt inte hunnit och blogga någonting. Närj jag klev upp på morgonen åt jag frukost med min älskling. Det började ringa i hans telefon och fick då ett samtal om att hämta och lämna en liten unge. Visst sa han och då fick vi typ rusa oss upp och göra oss i ordning, därefter åkte vi direkt och hämtade upp mina syskon för att hälsa på våran pappa.
 
Lilla jag idag.

Café time

Nu har jag kommit hem från min kompis, det blev att vi satt på ett cafe och tjötade. Vi hade riktigt trevligt! Vi satt säkert där i 3-4 timmar och bara babblade om massa skoj. Min vän Trixie är för go, vi kommer jätte bra överens om nästan allting förutom vissa saker. Vilket är riktigt roligt på ett sätt måste jag säga. Därför är det så otroligt roligt att träffa henne varje gång. Det bästa är dessutom att vi blir inte arga eller irriterade på varandra, vi skojar mest till det.
 
Jag fick med mig hem presenter från henne, men jag visar just nu bara ett av de.
Man ska definitivt använda den i badkaret för att kunna göra gele spa bad. Detta ska jag testa inom en snar framtid. :)
 

Biltur

Hello.
Nu ska jag iväg på en liten bilresa upp till min kära kompis och vi ska ha trevligt. Vet inte riktigt vad vi ska göra ännu, det hänger på vädret helt enkelt.
 
Min outfit för idag.

Tänk att möta en sådan

I min surfings runda hittade jag dessa klänningar som är gjorda utav av hönsnät. Tänk att möta en sådan ute i skogen, jag skulle blivit skräckslagen, det ser ju verkligen ut som ett spöke på långt håll. Dessa skulle passa till Halloween firandet för att skrämma folk eller bara har det fint på sin trädgård, de är ju dundrandsvärt vackra att titta på. Vad tyker ni om skapelsen?
 
 
 
Det fnns ingen säskilld källa till denna fina konst, men är ursprungligen av: Italy Bride and Groom.

Cute figure

Har jag visat er mitt skal jag köpte nere i Italien när jag var där sist? Jag kommer inte ihåg det, så jag visar er den nu. Jätte söt liten rosa figur som jag tyckte skulle passa min mobil. =)
 
 
Nu ska jag ta ch göra mig i ordning för att sen hämta upp ungarna, vi ska besöka våran pappa. Hej så länge! :)

God blåbärsglass

God kväll!
 
Jag exprementerade ett litet recept på en blåbärsglass som jag har gjort och den blev riktig god. Som ni vet så går jag ju fortfarande på LCHF och har nu hållt på med detta i 1 vecka och några dagar. Detta är ett rekomenderat LCHF glass enligt mig.
 
 
Receptet får ni här:
Blåbärsglass
 
Ingredienser:
* 2 dl vispgrädde
* 1 dl créme fraiche
* 1 äggula * 150 g frysta bär
* 1 1/2 msk sukrin (ev. Stevia)
 
Gör så här:
1. Vispa grädden fluffig.
2. Vispa sedan créme fraichen fluffig i separat bunke.
3. Blanda ner grädden, äggula, sötningsmedel och frysta bär.
4. Vispa sedan till blåbären har fördelat sig i glassmeten och glassen är fint lila.
5. Den är klar att ätas! Men vill ni ha den kallare frys in den i någon timme innan den är klar för att ätas.
 
Lycka till! :)

Sicket garv man fått i sig

Denna eftermiddagen har jag mött upp både Linda och vännen jag inte träffat på flera år. Eftersom att det blev lite dåligt väder, satte vi oss på ett cafe och bara tjötade och hade super trevligt. Jag har inte haft så här roligt på hur länge som helst! Då menar jag seriöst alltså, detta måste göras om snart!
Café Ahlsen
 
Mysigt litet fik, ganska modern inredning och ganska bra med utbud av drickor. Det är dock ganska dyrt här, nästan det dyraste cafét i Lerum skulle jag tro. =( Personalen kunde dessutom vart lite gladare. Bättre ventilation kunde de ha fixat till, det är väldigt varmt i lokalen.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
 
Innan vi skildes åt, gick vi till Moset och tog en körv var. Jag var sprudlande glad av super glädje och log hur mycket som helst plus att det smittades tydligen av sig till kassörskan som tog min beställning. Hon lös upp jätte mycket och blev lika glad som mig. Det kallar jag kärlek! <3
Det är alltid lika roligt att göra någon annan glad som man inte känner eller känner! :)
 
Här sitter jag nu med min Hello Kitty kigurumi och myser framför datorn, den värmer riktigt gött.
 
 

Me looki

Nu ska jag möta upp en kompis och en ännu en till gammal kompis som jag inte träffat på mång år vi ska ta ett fik tillsammans. Här är en snabb bild på mig idag.
 

Det jätte

Som ni säkert har märkt har jag tagit ”halvledigt från bloggen” under de senaste dagarna. På grund av detta så har uppdateringen blivit en aning låg, men för min del så känns det ganska skönt att kunna ägna mer av sin energi till andra saker. Som idag har jag varit i slottskogen, tagit en massa bilder och myst med älsklingen i den härliga vädret. Därefter åkte vi även och hämtade upp min kära mobil som är så efterlängtad.

Dock kommer det bli ändring på uppdateringarna, jag kommer härmed att börja blogga bättre. Eftersom jag ändå tycker detta är en del av min hobby. :)

Här nedanför ser ni lite bilder på djuren vi hälsade på. Dock blev det inte många då batteriet dog.

Getterna var ute och åt bland alla folk och man kunde snällt klappa de då de var väldigt tama. De små var så söta att jag ville ta med mig de hem i alla fall en av de. ;)

Här är en bild från igår också. :)

 


Plätt panna

Igår umgicks jag med syskonen, vi var på liseberg. Brorsan vann typ hela tiden, jag vann ingenting. Som tröst fick jag en plättpanna som även Jackie vann. Det gjorde jag plättar till fukost idag, det var inte de godaste jag har ätit men det funkar la. De var ju trots allt LCHF plättar.
 
 
 Nu ska jag ta och göra mig i ordning för att sen åka till en gokart center. Berättar mer när jag kommer hem.
Kram <3

News from Bloppis

God kväll, jag hoppas ni haft en underbar fredag hittillis och fortsätta att ha det.
Jag bjuder nu på på två produkter som jag hoppas ni gillar! Kika gärna in. <3
 
Länk.
 
 
 
Länk.
 

Magic wonder

Godmorgon alla sötisar!
Jag har kommit på en grej till mitt hår som jag igentligen skulle ha skaffat mig för några år tillbaka. Men har totallt glömt bort tills Jackie hade ett som jag fick, men vet dock inte om det är mycket kvar av den. Det är en liten burk som kan göra under med bara lite pulver i håret du kan rufsa till så att det får den volymen du vill ha eller hade tänkt från början. Du behöver inte använda hårspray längre, hårsprayen gör så att det stelnar vilket inte denna burken gör.
 
 
 
Jag tänkte ta och beställa den här, de har massa bra hår produkter till både toning och inpackningar. Fraktavgiften är bara ynka 19 kr plus att de just nu har ett paketpris där du får hem 2 st för 169:- Kan det bli bättre än så här!

En snabbis

Ett snabbt inlägg idag igen, jag ska iväg och fixa lite grejer. Sen kommer jag hem förmodligen om jag inte är ute och njuter av solen som har kommit in denna veckan. =)

Lång dag

Nu är jag äntligen hemma efter en lång dag. Som jag berätta förutt så var jag uppe tidigt på morgonen och sprungit och åkt bil hela dagen.
Har varit dålig på att äta idag, så det blev en sen lunch/middag på en pizza restaurang. Min mat bestod av kebab och sallad. Nybakta bröd stod på bordet också, jag tog inte en enda, jag är så stolt över mig själv. Jag älskar ju bröd annars, det var väldigt svårt och motstå men jag gjorde det! :)
 

Pretty early

Moshi Moshi alla läsare! <3
Ett ganska tidigt inlägg idag, jag har nämligen fått ett samtal och det gjordes så att jag vaknade till. Jag ska ta och göra mig i ordning för att åka vidare och hämta upp min bror som är hos en kompis. Sen bär det av in till stan. Jag skriver mer när jag kommit hem.
Chiao!

Ge inte upp!

Nu var det dax igen att söka jobb, verkar som detta året är svårast att få jobb. Innan har det flytit på med flera jobb. Det är ju många som har tagit studenten och så då kan jag förstå att det förmodligen har gått jobb till de. Men sen kom jag på att det är ju i och för sig  sommarjobb  som folk redan fått jobb på för flera månader sedan. Jag söker dock ej sommarjobb, permanenta jobb söker jag nu som håller i alla fall ett par månader åtminston. Vet inte om deras rekryterings process fungerar riktigt men vi får se, jag har nu sökt en del denna förmiddagen.
 
 

Bio dax

Oj vad klockan går när man har roligt! Kom hem från ett bio besök med kära syrran, vi kollade på Snow White And The Huntsman. Den var riktigt bra måste jag säga, spännande med bra grafik. Jag hade längtat att få se denna, det blev ju inte av när jag berättade om den förra gången. Men nu äntligen fick jag se den!
 
 
Sötnosen hade förberett mat så vi åt burgers tillsammans,grillade bugare blev det, gööörr gott.
 

Lunch på restaurang

Va nära att det inte blev något med Mariam idag, men det blev av till slut. Vi tog en lunch på Jensens i eftermiddags, det var ganska gott och trevligt.
 
Jensen's Böfhus
 
Mysig och fin inredning med sköna soffor. Maten är god MEN jag mådde otroligt dåligt efter att jag åt där idag. Vet ej om det var köttet eller de wokade grönsakerna som inte var riktigt stekta. Servicen kunde vart bättre, att få notan tar mer än 20 minuter att få!! Hur svårt kan det va att ta dit en papperslapp på någon minut igentligen?Personalen/servitriserna kunde dessutom se mer trevligare ut och bete sig mer som det.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
 
 
Sen bärde det av att bränna maten vi åt, därför gick vi runt lite i stan. Vi gick och tog en varsin mugg to go och satte oss på en trappa och njöt av solen och tjötade. Den här gången kunde jag inte stanna länge på grund av maten jag åt till lunch, det var någonting i det som gjorde att jag mådde sjukt illa. Åkte hem för att vila upp mig och nu mår jag mycket bättre. :)

På lagning

Jag berättade för någon vecka sedan att jag lämnade in min  mobil på lagning  och har nu härmed fått börja använda min stenålders corall rosa mobil som har faktisgt touch, radio och 3G. Medans jag använt denna har jag även kollat på olika mobil skal till min fina nya mobil som är på lagning. Dock finns det inte mycket att välja på men däremot finns det en hel del Iphone skal. Jag har länge velat skaffa mig en men har inte riktigt gjort något åt detta eftersom den är lite dyrare att äga. Varför jag vill ha en Iphone är för att det finns så mycket skal till denna varianten och dessutom är den snygg. ;) 
Tänkte att jag skulle ta tag i att skaffa mig en och har nu letat mig förbi vilka skal jag ska ha, hemsidan: Nymobil.se har snygga  iPhone-skal som jag hittat redan på.