Mitt nyår del 1

Är hos Jackie och ska göra en nyårsmiddag till oss båda för det var ju min såklallad uppgift att göra det. :)
På menyn står det: 
 
Förätt: 
* Toast med svamp och ost.
Huvudrätt:
* Rotfrukter med ungsbakad lax.
Efterätt:
* Vanilj yogurt med blåbär.
 
 
Det här årsfirandet blir att fira med fina syrran och eventuellt med mammis lite senare.


Så här ser jag ut just nu, håret är uppsatt högt på huvudet. Det ska fixas om ett tag.

Nyårslöften

 
Fick en fråga om vad jag har för nyårslöften i år?
 
Denna frågan ställer jag varje år till mig själv också. 
Svar: Just nu är det att kunna gå ner 5 kg på 2 månader. Jag brukar ha dessa nyårslöften eftersom det är en bra början att sätta fart på benen och ha ett riktigt mål inför dessa. Men på senaste tiden har jag inte hållt de så jätte bra som jag hade velat. Sen och andra sidan är det bara kul att ha nyrslöften eftersom då har man något att se fram emot att göra. 
Äta sunt, må bra och leva livet står också på min lista. ;)

Ritual

I två dagar har jag städat undan flittigt med att rensa allt gammalt och även slängt en del pappren som bara har legat. Känns riktigt uppfriskande! 
Detta brukar jag göra varje år, eftersom det sägs bringa tur till det nya året som kommer om man har städat rent överallt i sitt hem. Detta kommer naturligtvis från Kina och är en slags ritual kan man säga som har fört med sig i generationer och även till den yngre generationen. 
 
Jag tror på en viss del på detta och vill verkligen tro på det också, men och andra sidan är det väldigt skönt att ha ett nystädat rum/lägenhet/hus att komma hem till efter att man firat 12 slaget. 
 
 

Fynda

Åkte in till Ikea för att kolla vad de hade för REA varor och det var mer än vad deras hemsida hade att erbjuda. 
Vi hittade sjävklart en liten bänk som vi tänkte ha som soffbord och en ny vit tvbänk från jysk, det var två behövliga grejer som vi verkligen behövde! 
 
Det kan ju inte bli bättre då de båda var från reorna. :)
 

Lugn dag

Fick sovmorgon idag till klockan 11.00 ungefär, vilket var riktigt skönt då jag går och lägger mig så sent nu när man är ledig från skolan. 
Åt en långsam frukost och bara njöt över morgonen för sen var det dags att göra sig i ordning för att planera vad vi skulle göra under dagen. Det blev att åka in till stan och mysa och lite shopping blev det allt. 
 
 
En mjölk skummare fick komma med hem för halva priset, denna blev det: 
 
 
Vi satt på cafe också, det kan ni se om ni följer mig på Instagram där jag heter fluffypeach.

Mys med syrran <3

Moshi Moshi! 
 
Jag har nyss kommit hem efter att ha vart i Frölunda torg med min syrra och shoppat från mellandagsreorna. Hitta lite kläder som kommer att komma upp de närmaste dagarna, sen var jag ju tvungen och köpa lite smink prylar som jag är väldigt behov utav. Även 2 smink borstar köpte jag till, rosa btw. ;) 
 
 
 
Åh tack så himla mycket för alla fina kommentarer jag fått, ni är så himla söta! <3

En gåva

Hellu kära läsare! 
 
Från brevlådan till min hand fick jag ett fint färgat kuvert med mitt namn och adress på, undrade vem som kunde skickat den, när jag öppnade den var det från Mineralsmink.se som hade skickat mig en gåva. :) 
Som tack för att jag är jag... 
 
 

Kontakt

Det har äntligen kommit en ny ikon på min blogg, nämligen kontakta mig. Den finns till vänster av spalten under Om mig. 
 
 

Hemuppgift

Idag skulle jag inte varit hemma från skolan men vi fick både denna dag och i morgon ledigt för att få en hemuppgift, istället för att komma till skolan.
 
 
 
 
 
Uppgiften är att göra en tre rätters middag för någon i familjen, släkting eller kompis. Det kan vara julmat, nyårssupé eller något annat jag vill bjuda på. Vi ska helst laga något som vi inte gjort innan, jag kan dock inte komma på något vettigt att köra med, men just nu står det:
 
* Förrätt: tunnbrödsrulle
* Huvudrätt: panerad fisk med ?
* Efterätt: apelsinsallad
 
Passar detta verkligen till, någon som kan ge på förslag? blir väldigt tacksam! ;) 

Mellandagarna

Åkte till mellandagsreorna idag istället för att åka in till stan med Mariam som inte blev av. Jag hittade ett nytt kraftigare stativ till min kamera utrustning, nu när den har blivit lite tyngre klarar inte mitt andra första stativ av det längre. Men jag är super glad att jag hittade en ny så snabbt ändå. :)
 
 
 
Det är lite andra grejer som jag måste köpa till kameran och objektiven jag har, nämligen: 
* Filter
* Batteri
* Minneskort
* Väska 
Det är vad jag kan komma på just nu i huvudet. ;)
 
Jag skulle gärna viljat åka ut på flera ställen och bara testa det nya objektivet jag fått till min samling. Dock är det inte det bästa vädret till det, får ta och vänta tills det blir finare och att regnet har slutat falla. 

Victoria Secret 2012

Har vart och ätit julbord igen hemma hos de vi firade jul hos igår, det var gottigt. Den här gången blev det hemmagjorda köttbullar istället för köpta, de hemmagjorda var grymt mycket godare, mer smak i såklart. :)
Jag fick även leka, dansa och läsa lite sagor för både Engla och Nova. 
 
Kollade nyss på Victoria Secret, jag totallt glömde bort den förra året så tänkte att jag kunde ta igen det detta året istället. 
 
 
Gudomligt fina kreationer!

Klappar tycker vi om

Förstår att många har tagit lite jul ledigt idag, känns nästan lite dött i blogg världen. Men men inget att hänga läpp för det, för jag har fett stora nyheter att berätta.
 
Mina julklappar fick jag äntligen öppna när tomten hade klivit in genom dörren.
En av de var mycket tyngre än de andra, jag anade dock vad det var men när jag öppnade paketet var det en svart box. Det stod Sigma på den, men jag visste faktiskt inte fortfarande var det var förrän jag drog ut grejen från boxen och där låg ett helt underbart objektiv till mig. Jag blev helt tårögd och super lycklig!!! <3
Jag som hade tänkt spara mig till denna objektiv, nu behöver jag inte det längre. 
 
 
Åh en julgodis bok fick jag med, super användbart för jag som tycker om att baka!

Merry Christmas

Snart är det dags att åka upp och fira jul med Jimmys systers familj, det ska bli roligt och mysigt tror jag. 
Ville bara ge en sista god hälsning till den goda julen, här har snön fallit från himmelen hela natten, då det är en hög med snö ute. Jag är lycklig! <3
 
Min jule outfit.
 
God Jul på er alla goa, söta människor där ute! 
Kram <3 /Jessie

So happy

Här är julklapparna jag fick av Jackie igår som jag nämnde att jag skulle visa er.
Katt sparbössan har jag länge velat ha och nu äntligen har jag fått den, den är ju så himla söt. En plånka fick jag med, det är precis vad jag faktiskt behövde, för min plast fodrals plånka håller redan på att gå i sönder. Tandborsten har två blåa lampor i sig, så när man borstar och trycker på en knapp så reducerar de så dina tänder blir vita, du får bättre andedräkt och den även tar bort bakterier i din mun.
 
 
 
Så himla bra presenter tycker jag! :)

Love gifts

Maten var jätte god, min familj gör den godaste ankan på jorden. :)
Detta var en surprise för jag fick paket av Jackie 3 st till och med, hon kände att hon var snäll detta året! 
Jag har redan öppnat de, men innehållet tänker jag visa i morgon bitti. De var i alla fall jätte fina presenter och en av de var jätte söt, så kawaii.
 
 

Söt sak

Kom nyss hem efter att ha shoppat lite, vi var i Kungsmässan där var det mycket folk mer än vad jag trodde det skulle bli. 
Vi köpte en liten låda med karameller i, hur söt som helst! Det kunde jag verkligen inte motstå ifrån. :)
Den klänningen jag visade er som jag tänkte ha till nyårsafton, den var helt försvunnen efter att jag la ut den på bloggen. Så det blev en gossig söt krämvit kofta istället som var hur bra som helst i längden. 
 
 
 
Nu ska vi strax åka ut igen, vi har blivit bjudna upp till papsen att äta god förskotts middag, eftersom de är redan bortbjudna i morgon så passade de på ikväll istället. ;)
 
Ha en fortsatt trevlig söndag kväll på er! <3

Dagen före jul

Hellu!

Bara 1dag kvar till julafton. Vaknade i morse tidigare än annars och trodde det va julafton idag.
Jag är så ivrig av att veta vad det är inne i klapparna jag ska få. :)
Nu är vi på väg ut, för vi ska shoppa lite grejer.

Här är jag idag.


Film på tv

Paket iinslagning pågick och nu sitter jag i soffan och tittar på den berömda filmen UPP som just nu går på tv. 
 
 

Jordens undergång, what?

Vandrade inne i Göteborg på kvällen, gick in i en söt godis butik som var hur mysig som helst. Dock kom vi lite försent så vi hann dock inte köpa något. Där fick jag massa jul känslor som kom flygande in till mig. 
 
Vi bokade även bord på en restaurang som vi tänkte gå på, på nyårsafton. Det kommer bli så mysigt! :)
Efter att ha gått runt i kylan kände vi plötsligt hungern så vi funderade på vart vi skulle äta någonstans, en väldigt mysig restaurang blev det. Tapas mat för första gången för mig var jätte god och inte alls stark som alla påstår att det är. ;)
 
 
 
Det påstod att det var jordens undergång igår, att Maja indianernas kalendär har tagit slut, en historia sorgligt många tror på och många inte. 
Inget hände vad jag vet, det var som en helt vanlig dag, mys med killen och skratt med kamraterna i skolan. 

Cupcake love & a cup of tea

Tog en cupcake som jag hade gjort igår, satt och mumsade i mig den med lite kopp te till. Den var jätte god precis som Jimpy sa. Det var ju en combo av pepparkakssmet med vanilj frosting uppe på. 
 
Efter det var det dags att diska, disken var jätte full så det tog lång tid för mig, nu äntligen fick jag sätta mig ner. 
Jimpy var upptagen med att slå in mina paket, det var annars väldigt synliga i de paketerna som skickades med posten. Nyfiken som jag är kollar jag ju oftast. ;p
 
 

Strike

Idag blev det att hoppa på tåget för att kunna komma in till drottningtorget inne i stan, där jag träffade en del från klassen. Den här dagen va lite speciell eftersom vi blev bjudna på bowling och även lunch buffé utav skolan. Sånt är lyx tycker jag! :)
 
 

Bak glad

Efter att ha köpt in en massa ingredienser som jag skulle haft och baka med för någon vecka eller så, så kände jag nu att det var dags att ta tag i det också. Eftersom min huvudvärk har blivit bättre med allt vatten drickandet så börjar jag faktiskt må bättre och dessutom kunde jag då stå i köket och baka en massa. Den här gången blev det två bakelser as well och två varianter som jag inte testat innan, nämligen Choklad kaka och Pepparkaks cupcake. 
 
Enligt gest smakaren Jimpy så är de gudomligt goda! :)
Ibland önskade jag att jag kunde skicka iväg bakelserna jag gör så att folk kan smaka på de. Och även få feedback på om de verkligen är goda, för ju fler som tycker om de ju mer blir ju jag inspirerad på att göra mer. 
 
 
Visst använder jag mig mycket av de rosa detaljerna, det kan ju bara bero på en sak - I LOVE the PINK colour! <3 Dessutom blir jag glad av den färgen, utan rosa inte glad! ;)

I sista minuten

Det är svårt att hitta de perfekta grejerna till rätt personer tycker jag personligen. Men när man ser något som det står mamma eller syster på så tar man självklart upp den och köper den förmodligen. Det har hänt några gånger, men när krånglet kommer och man inte kommer på något att ge finns det alltid något som du alltid kan göra själv. Att komma med något som inte har med en sak att göra utan kanske en upplevelse, behöver inte alls vara dyrt. Var fyndig och tänk på något du skulle vilja få själv! 
 
 
Bildkälla
 
En filmkväll hemma hos dig, du bjuder på popcorn och någon dricka. Middag för två - du lagar mat till honom/henne hemma hos dig. Egen kupong form av olika aktiviteter som du kan göra själv, massage, fika, städa, spa dag eller picknick.  
Om ni nu skulle vilja köpa något så kan jag rekomendera er att välj ut 2 - 5 grejer som ni kan tänka er att ge, skriv nummer på alla sakerna på pappersbitar och lägg i en skål för att sedan se vilken det blir. Mycket roligt sätt! ;)

Instagram - fluffypeach

Moshi Moshi!
 
Ni vet nog alla om den populära appen Instagram som har tagit smartphones med storm. Jag har nu eller ja det var några månader sedan jag skaffade den för att ge det en chans.
Det har gått sådär måste jag säga då jag inte uppdaterar så flittigt som jag igentligen kanske borde ha gjort eller göra.
 
Men det jag vill komma fram till är att där laddar jag upp en del andra bilder som inte syns här på bloggen, så om ni vill följa mig där kan ni knappa in fluffypeach.
 
 
Här är lite bilder som jag tog fram.

Laddat upp med go saker

Idag blev det att stanna hemma för jag mådde inte riktigt bra och sovde ända fram till klockan elva ungefär. Nu har jag samlat på mig en massa go saker och en kopp nudel som jag ska ha under en film jag ska glo på snart. Vilken film det blir vet jag inte ännu, men det lutar sig mot en komedi i alla fall. :)
 
Tidigare idag har jag bara vilat upp mig och druckit en massa vatten och te. 
 
 

Snabb kaffe/choklad/te maskin

Vi har en såkallad Tassimo maskin från Bosch som vi använt jätte mycket av när vi fick den. Då tillagades det en massa Gevalia kaffe, Caffe Latté, Marabou choklad och Twings te. Många andra sorter av kaffe finns det att välja mellan och även för te. Det finns olika storlekar på koppen som ni kan använda er av och det tar bara 1 minut att få sin kopp helfylld. Man använder sig av kapslar som har en slags kod på sig som maskinen sedan scannar in, den är en väldigt smidig och lättanvänd kaffemaskin som har få knappar. 
 
 
 
Vatten tanken rymmer 2 liter och har en minemum av 3 dl som varnar med en blinkande lampa på framsidan, den betyder att du ska fylla på med mer vatten.
Att köpa in själva kapslarna kostar runt 40-60:- då får du med ett helt paket med några styckna innuti. En väldigt smart och liten maskin, helt enkelt! ;)

Vit gran

Kom nyss hem och ska strax laga mat, min mage kurrar något fruktansvärt. Men innan det ska jag visa en del av våran vita fina gran som blev inköpt på lördagen, jag har nästan lagt dit alla julklapparna med. 
 
 

Favvo skivan i handen

Skickade nyligen in detta fotot till en Anastacia fanclub för att de ska sätta ihop en video tillsammans med andra fans som har tagit kort med sin It's A Man's World skiva. Det ska bli en julklapp till henne, hoppas bara hon får den innan julafton. ;)
 
 

Uppbjudna

Efter frukosten hade vi en liten städning på gång i lilla lägenheten, sedan blev vi uppbjudna upp till Jimmys syrra för att fira 3e advent också. Det är alltid lika mysigt och roligt! :)
 
 
'

3e advent

Advents frukost blev jag serverad med i köket. MYS! <3
 
 

Oj då :O

Moshi Moshi! 
 
Denna goa lördagen tänkte jag berätta om att det stod ett öppet paket på köksbordet torsdags kväll. Gissa om jag gick och tittade i den eller inte. Nyfiken som jag är så tittade jag självklart i den och där låg en jätte gossig nalle som jag tog upp och tittade på. La tillbaka den sedan för att jag trodde den skulle bli någon julklapp till en av de små ungarna. 
 
När Jimmy kom hem hade han sett att jag hade tittat i den och jag tog självklart upp nallen och sa i stil med att "titta vad jag hittade" då sa han lite besviken att det skulle blitt din julklapp (alltså min). Då sa jag oj då, hmmm men det kan bli en förskotts julklapp istället. ;) 
 
 

Jul på Liseberg 2012

Eftersom det var fredag igår, så åkte jag och älsklingen in till jul på Liseberg för att strossa runt i det fina ljusen. 
Det här året hade de ett speciellt tema som handlade om förr i tiden, hur man levde då med att koka i en gryta över elden och så vidare. Det var roligare eftersom de brukar aldrig ha tema annars, dessutom var det så mycket mer folk än vad det brukar vara. :)
 
 
Här kan ni se min kappa som var min lilla hemlighet under Thailand resan. Jag har fått den alldeles egen sydd och lite designad av mig själv.
 
Det blev lite dåliga bilder då jag hade lite väl högt ISO värde på vissa bilder. Men så kan det gå..

Coloured

Nyligen beställde jag hem lite smink från mineral smink. Hittills tycker jag om de väldigt mycket. :)
 
 
Concealer och Rouge.

Bilder från i veckan

Åh jag önskade att jag hade mer tid till att blogga.
Men det är ju så att jag går heltid på denna utbildningen på Handelsakademin till klockan 9-16.00 måndag-torsdagar. Då tar det även tid för mig att komma hem då det tar en hel timma innan jag är hemma. Om inte tåg, buss eller spårvagn är försenade! 
Som igår var tåget försenad en hel timme på grund av teknisk fel. Jag kom då hem 2 timmar efter, men det kan nog vara så när man bor lite långt ifrån också. 
 
Jag har så mycket bilder jag tagit varje dag som jag vill visa och det kan jag göra nu när jag slutar så tidigt på fredagar. 
Här kommer en del bilder från de senaste dagarna. 
 
 
Promenix med Mariam.
 
Lite bilder på Radisson Blue Hotell, Kingsize room.
Här har Madonna och Michael Jackson bott. Det kostar 15.000 kr / natt, ingick även en söt liten bastu i hörnet av badrummet.
 
 
Påväg till spårvagnarna, hör något liknande någon kör som sjunger. Letade mig vart ljudet kom ifrån där uppe på hotellet på Eggers stod det en Lucia kör och sjungde.
 
Lärarna gav oss en Lucia show, de gick verkligen in för att göra detta också.
 
Lite dåliga bilder jag vet, ni kan nog se skillnaden mellan mobilen och system kameran! ;)
 

11/12 - matlagning och aveny marknad

Igår hade vi matlagning, det var seriöst hur roligt som helst kanske inte att stå i köket och laga mat. Det är ju inte direkt min starkaste sida, men att ha folk där som är med en och man kan ha roligt med de är jätte bra. 
Min grupp gjorde huvudrätten det blev hemlagade köttbullar och postatismos med grönsaker och sylt. Mumsigt!
 
 
 
Fick sluta tidigare så jag mötte upp Mariam inne i stan och vi gick och kollade på lite asiatiska affärer. Vi köpte lite kopp nudlar å lite nya Pocky askar. ;)
Vi gick även runt nedanför avenyn och kolla på någon marknad, de som stod i de stånden där pratade bara engelska. Läste lite om att det var ett brittiskt tema men vad jag såg så var det lite allt möjligt. Mysigt var det!
 

1 hel timme

Startade morgonen med en försovning och åkte direkt till skolan efteråt. Ringde läraren och sa att jag är försenad och fick en tanke ställare om att det tar faktiskt en hel timme för mig från hemmet till Majorna. Det tänker man inte på när man väl åker både buss, spårvagn och tåg. ;)
 
Lektionen bestod av en föreläsning om Hotell, det var rätt intressant faktiskt. Hotell är ju ändå något jag bott på varje gång jag varit utomlands om inte släktingrna då. 
 
 
Lite gosaker i skålen.
 
Oj vilka dåliga bilder man kan få av sin mobil egentligen, jag märkte det just nu faktiskt att det är en ganska så dålig kvalité. Man blir så glad av vad en systemkamera kan göra för en ... mycket bättre bilder och en hög upplösning. Det tycker vi om! ;)

Dunkin' Donuts

Jag kom och tänka på en god och is kall dricka som jag och Jimmy drack när vi var i Phuket. Den bestod av blåbär och is har jag för mig precis som de flesta is kalla drycker i Thailand. Men den här var mer en starkare smak av de färska bären som tillagas annars. Vi trodde det var färska bär först men när vi såg hur de gjorde den var det bara en stark tillsats de la i. 
 
Dock var den jag tog inte så god som Jimmys, så vi bytte för han tyckte min var godare än hans ändå så det passade ju bra. Hans var av apelsin och smakade precis som den glassen som finns i Indien. Hur god som helst! 
 
 

Proppfull

Igår kväll blev det bakning på full rulle, det blev både lussekatter och kanelbullar. Godast blev de just när man tagit ut de ur ugnen. Inte nog med detta hade vi en skål med morötter och dipp till, gissa om det var mycket till slut att äta. 
 
 
Tagen med min mobil, därför den dåliga kvalitén.

With a taste of Gingerbread

Vi gick ner till Allum för att panta lite flaskor och burkar, vi fick ca. 60 kr för det. Sen fönstershoppade vi lite tills vi bestämde oss för att åka in till stan och kolla läget.
 
Ja dessa smakade precis som vanlig orginal Dumle med lite annorlunda krydda till.
 

Snubblade in på...

Surfade in lite på nätet för att komma på vad vi ska göra idag som inte kostar någonting. Då snubblade jag in mig på denna super roliga sidan.
 
 
Såhär känner jag mig just nu.
Skrattar så det gör ont i magen och faller ner på golvet. XD
 
 
Ett tips till er som har tåkigt! ;)

Förskotts Lucia...

Dagen har varit devlvis toppen, dock är det alldeles för kallt för mig här i Sverige. Känns precis som att jag inte tål vinter och det kalla alls. Men men slutdiskuterat om det.
Vid 13.00 träffade jag fina Carla som jag fikade ihop med i några timmar, vi kommer alltid fram till olika grejer vi har gemensamt och det tycker jag är jätte kul. :)
 
Nu blir det filmmys med brudarna, vi tänkte ha en förskotts Lucia movie night eftersom vi inte kan gå på den på bion då det är på en vardag. Så det blir en egen sådan, dock börjar vi tidigare än 12 på natten. Vi får se om vi ens orkar titta på alla.
 
 
Choklad bomb cupcake som Jackie har gjort till mig och Tinus. 

Layout CV

Jobbar med mitt CV och tänkte dra upp en liten grej om det. Det är så att jag har ändrat om min layout ett tal gånger och aldrig kommit till någon nöjdhet, men har nu kommit på att man kan ju faktiskt göra layouten mer kreativ. Ja de flesta ser ju rätt så platt och tråkiga ut, varför inte kunna piffa upp det hela med lite färg, dekorationer eller boxar. 
 
 
Så här ser mitt CV ungefär ut ...
 
Ja som sagt den är inte färdig! ;)

Jag vet

Visst har mitt bloggandet varit rätt så lågt på den sista tiden, det kan bero på att jag faktiskt inte har haft tillgång till något nät alls. Det är nämligen så att jag går från klockan 9.00 - 16.00 på måndagar till torsdagar, och på skolan tycks de inte ha något wifi heller så det finns ingen möjlighet för mig att uppdatera. 
 
Inte nog med det så har jag faktiskt lite att göra ändå, på min lista är det 4 grejer sammanlagt som ska göras och bli helst klart innan klockan har slagit 22.00 för att det är då jag ska gå och nana. 
 
 
Min goda middag som Jimmy hade lagat till oss båda.

Bunny can

Efter en jätte kall morgon och eftermiddag där man nästan frusit ihjäl både fötter och ansikte har jag nu äntligen kommit hem. I kväll blev det att dricka ur min jätte fina och söta kanin kanna med jordgubbs te i som jag köpte i Thailand, den är ursprungligen från Japan annars. Är jätte nöjd med den, att den ens kom hem säkert i resväskan var kanske en liten chock ändå. 
Den rymmer ca. 4,5 dl ungefär och den är så himla söt! <3
 
 

Funderingar kring jul & nyår

Jag har så mycket funderingar kring jul och nyår, vad ska man hitta på just på de dagarna. Eller hur ska man gå klädd, ska man åka ut någon helg utomlands för att fira nyår någon annanstans för en gång skull eller ska man vara hemma i Sverige och hitta på något roligt. 
 
 
Såhär ser min nyårs outfit ut ungefär just nu.
 
Svart klänning: Gina Tricot
Rosa bälte: HM
Kraghalsband: (kommer ej ihåg)
Bolero: Gina Tricot
Lila armband: Ur & Penn
Hjärt armband: The Jewllery Bakery 

Tips till julisar

Dags att kanske göra en lista på vad ni ska ge till er familj, vänner eller släktingar till jul? 
Jag har svaret till era små funderingar, visst behöver det inte vara något stort alltid. Det kan räcka med en söt liten sak istället. 
Klicka in er på bilden nedanför så kommer ni rätt till de otroligt söta accessoarerna! ;)
 
 

Tidig advents firandet

Shopping runda blev lyckat då jag fick med mig en öronmuff och tumvantar, men de visar jag i morgon. 
 
Efter denna lilla shopping runda åkte vi direkt hem till Jimmys syrra Jenny och myste med de, de hade bjudit oss på en liten tidig advents fika. Det var jätte mys! :)
 
 
 
Tack för hjälpen till att bygga en koja fick jag vara med i myset. Det var ju åratal jag gjorde en koja sist ju. Jätte kul var detta. <3
 
Spiderman och en Ängel.

Kallt

Moshi Moshi!
 
Sitter nu i köket och försökt värma upp mig med en värmadne fläkt riktad mot mig, ätit en så rätt god frukost också, den bestod av en jordgubbs smoothie, med apelsin juice och en ägg macka. 
Nu ska jag ta och göra mig i ordning innan det är dags att åka ut på en liten shopping runda. 
 
 
Synes om ett tag.