Kan man känna sig mer som ett djur än detta?

Denna kväll sitter jag ihop kurad som en stor kokong, i våran lägenhet har det nämligen blivit nått oerhört kallt så Jimmy hjälpte till att värma upp mig. Detta tog inte lång tid förrän det blev bra igen. Man får sätta igång sina bästa fantasier och göra det till något bra för att få användning till de. Ja om inte elementerna är på vill säga ...


Åka utanför

Åkte ut till en ny sjö jag aldrig vart på innan, kommer inte ihåg vad det hette. Men väldigt fint och lugnt var det där, var knappt någon där. Så vi fick vara för oss själva.


A commercial - Anastacia

Har kollat på en reklam snutt som äntligen är färdig som Anastacia har vart med och medverkat i för Skoda Citi Go Car. De har mixat själva What Can We Do låten till mer hipp enligt mig och tycker låten passar grymt bra. Man ser även att Anastacias personlighet kommer fram i videon, vilket är riktigt roligt. 
 
Det hon säger i slutet "I gotta play that again" så sant! ;)

Relaxed

Tillbaka efter en hård och skön eftermiddag, det blev en helkropps massage istället. Detta behövdes verkligen man borde göra detta mycket oftare, fick ju till och med huvudmassage. Passade ju bra då jag hade huvudvärk. Efter detta blev vi jätte hungriga så jag och Jackie åkte hem till morsan och åt lite middag.


Time for a restart

När jag vaknade upp i morse, var jag stel från en mardröm, när jag reste mig upp hade jag huvudvärk. Försökte snabbt hindra från att det blev värre sp jag gav mig skälv en huvudvärks tablett och smörjde mig med tiger balsam. Detta gick givetvis smått över i alla fall det värsta. Nu ska jag ge mig en dos av det igen innan jag åker för att få nack, rygg massage. Jackie har bjudit med mig till en thai massage inne i stan, det skulle sitta fint faktiskt. ;)


Två kollage

Efter en lång tid av klippandet och klistrandet har jag äntligen blivit färdig. Det tar tid om man vill ha det snyggt och framförallt i den stilen man vill få till det. Mina framside kollage blev riktigt snygga måste jag säga och är glad över de.


Personlig stil

Kom nyss hem från en härlig solig promenad, medans jag gjorde detta passade jag även på att skicka ett paket och ett brev. Även hämtade ut ett stort paket där det innehöll ett modem, för någon dag sen nämnde jag om att vårt internet har vart sjukt segt. Nu har det nya internet kommit, det är bara plug and play och njuta av det!

Just i skrivande stunden sitter jag nu och klipper och klistrar till mina skrivböcker. Vill ju inte ha den fula randiga som är på framaidan, så jag knåpar ihop ett eget kollage ock klistrar dit till en personligare touch! ;)


A new restaurant in town

För några dagar sedan var jag på en ny öppnad restaurang i stan. Den heter Göteborg Wok och har en fräsh lokal som ligger nära 4-gott, de har en jätte stor buffé där verkligen allt ingår. Asiatisk - thailändskt, kinesiskt, mongolisk, japanskt och även svensk mat. De har även grönsaks konst mitt i all mat. Det finns den rätten som du tillagar själv med egna ingredienser i, även dryck och efterätt ingår i priset för bara 99:-. Detta är då Lunch buffé från kl. 11.00 - 15.00, på helgerna är det lite dyrare såklart, men vad gör det igentligen då allt ingår!? 
Om ni har vägarna förbi Göteborg tycker jag att ni ska prova detta ställe. :)
 
Lite bilder på maten.







Kapp val

Hello.
Medans jag väntade på farsan, gick jag runt i klädaffärer och kollade runt efter en vinter jacka. Eftersom jag skänkte bort min gamla Didrikson vinterjacka så behöver jag nu en ny såklart! :)
Vilka tycker ni jag ska välja?
 



Drop by

Sticker iväg till mamsen nu om ett litet tag för att hjälpa till med det jag nämnde igår. Ska dessutom skjutsa ner farsan till sjukan igen, tar med mig ett par kryckor så att han kan får lite stöd för sin fot. Han fick inte det sist han var där. 
 
Här är en liten vän jag vill dela med mig av.

It's not easy

Det har inte vart lätt för mig idag, då jag har lämnat av både Jimmy och far min till sjukan. Passa tid det är viktigt! Efter några till ärenden kunde jag relaxa i några timmar tills det var dags att rusa hem och lämna in de hyrda dvderna. Det jag inte hann med var att täcka ett par möbler som ska vara borta från allt damm och skit. Tapetserarna kommer för att göra det fint, ut med det gamla och in med det nya.


Joining the kids

Vart och gjort lite ärenden. Haft över lite vänner men de stannade verkligen inte länge. Känner nu att det blev så fint väder att jag vill åka in till Liseberg och joina ungarna. Den ena fyller år i morgon så firas han idag istället. Ville så gärna va med och det kunde jag.

Nu är jag tillbaka. På grund av min låga uppdatering beror på att mitt internet inte fungerar så jätte bra. Har beställt ett nytt och förhoppningsvis ett bättre nätverk och hoppas på att vi får den redan nästa vecka.



Oh sun

Har vart och hjälpt Jackie med sin data. Skulle åkt hem och tvättat men det blev att åka iväg för att njuta av vädret. Det skulle ju trots allt regna massa idag. Det enda som kom var lite droppar.


In oder

Sitter istället med en bunt med kladd papper som jag använt där jag skrivit en massa anteckningar. Var tvungen och skaffa mig skrivblockar istället för att kunna hålla i ordning allt. Där jag klistrar in allt som jag skrivit i skrivböckerna. Dessutom för att det är miljövänligare att göra så här.


Ready to eat

Det blev tacos mat, jag har nu ätit så det knakat i magen. Kanske rullar till sängen, jag ska snart sätta mig i soffan och vila mig. Sätter dessutom på en film för att underhålla mig.


Bums iväg

Nu ska jag snabbt göra i ordning mig för att sedan hämta upp Jimmy. Vi ska åka köpa lite gosaker till ikväll som vi ska mysa till med. Det är ju äntligen fredag igen! 
 
Sähär såg vädret ut för någon timme sedan.
 
Vad ska ni göra denna fredagskvällen?

Prepared for the weather...

Kom nyss hem från är härlig promenad som varade i ca. en timme. Tog en ganska ny väg, lite mer upp i höjden där jag bor håller de på att bygga massa hus, rätt upp i skogen. Passade på innan regnet kommer att falla, det ska regna rätt lite idag jämfört med till helgen.
 
 

Är det möjligt?

Sitter och spelar Draw Something med älsklingen. Hihi han sitter i andra sidan av rummet. I denna stund tittar jag även på nyttiga snacks, finns det verkligen mer än att äta frukt till det?


Skulle du våga?

Vem vill möta ett sånt här gossigt djur i verkligheten på detta viset? Jag skulle deffenitivt vilja det, men en aning rädd skulle jag blivit ändå man vet ju inte om den är tam. Men just detta lejonet är det, killen som är på väg att bli kramad har tagit hand om detta djuret sen han var en liten bebis. Så himla gulligt! <3
 
 
 

A little bit of that

Lite efterrätt får det lov att vara. Bananer, röd äpple och apelsin. Det var det vi hade i fruktkorgen idag.
Till detta tittar vi på hyrda filmer från Hemmakväll. Mys pys! <3


Cooking some dinner

Just nu står jag och lagar mat, angående pappers grejen så hann jag inte med det.


Oh rainy day

Regnig dag menas oftast med att sitta i soffan och mysa, men för mig ska jag städa, dammsuga, diska och allt sånt tråkigt. Men för att liva upp stämningen sätter jag på de bästa låtarna som kommer ut i mina högtalare. Efter detta tänkte jag pyssla med ett pappers uppdrag som jag tänkte använda och visa er om det blir någorlunda bra.


Tv serier

Tv soffan är full och det är dags för sitcom tisdag. Varje tisdag visas dessa komedi serier som jag älskar. Är det någon av er sim tittar på det? Går på kanal 5.


Byta upp sig

Visst får jag fina bilder med 18-55 mm men tror det är dags att byta upp sig nu. Vill förnya min kamera utrustning så jag tänkte mig en 70-300 till en början. Hört att det är en bra nybörjar objektiv om man vill få så bra zoom och skärpa som möjligt. Dessutom är den inte alldeles för dyr heller, så det passar ju bra till min plånka. 
 
 
 
 

Erfarenhet och utbildning

Dags att bläddra bland alla jobbsökar annonser igen. Sist gav det mig inga träffar bara en eller två telefon intervejuer, jag antar att det är den nya stilen av jobb interveju nu för tiden. Men skämt och sido. ;) Jag har härmed skrivit in mig på massvis av jobbsökar hemsidor och lagt upp mitt CV och ett personligt brev. Skrivit in vad slags jobb jag söker och vill ha. Nu är det bara att vänta in företag som vill ha mig som medarbetare. Det är ju inte lätt att få ett jobb utan erfarenhet eller utbildning, detta är vad företag och personer som söker folk kräver. Att kunna jobba med det som man drömmer om är svårt men om man ger sig in på det till 100% så tror jag på att det fungerar. Vilket jag gör, problemet är utbildningen som man måste genomföra som tar flera år. 


Förbereder inför kvällen

Jimmy gick precis ut genom dörren, han ska hjälpa en vän med en grej, medans jag väntar på honom ska jag ladda upp med goa filtar, go mys mat och dricka. Eftersom det är en sådan dag som man ska sitta inne och glo på mys film så tänkte jag varför inte göra det idag, det passar ju så bra! 
Ska även gå ner till centrum för att hyra film, det finns ganska många filmer som har kommit ut som jag har velat se länge. Håller tummarna på att de finns på hyllan när jag kommit ner. 
 
Jag innan klippningen.

Super ös

Sjukt bra artister kom det detta året, bästa någnsin. Synd att jag missa ta kort på Dead By April dock. Här är bilderna jag lova er. Skulle ha viljat gå närmare, men det var så knökat med folk att det gick inte. Därför fick jag inte sådär jätte nära bilder som jag ville ha fått. 
 
 
Dannys Instagram pose.
 
Lasse Kroner skulle utmana Ola Lustig på att skala räkor snabbast. Gissa vem som vann?

Mullret skrämmer mig

Satt vid datorn och skulle redigera alla bilderna jag tog igår. Men helt plötsligt blev det något fruktansvärt mörkt inne i rummet, undrade var det var så jag gick upp och tittade ut genom fönstret. Det var vädret, helt plötsligt efter några minuter började det ös regna tungt och det mullrade uppe i himlen. Jag var tvungen att dra ut alla kablar, det är tur att datorn kan stå på utan laddare. 
 
Så här mörkt blir det.

Hello sweethearts

Jag har haft jätte roligt, det har varit både svett och gap skratt idag. Den fina festivalen hölls ju på Götaplatsen, fick knö oss förbi för att kunna se något. Det var inte mycket parkeringar när jag kom fram till stan, så jag blev en aning sen, just därför den knöiga biten. Jag hann då dessvärre inte äta någon middag. Men det blev efter konserten, då blev det till en ny sushi restaurang som jag aldrig vart på innan.

Lägger upp fler bilder i morgon bitti.


Going out

Gör i ordning mig för att sedan möta upp Jackie. Kanske ta en bit av en middag för att inte starva ihjäl oss när det är dags att journal den otroligt stora publiken som kommer att synas på Götaplatsen, om någon timme. Då massa söta artister kommer att uppträda framför oss.

Geting redat for syndat.


Watching on tv

Kollar nu på en komedi film som handlar om två män som tar sitt livs största affärs uppdrag och helt plötsligt möter de 2 barn som de ska passa. Den ena hatar barn, tål de inte alls. 
Ska bli roligt och se hur den är. 
 

Sökning efter moppe

Åkte in till stan och kolla på lite mopeder och scootrar. Har ju tänkt och köpa en och dumpa bilen istället. Mycket billigare och lättar att sköta. Jag hittade en jätte söt och fin moppe som jag blev förälskad i. Ni kan inte gissa vilken färg det va eller? ;P Rosa självklart! 
 

Mys pys för mig själv

Dags att göra lite middag, vad ska det bli ikväll tro!? Några ideer?
Denna fredagskväll får jag spendera helt själv, Jimmy är borta och jag har lägenheten för mig själv. Därför ska jag krypa ner i min kigurumi för att sedan mysa framför de japanska serierna som jag snällt har fått lov att låna. 
 
Jag önskar er en trevlig fredagskväll! :)
 

Som tack

Kom nyss hem efter att ha hjälpt Jackie med möbler till återvinings centralen. Hon bjöd på lite lunch som tack för hjälpen.
 
 
På tal om någonting annat tänker jag nu sätta mig på altanen och sola, svettas och bli brun. Med en is kall vatten flaska i handen. Låter riktigt skönt i mina öron. ;)

En komiker

Killen är australisk och heter John Luc, känd som Mychonny, han är 21 år och började filma redan på gymnasiet vid 14 års åldern. Mychonny började göra projekt med sina kompisar och blev riktigt uppskattade av eleverna på skolan. Efter ett tag blev de lata och gjorde inte några fler videos och då ville Mychonny fortsätta. Så han började lägga upp videos på youtube och fick ca. 1500 tittare och tyckte det var riktigt coolt och så småningom blev han kändare. Han visades även på Channel 7's Today tonight och Channel 7's sunrise. 
 
Den här killen är en riktig komiker enligt mig, har kollat på några klipp och älskar honom. 
 
 
 
Denna videon påminner mig om mina syskon, detta hände då när jag var mindre.
 
Jag känner igen mig riktigt mycket i hans videos, det är la därför jag tycker han är så gryyym! XD
 
Källa

Måste använda hjärna ibland

Vart på ett litet ställe som kallas för Skärhamn och myst med grillning och bara suttit och njutit. Men när vi kom fram hade det änna blivit molnigt så solen hade nästan gått och lagt sig, lite kyligt var det allt. Men grillen stod ju på så det gjorde inte så mycket. 
 
Engångsgrill locket fick bli en slags pappers tallrick. ;)
 
Det fanns en thai mitt på själva stället så vi gick och åt lite mat där. Mitt serverades med barbecueräkor och sötsursås till. Mums!

Shoes arrived

Åkte hem till mammis och åt middag, fick även mitt paket som Jackie hämtade hem. Hade totallt glömt att jag hade ens beställt ett par sandaler, när jag fick se de var de jätte fina. Någon dag framöver kommer jag använda de och då kommer ni få se närmare på de. 
 
Ni får ha en fortsatt trevlig onsdags kväll. För det ska jag ha, jag ska ta och krypa ner i sängen och kolla på några avsnitt av Hanakimi. 
 
Puss på er! <3

The dress is done

Blev klar med klänningen idag i alla fall, var visst inte så knepigt som jag hade trott att det skulle bli ändå. Smidigt gjort och nicigt klart, nu är det bara upp till bevis att tjejen som ska ha den tycker detsamma och är nöjd med den. 
 
 

Nytt i gaderoben

Ska man fräsha upp gaderoben med nya fina kläder nu när jag skänkt bort en hel del tro?
Eftersom jag har en ny storlek att leta efter kommer det kanske förmodligen bli lite svårt men det är bara att söka vidare dessutom finns det ju + size models sidor som har lika fina kläder.
Kollar runt lite på min shopping store och hittar massa fina men den nästa jag kommer att köpa är denna fina klänningen.


Kolla gärna in min lovebasket.
 
 
 

Give a bit sun on my face

Just nu ska jag ta en härlig promenad och njuta av det soliga vädret som är framme. Sedan ska jag hem och sy klar klänningen jag berättade om för några dagar sedan. Tjejen vill ha den senast denna veckan, jag ska även lämna presenten till Jackie.  
 
En bild från åka paddan dagen. 

New series

Orka inte göra någonting stort så det blev en frukost variant till middag. Den är lika god, går fort dessutom. Medans jag äter den, kollar jag även på en ny serie andra avsnittet av "Heart Of Dixie".


From the post

Hämtade ut en rolig grej från posten, mitt paket har äntligen kommit! 
Det ska bli så kul eftersom en del kommer bli en present till Jackie i efterskott, hon har ju trots allt fyllt år. 
 

God kväll!
Jag har nyss blivit klippt av min moster, det blev precis som jag ville ha det. Vad tycker ni om resultatet? En förändring blev det allt i slutändan, kom ihåg att jag hade denna hårstilen när jag va mindre.
Jag är den till höger. ;)


How cute

Moshi Moshi! 
Hittade denna söta öron muff och var bara tvungen att pröva den, så himla söt. Passar ju bra till de kalla vindarna som kommer om ett tag. Vad tycker ni? Ska nog ta och köpa mig ett par. 
 

Fun days

Har haft så trevligt och roligt med släkten att jag änna glömt bort att blogga totalt. Men här kommer lite bilder på några av dagarnas nöjen. 
Som ni säkert har sett, är det både bilder från två dagar jag vart med familjen och de som är på besök. Liseberg och Danmark över dagen bilder. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Roligt umgänge

Hello.
Med mammas kompis och hennes barn, en av de var super humoristisk så vi alla skrattade åt alla hans kommentarer. Där var även hela min familj och släktingarna med på. Det va trevligt! Därför blev det lite bilder och här är en bild på mig så länge som togs på båten.



Packat och klart

God kväll på er vid denna regniga dag!
Jag har nyss packat klart till min lilla sova över dag, eftersom att jag ska gå upp väldigt tidigt i morgon så blir det bäst att jag är i tid med de andra. Har jag berättat det, att jag ska med släkten och syskonen Danmark över dagen? Det ska jag göra i alla fall och jag har förberett allt. Vi blir tydligen 8 st personer, ju fler man är desstu roligare blir det som jag brukar säga. ;)
 
 

Skänkes bort

Alla resväskor som jag tog upp från källaren låg det fina gamla kläder som jag växt ur, det blev hela 5 ica påsar. Ska skänka de till Röda Korset om ett tag. Det tog tid att sortera allting, tog hela 1 och en halv dag, men nu är det äntligen gjort och även en massa väskor och lite gossedjur fick jag med i 2 små kartonger. Härligt! 
Känns tråkigt att skänka de, men de kommer till bättre användnig hos röda korset, än att ligga i mina resväskor. Dessutom går det till en bra sak också. ;)
 
 

Smördeg med fyllning - Patties

Fick med mig hem från igår kväll, vet inte riktigt vad man ska kalla det på svenska men de heter Patties och innehåller smördeg, innuti är det kyckling curry i. De ska tydligen vara jätte goda, jag tyckte de smakade bra med mycket krydder i, men inte lika goda som de som mammis gör själv. 
Det är som en bakelse fast ändå inte kan man säga, man kan äta det till frukost, lunch, middag eller varför inte vid en fika paus. 
 
 
 

From airport to home

Nu har jag äntligen hämtat släktingarna och väntar på att mamma ska laga färdigt middagen. För att sedan äta tillsammans med de. Det ska bli mys! 
 
 
 

Lite arbete

Tjingeling! Jag har fått som uppgift att sy upp en klänning som ska kortas ner ca. 8 cm. Tjejen som vill ha den vill behålla nederdelen, så jag får ta och fixa det på något sett. Hoppas det inte blir alltför svårt bara.


What a miss

Hello. 
Det blev ingen ny frissa att visa upp idag, när jag kom till salongen hade de stängt tydligen. Om de inte har någon hemsida hur ska jag då få reda på om de har öppet eller inte, men sen var det inte bara just den, det var en hel del andra frisörer som hade stängt just idag. Fast och andra sidan är det söndag, kanske just därför men det tänkte ju inte stackars lilla jag på. Denna klippningen får bli någon gång i veckan istället. 
 
Fick en överraskning med i ett paket som jag öppna.
 
 
Lite käk hos morsan som jag fick! 

Strax iväg

Har gjort i ordning mig för att snart sticka iväg och klippa mig. Kommer sakna detta långa hår, men ett något slitet då jag inte brukar klippa mig så ofta. Förändring behövs, ni kommer att få se en ny Jessie om ett tag. 
 
Så här ser jag ut idag.

Segt

Ja som ni ser så har jag inte vart inne och uppdaterat så mycket det sistonde. Det är faktisgt på grund av att jag inte har haft så mycket att berätta igentligen, det har inte hänt så mycket riktigt. 
Men denna veckan som kommer nu, kommer det bli ändring på för då kommer min kusin och hennes familj hit till Sverige för att hälsa på. Jag har inte sett de sen jag var super liten, därför kommer jag vara en del med de och umgås. Då ska det fotas och massa skojiga uppdateringar förmodligen. :) 
 
Just nu har jag inte mer att tillägga, mer än att jag ska hjälpa morsan att fixa i ordning lite grejer innan släkten kommer. Jo.. och sen har jag fått en ny god vän som flyttat in, nämligen en ipod touch som jag länge velat ha, men det kanske jag berättade innan. 
 

Inte enligt planerna

Skulle ha varit inne i stan vid den här tiden och suttit i en frisörsalong, skulle även strosat runt på stan med en vän, men så blev inte fallet. Får ta och underhålla mig själv med någonting annat roligt idag. :) Nu är jag hemma och håller på att göra lite lunch och efterätten är vindruvor. 
 

Ett test

Hello.
Alla glada och mindre glada. Just nu sitter jag och testar lite inför ett projekt jag tänkte göra så småningom. Ganska stor grej eftersom jag typ aldrig gjort det innan, jag kan säga att jag har köpt tyg för längesedan och tänkte nu använda det.
 
Knapparna till projektet.

Skapandet sprakar i gång

Just nu i denna stund håller jag på att göra ett gratulations kort som jag tänkte ge en vän, men har typ inga ideer. En annan sak jag håller på med er också ett hängsmycke till väskan som ännu inte är klar. Medans jag funderar ut vad det ska bli för kort gör jag smycket så länge.