Hur firar ni?

Belv ett sent inlägg ikväll, har nämligen varit ute tillsammans med Jenny, Stefan, Noca och Jimmy. Eftersom de skulle till Nordstan ville jag såklart hänga med. De skulle skaffa förlovningsringar som jag nämnde i twitter spalten förut. De bestämda ringarna är nu beställda och kommer inom en vecka. Det ska bli kul och se vad de valde, men en aning lik min och Jimmys tydligen.

                 

 morgon är det Valborg, inte för att jag brukar fira det direkt men har ni några planer för denna dagen?
Jag har nog aldrig firat denna dagen någonsin faktisgt. Att tända en brasa där folk samlas för att käka korv osv för att mysa tillsammans har jag aldrig tängt på. Men i morgon trir jag att vi ska till Gråbo förmodligen och kolla på någon brasa där.


Vilken dag

Åkte ut för att köpa lite bil delar, det gick fort. Sen begav vi oss för att fönstershoppa och Jenny och Nova hängde också med på detta. Det var trevligt och vackert väder bjöd det på idag.





På tal om något annat som jag blev överlycklig av, är att jag fick nyheten om att Anastacia ska uppträda i Sverige detta året i september. Försökte få tag i biljetter men det var inte så lätt på grund av att Ticnet hade en hårdvarufel både på sin hemsida och via telefon. Men nu är dessa biljetter bokade och vi fick grymt bra platser!

 


Fika och bio

Trixie kom tidigt hem till mig för att vi skulle sen vidare in till stan och göra ett bio besök. Vi gick först i lite kläd affärer för att kolla lite kläder till henne och medans vi gjorde detta pratade vi jätte mycket. Hon hade en jätte rolig grej att berätta som jag blev helt lycklig och glad för, för hennes skull.
Efter att ha gått i några timmar tog vi en paus och satte oss på det billigaste cafét i avenyn och chillade. Det var mys! 

Vi valde "The Lucky One". Den var riktigt bra och hade en färsk handling vilket jag tycker om plus att Trixie även tyckte om denna. Det blev en toppen dag!




På vift

Ska gå ner till centrum och fixa lite ärenden. Idag bjuder det på fint väder dessutom då får man ta och passa på att ta en fin promenad samtidigt. 

                  


Jag har ju inte visat min motivations bild ännu, jag försöker fortfarande att gå ner i vikt som ni vet. Och jag har gått ner en ganska mycket sen jag mätte mig senast. Men här är en bild som jag kollar på varje dag, det är jag på bilden för ett par år sedan. På ett Helloween party. Ser ni vem jag liknar?

Kreativ sko-reklam

Lernert & Sander är två kreatörer som kommit på hur man ska locka folk till att köpa deras grejer, det är artiklar så som köks detaljer och personliga göråmål. Humoristisk sätt att göra vardags sysslor till en fashionable vardag istället.

Själv tycker jag det är ett fiffigt sätt att få folk att få upp ögonen, tycker mest designen är coolast.







Var bara tvungen att ha med denna.


Källa


What's in the goodie bag?

Jag skulle ju visa er min lilla goodie bag jag fick hem igår och här är prylarna som låg i. Jag visste inte riktigt om den Axe deo:n var för kille eller tjej, men jag kom på det senare att det var ju faktisgt killar där på infomötet också. Så då slog det mig, Axe deo:n fick Jimmy.


Redigering

Åkte til ett info möte idag för att få information om EF språkresor. Det skulle hålla till på Barista cafét inne på frölunda torg. De bjöd på fika och vi fick även med oss en goodie bag som jag kommer visa mer i morgon. Drog med mig lill syrran för att få lite sällskap. Jag ville såklart åka till Japan - Tokyo  för att köra en språkresa men detta hade de inte ännu. Just nu har de ett kontor beläget i Tokyo men en skola kanske kommer upp nästa år eftersom det är många som har frågat efter denna stad och land. Då kanske jag ska söka, synd att det är så dyrt att gå genom EF  + att de har inriktnings utbildningar, mode är med på listan det är ett fett plus på min lista i all fall. Får ta och fundera mer på detta. Kanske hittar jag något bätte än det de kan erbjuda mig.

                   

På tal om ingenting så har jag försökt att hitta en video app som redigerar videos, eftersom den här datan jag brukar blogga ifrån inte har någpn video redigerings program överhuvudtaget. En data jag använde innan hade detta, men den fungerar inte så bra för tillfället eftersom batteri laddaren på den är helt död!
Så av allt letande på app store har gjort mig helt utmattad eftersom jag inte hittar något riktigt.


Pocky sticks

När jag var liten brukade jag försöka äta med ätpinnar. Jag tog pinnen i ena handen och sen tvärtom för att sen greppa tag i maten på tallriken, det gick inte alltid så där jätte bra. Jag ville gärna lära mig detta därför satt jag vid varje middagsbord tillfälle och övade tills jag lärde mig detta svåra tricket. Det gav resultat, det sägs ju att övning ger färdighet!


Ni har säkert hört tals om dessa Pocky snacks som kommer från Japan. Nu finns dessa i ätpinnar varianter för att få barn att äta mat, det braiga med dessa är att man kan använda dessa om och om igen. Därför att dessa kommer annars i trä varianter, du brukar får dessa i sushi restauranger.
De kommer gärna i olika färger och figurer, ett roligare sätt att äta på.













Källa


Cupcakes i 3 timmar

I ca. tre timmar höll jag på att göra cupcakes. Det var tängt att jag skulle gjort det innan Jimmy kom hem så att han kunde få det efter jobbet, men så blev det inte. Det blev en sen sådan bakning istället. De blev riktigt perfekta, själva muffins innehållet och creme chesse.

De kanske inte ser utsökta ut men det är en början att förbättra sig till nästa gångn i alla fall. Innehållet och på insidan är det som räknas ju. Men visst håller jag med om att det ska se gott ut också i alla fall fint. Tycker att mina cupcakes blev ganska fina för första gången som det blev bra på. Jag kom på att efter att jag lagt in cupcakesen i kylen för att frostingen skulle stelna, kom jag på att jag glömde ju att lägga dit dekorationer. Det får bli till nästa gång!


Egen sydd väska

Att kunna sy sin egna väska och kunna ha den på olika sätt, det har jag länge funderat över. Hur kan man sy en egen i immitations läder i olika färger. Är det svårt, jag hittade nämligen en sida med en hel del egen sydda väskor som någon bloggat om. Riktigt bra bilder på dessa.

Här är den jag tyckte bäst om:

 

 

 

 

Källa


Försvunnen

Jag har en rosa Hello Kitty paraply som jag köpte i Hong Kong när jag var där nere senast för tre år sedan och jag kan inte hitta den. Jag kom på detta igår kväll när det började regna, har letat precis där jag brukar lägga eller hänga upp den, men inget spår av den fina paraplyet som jag älskar. Tyvärr har jag ingen bild på denna så att jag kunde visa er, jag tror dessvärre att någon har snott den. Brukar nämligen hänga ut den för att torka  precis vid tidningsstället utanför ytter dörren.

Beskrivning: Den är ljus rosa, Hello Kitty figuren finns över hela paraplyet. Den ser ut en aning ut som denna på bilden nedanför.




Någon som har någon idé eller har sett den? Kontakta gärna mig, jag skulle blitt överlycklig!



Solisar på semestern

Nu är det 2 veckor och 3 dagar kvar tills jag åker till Rom och vad passar inte bättre med att uppdatera accessoar hyllan med ett par solglasögon för att skydda ögonen från den starka solen som kommit därnere. Jag har hittat ett par perfekta solisar som jag tängte ha, med en stil som denna klänningen nedanför. Vore inte det perfekt?


                                       D&G - DD8085-1781 13 hos Mylovebasket


Söt dag

Promenerat inne i stan, sketa mysigt! Ganska gött väder, molnigt 9 gradigt kanske till och med lite varmare kanske, i stan är det ju klart varmare än ute i ingenstans typ.
Fönstershoppat, gick in på min favvo butik Accessorize och hittade lite grejer, vad tycker ni, passar jag i denna hatten? Super söt tycker jag i alla fall.
Vi köpte lite sushi och satte oss vid operan och åt våran lunch. Blev en lite sen sådan, med Hello Kitty dricka, hallon smak var detta. Den var ganska god faktisgt inte så kolsyrad som alla andra drycker brukar vara.





Mys dag

21e varje månad är våran dag då vi firar att vi varit tillsammans, jag tror jag har nämnt detta innan. Denna månaden är det 3 år och 1 månad, detta tycker vi båda är viktigt att fira därför gör vi något extra eller bara är med varandra och visar våran kärlek lite extra just denna dag. Vi visste inte riktigt vad vi skulle göra idag men detta blev vår lilla tur i Alingsås, en skogsstig som vi gick och hittade ett litet torn man kunde klättra upp i. Lite mysiga ställen som jag aldrig varit på.
Vädret tillät oss att ha lite skönt väder då solen tittade fram lite då och då bland molnen.

Vi hade tängt oss ett kafe bredvid men det var stängt nu, de öppnar nu till sommaren istället, säsong stängt.










Vilken lunch box föredrar du?

När jag brukad åka utomlands när jag var liten åkte vi till de större delarna av världen och det jag alltid faccinerats av är dessa bento boxarna folk alltid hade med sig när de var på picknick i en park eller något liknande. Jag ville själv ha en sådan eftersom den var så praktisk, men jag tänkte inte mer än så på detta då. Med genom åren har jag alltid ändå tänkt på det, eftersom man går väldigt mycket på picknick här i Sverige när det är fint väder. Så nu söker jag som bara den efter några såna dära att ha här hemma.
Det finns ju en hel del olika bentos, vissa med figurer på som den berömda katten Hello Kitty eller Totoro, vilket gör det mycket roliga att göra eller äta sin lunch i.



Bingo, vad tycker ni?

Det finns ett ställe inne i Göteborg, där jag brukar gå till ibland när jag är inne i stan. Stället heter ”Bingo” där brukar jag spela just bingo för att kunna vinna lite cash. Alla tror att detta är ett pensionat intresse, men där har ni fel! Det är faktiskt blandat med folk från 20 och uppåt skulle jag tro.



Som liten brukade jag och syrran sitta bänkade framför tv:n och kolla på Bingolotto. Då vi  döttade, kryssade eller ringade in på ett pappers blad. Men nu finns det till och med ett bättre sett att göra detta på. Genom nätet, många av er sitter säkert framför datorn istället för tv:n, eller hur?  

Så nu finns det flera sidor med Bingo tema vilket ni kan börja med, det är enkelt, roligt och ni tjänar pengar samtidit! Kan det bli bättre?


Fina kläder till sommaren

Nu är sommaren snart här och vad vore inte bättre än att uppgradera sin gaderob med fina kläder för en billig peng?
Nu har jag rensat ut min gaderob och här kommer ett par plagg som ni kan ta del av. Först till kvarn gärller!

 

Länk

Länk

Länk

Det finns mer på sidan, klicka in er så får ni se.


När ska våren/sommaren komma?

Nä nu ska jag ta och lägga mig, börjar bli riktigt trött efter att ha stått i lite idag. Blev helt chokad igår när jag upptäckte snö på marken, det började även regn snöa när jag skulle käka frukost. Jag kunde inte tro mina ögon, såg jag verkligen rätt!? Vi har ju vridit fram klockan, för mig betyder det sommartid! Men vädret verkar inte tillåta att sommaren är välkommen i år. Jag bara längtar tills jag ska iväg exakt om 3 veckor från och med idag.

Dags att sova för mig nu. Sov gott!

Necessär för sytrådar och dyligt

Jag glömde visst visa er min lilla grej som jag har sytt klart. En liten necessär för sy trådar, liten sax, knappar och nålar. Tyckte det såg så tråkigt ut när den låg i den förpackade förpackningen när jag köpte detta lilla sett. Så jag piffade upp det med såklart rosa detaljer hihi. Trycket på det ljus rosa tyget gjorde jag för länge sedan, tog ett stycke av det och detta blev resultatet.
Vad tycker ni?




Wonder baby

Den här 4 åriga tjejen vet hur man dansar till de coola tjejerna "Wonder Girls". Dansar ju bättre än vad jag gör. hihi. Kan du dansa lika bra som den här lill tjejen?


Dålig uppdatering

På grund av den låga uppdateringen som var igår, så trodde jag faktisgt att jag hade bloggat i alla fall på förmiddgen, men det visade sig att jag inte hade gjort det alls. Men men så kan det va.
Jag ska visa er en liten grej jag började med igår som kommer att bli klar inom kort, det är inget märkvärdigt så men tänkte att et skulle va kul och visa upp bara. Bilden kommer upp på nästa inlägg för nu måste jag träna.

Så synes senare!

Finnes nytt

Det var ett tag sedan jag uppdaterade shoppen, men nu finns det nya varor. Det finns alltid någonting för alla, alltid bortskänkes finnes dessutom, det går ju inte och missa. Eller vad tycker ni?

Klicka in er hit, hit och hit.


Lika som bär

Var en sväng upp och hämta lite grejer hos Jackie och fick även testa på dessa "magic straws" de var sjukt goa speciellt jordgubben smakade mest!
Tog en sväng till Triumf och njöt av solen medans de andra åt glass + att vi fönstershoppade, jag i alla fall, hittade dessa små plånkisar som liknar något liknande dessa från Fokiwa sjukt lika! Eller vad tycker ni?






Utrustning till kameran

Det blev ingen tyg men däremot blev det en hel annan sak. Ett stativ, den var hur billig som helst, tänkte det är något att börja med + att jag ska snart iväg på resa så det passar riktigt bra. Den är dessutom inte tung så det passar gööör bra! Den är från Hama och är tydligen ett känt märke och har 4 steg på sig.




Nu ska jag ta och göra i ordning mig innan jag ska iväg och hämta Mariam och sen vidare till Maria. Hon ska ha ett "game" party. Jag twittrar från partyt förmodligen om inte när jag kommer hem.

Jag önskar er alla en fin kväll!

 


Sy glädje

Nu ska jag och honey bunny iväg och kolla lite på prylar, har ändå ingenting särskillt för oss ändå. Trixie kom och besökte mig en kort stund igår för att lämna en skylt docka till mig, mer kort om det när jag kommer hem. Är sugen på att skapa en massa sommar/vårklänningar och köpa en massa tyger. Kanske kommer jag hem med något sådant idag. Vem vet?



Vem är jag?

Alla har säkert listat ut att jag tycker om att pyssla mycket och även fota, vilket syns tydligt på min blogg. Tänkte dra igång lite roliga frågor om mig själv, då nya läsare och även gamla kan lära känna mig bättre.
Jag drar igång 2 frågor per dag, men om ni skulle vilja fråga mig något så "go ahead"!

Vad heter du? Jessica Chen
Vad skulle du heta om du själv fick välja? Jessie Peach







Kram och Go natt!

Egen gjord presentkort

Mötte Mariam utanför Hallsås, vi skulle kolla på vad för ingredienser vi skulle ha till cupcakesen som vi tängte göra, men kom fram till att det inte var så bra idé längre (enligt Mariam)... Så vi gjorde ett presentkort där det stod att Maria fick välja "middag eller picknick". Belv ett fint kort, men det tog lite tid som vanligt, det brukar med andra ord ta lång tid.

Mariam tog med sig detaljer och jag hade mönstrade pappren, så vi slog ihop allt vi hade och detta blev resultatet.













Klar

Nu är den äntligen klar, tändsticks asken i 4 olika våningar. Den blev riktigt söt måste jag säga, stolt att den blev så fin. Vad tycker ni?





Städas

Idag ska jag vara duktig med att dammsuga, vikas tvätt, diska och annat som ska plockas i ordning. Inte kul, men måste göras. Med lite musik i högtalarna går det bättre!





Fullt upp

Har varit inomhus hela dagen och jobbat med lite saker som har tagit lite tid att göra. Jag tröstade mig med att det regnat och har varit grått ute.
Här är en liten sneack peak på vad jag har hållt på med: Detta är en av de sakerna...


I skrivande stund

Kom nyss hem från ett par ärende jag vart på. I skrivande stund lyssnar jag på Bad girl med Girls Generation.
Någon som vet vart man köper deras skivor? Sjukt bra låtar har de!


Nyförälskad

Jag lyssnar mycket på radio och det spelas upp en hel del samma musik och det tröttnar man till slut på. Där eftersom från svenska till engelska låtar. Ville ha något nytt så jag slog på youtube och letade runt, där hittade jag riktiga guldkorn. Jag blev förälskad i gruppen "Girls Generation" kallad som SNSD också. De är från sydkorea, tyckte de var annorlunda och sjung dessutom på ett helt annat språk vilket jag tycker om, det behövs nytt i min spel lista.


        


Tändsticks ask förfrågningar

Någon som är intressserad av mina dekorerade tändsticksaskar, så säg gärna till?
Tänkta ta och skapa en del nu nämligen, en annorlunda scrapbooking sett, men väldigt kul dessutom, den här gången tänkte jag bygga uppåt och se vart det leder mig. Håll utkik!



Är det bara jag som ska vara duktig!?

Hittade en jätte söt video på 5 små ungar som står på scen och försöker sjunga och dansa. Men det är inte så lätt när ingen vill hänga på...



Komma ut lite

Igår bestämde vi oss för att hänge med till Gräfnäs (stavningen) om det blev fint väder, vilket det blev idag, med Jenny och ungarna, vi grillade lite korv och åt lite bullar. Det var super mys, dock luktar både mitt hår och min jacka rök, luktar precis som någon har rökt på oss. Men det är såklart en brasa vi tände för att grilla körvarna i. Såg precis ut som en liten by fullt med gamla små hus och även ett litet vattenhjul som snurrade för att producera el, ja något sådant var det i alla fall.

Jag har lite problem med att ladda upp bilder, så det får bli dessa så länge.










Dekorerande tändsticks askar

Det blev inga påsk kort, jag hittade ganska många tändsticks askar som jag hade köpt för ett par månader sedan, så jag kom på idén att dekrera 2 av de istllet. Det kändes roligare dessutom. Man kan ju lägga i vad som helst här i, något som är litet dock. Jag la i paljetter i den ena.
Såhär blev de:






Glad påsk alla läsare!

Jag har lite att göra idag innan vi ska iväg. Det är kjolen jag visade er för några dagar sedan, tyckte den såg så lång ut så det ska sys upp en bit. Sen kommer jag att göra lite påsk kort också som jag hoppas att bli klar idag.


Inför påsk

Har ej bloggat pga inköp av kyl varor + en annan grej som vi köpte till hela Jimmys systers familj. Vi är bjudna på påsk middag hos de. Så vi köpte en överasknings ägg och ett jätte litet sött ägg till Nova, vi var bara tvungna att köpa en.
Det stora ägget ser ganska stort ut och den är på ca. 30 cm om jag kommer ihåg rätt, där fick vi in en hel del goa saker i.
 


Jag har aldrig firat påsk innan men sen jag träffade Jimmy har jag firat detta med honom, första gången fick jag ett litet större ägg än det Nova ska få med en massa gotti gott i. Jag fick även ett kinder ägg precis vad jag hade önskat mig och hur visste Jimmy detta tro. I alla fall så har det varit kul att fira detta.
Det jätte stora ägget ^^är till för hela familjen och vi tror att de kommer bli väl överraskade när vi kommer up dit om ca. 15 timmar om man ska vara exakt.

Nu ska jag ta och lägga mig.
Sov gott!

Italien bokad

Nu har jag och syrran bokat Italien resan som ska njutas av i maj. Det ska bli så härligt att komma ut och även fota en hel del andra grejer som inte finns här. Äntligen kan jag utforska mitt foto intresse och bli bättre. Jag längtar så in i norden!

Inte är det bara jag och Jackie som åker, lill brorsan hänger dessutom med. En syskon resa kan man nog kalla det, nu när vi alla är så stora kan vi äntligen åka ut tillsammans.

Det har gått redan 3 år sedan jag var utomlands, tiden går allt för fort. Vi ska flyga till ett annat land om 33 dagar!


Ecoliving

Vill ni hjälpa naturen att må bättre? Vill ni själva må bättre av naturliga rå varor?
För att hjälpa världen att vara mer miljövänligare finns det en mängd olika produkter som har effekt på detta. Dessa produkter innehåller till exempel inga kemikalier som skadar din hud, hår eller häsla, det innehåller inga E ämnen heller som vi oftast vill bortse ifrån så mycket som möjligt. För att vi vet att det inte är bra ämnen.


Jag tycker mycket om att dricka te, dricker ca. 2 - 3 koppar per dag och jag tänkte faktiskt själv testa detta. Då de har lite te sorter att välja mellan. Det braiga med detta är att ni får 15% rabatt på detta när ni använder denna koden: påskeko klicka in härMen ni har bara 4 dagar på er tills detta erbjudande löper ut! (från och med idag)

Det finns även choklad, godis att välja mellan och dessutom har de rimliga pirser, det går ju inte att missa!

Gorillapod kanske?

Jag har ju tänkt och köpa ett stativ till min system kamera för att kunna ta självporträt och för att kunna underlätta fotograferingar på lanskap osv. Men för att kunna ha något lätt att ta med sig när man är utomlands eller bara vill ta några enkla kort, tänkte jag på Gorillapod. De är ju riktigt smidiga att ta med + att de är smidiga att ha i en väska. Jag har inte tänkt klart ännu, ska klura mer på detta och så får vi se vad jag betämmer mig för.
Jag måste ju ändå ha något stativ när jag är ute och reser...


Bloglovin Byte

Många frågar om Bloglovin byte, det kan jag gå med på att göra. Men det är ju ännu roligare om DU följer mig utan att fråga! ;)

För att följa varandra får du skriva i kommentarerna att du lagt till mig, därefter följer jag dig.

bloglovin

Frukt sallad i all ära

Sitter på verandan och njuter av den varma solen som äntligen är varm, medans jag käkar min goa fruktsallad som består av jordgubbar, honungsmelon och apelsin. Riktigt god är den!


Goa avsnitt

Snart börjar min favvo serie, de 4 damer som hållt på med serien i 8 år ska nu sluta att visas, detta är den allra sista säsongen som kommer att visas. Det är riktigt tråkigt, har ju följt de sen den började! Nu njuter jag varje gång den är på tisdagar.
Därefter kommer GCB första avsnittet såg jag förra veckan, den verkar en aning bra faktisgt, kanske en ny serie att glo på.




Crawling bag

Surfade runt lite och jag hittade den här ur söta ryggan, det ser ut som att figuren vill klättra upp på ryggen på en. Hon ser så arg ut, scarry!



Choklad inför påsk

Denna månaden är ju påsk och då är choklad väldigt populärt men ovanliga skulptrerade choklad skapelser är något som borde göras lite oftare. Som dessa de väger ca. 330 g och kostar 221 kr. 








Källa


Ett gott skratt förlänger livet

Snart börjar 2, 1/2 men på 6an, det tråkiga är att det varar bara i en halv timme de nya avsnitten från 2012.
Ashton Kutcher passar verkligen in i hela serien, den blir som förnyad av hans glada karaktär.
Jake har ju blivit så stor och vuxen också, har följt den här sedan den började typ. Alan känns inte alls som en farsa, vet inte riktigt varför faktiskt, men han är ju sjukt rolig det är ju hela poängen.


Hysteriskt roligt

Det är svårt att motså dessa söta tjejer som har blivit ganska kända genom sitt hit break med covern Nicki Minaj låten som de uppträde genom youtube. De har varit på Ellen Degeneres show ett antal gånger nu och de blir kändare för varje gång de kommer dit.

Den här gången är de på Disneyland och utforskar läget, de blir helt hysteriska! Man blir så glad av att se Sophia och Rosie tillsammans.


Fyndat

Här är dessa plagg jag lovade er att få se som jag nämnde igår. Fyndet var fantastiskt bra, 2 plagg för bara 58 kr, kan det bli bättre än så. Lite vår köp på traven fick jag med hem. 
Prövade Cahi latte från Espresso House och guud vad det var gott, vi har även detta från Tassimo, men den från Espresso är mycket godare! Så söt och gräddigt god.  Ni måste pröva om ni inte gjort detta ännu, fattar inte varför inte jag gjort det förrän nu. Jag har ju hört talas om det men jaja, nu kan jag inte ens motstå det. Teét är ju ursprungligen från Indien och Espresso har ett eget märke av detta varumärket. Tänkte ta och kanske köpa det nästa gång jag är där för att fika.





Erbjudande

Nu har Vitaminbutiken ett SPECIALERBJUDANDE som du kan uttnyttja fullt ut genom att klicka på bannern eller länken här.

                     


Fram till den 30 April 2012, får ni gratis Omega 3 kapslar (60st värde 189 kr) med valfri beställning, samt 20% prova-på-rabatt på hela deras sortiment. Rabatt koden man behöver ange i kassan är: omega3


Gissa ni

Om ni undrar varför inte jag varit inne idag så har jag varit i Stenungsund med Jimmy för att komma bort från alla de alla ställena vi alltid åker till, ville till ett nytt ställe så det blev dit. Jag fyndade lite kläder som ni kommer att få se imon.

Sen när vi kom hem satt vi framför datorn och kolla runt på resor tillsammans, det händer inte så ofta. Och nu har vi bestämt oss vart vi ska åka till. Men det säger jag inte ännu, jag tror ni själva kan gissa vart det kan vara någonstans...


Här är jag från ett bild arkiv när jag var typ 5-6 år skulle jag tro.